ce poti face cu o olita...versiunea Vlad

ce poti face cu o olita...versiunea Vlad | Autor: vladosmina

Link direct la acest mesaj

Cum intram maine in luna a 19-a, am hotarat sa cumparam olita, ca sa dam dovada ca am crescut:)
Frumos...am mers la magazinul cu articole pentru prichindei si am ochit cea mai scumpa si fatoasa olita, una tip scaun, a carei parte pentru shushu si iha se detaseaza. Ca sa vedem daca fundutul lui Vlad incape in olita am alergat dupa el prin magazin, pentru ca Vlad a vrut sa atinga tot ce vedea si in acelasi timp isi arunca geaca, manusile si caciula pe jos( asa stie el, ca daca nu suntem afara nu avem nevoie de ele). Cand am reusit sa-l prindem l-am asezat pe olita si Vlad a inceput sa se aplaude vartos spre amuzamentul vanzatorului si cumparatorilor:)
Buuun...zis si facut, am cumparat olita si am ajuns acasa. Primul lucru pe care l-a facut Vlad a fost sa plimbe olita prin toata casa impingand-o de spatar si sa stririge cat il tinea gura "diii!". Dupa ce ne-a impuiat urechile cu harsaitul olitei pe podea, punctul de oprire al impinsului fiind caloriferul, am decis ca daca vrem sa mai locuim in cladire trebuie sa luam atitudine. A urmat un sir de explicatii din partea noastra, o figura dulce si zambitoare din partea lui Vlad, care parand ca intelege a renuntat la atac. Dupa cinci minute s-a intors din camera lui cu partea detasabila pe care o transformase in toba, pocnind-o cu o surubelnita de plastic, pocniturile fiind acompaniate cu sunete scoase pe gura , gen trambintatul trompetei( tuuu-tuuu). Rezistenta noastra nervoasa e mare, dar limitata, asa ca dupa 15 min i-am luat jucaria si a urmat liniste...pentru ca Vlad se caznea sa-si bage capul in golul scaunului olitei, creat prin ridicarea partii detasabile:)).
Atat deocamdata!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

simpatic foc vlad si asteptati-va pt.o vreme indelungata sa descopere alte zeci de intrebuintari, bineinteles nu ceea care trebuie!!!
noi i-am cumparat de mult olita, asa ca am trecut peste perioada de inventii( ceea mai faina a fost cand a aruncat-o de pe balcon direct in capul cainelui care dormea dus pe iarba), acum suntem in faza cand facem intamplator la olita insa imbracata.
avem rabdare insa...desi vad ca d-soara este tentata sa se urce pe toaleta.

have fun!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sumisa spune:

HAHA -HA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Misto trebutza... Abia astept sa creasca Ania sa vad ea ce-o sa faca...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Anca are 3 olite. Una acasa la noi, si celelalte la bunici, care sunt cu parte detasabila, gen tron. Cea de acasa este una simpla de tot si mai mica, pe care se poate aseza singura. A costat 25 000 de lei si este olita favorita!!! Si tot in ea isi face terapia cu urina (am prins-o de 2 ori pana acum balacindu-se in pipilica..... cu manutele) oooofff....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianaro spune:

oooo,frumos...
la noi olita a devenit trambulina, sau cate odata palarie..dar asa e la inceput.
din pacate nu am gasit pe aici olta-scaunel, poate stie cineva pe unde sa o caut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

in primul rand , bine ai venit liana!
incearca ca baby-walz, daca nu exista magazin acolo unde locuiesti mergi pe net si fa comanda de un catalog, stiu ca am vazut ceva la ei de genul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

LA noi in JAponia se gasesc olite si colace care se pun direct pe scaunul de la W.C.Mi se pare mai practic decit sa stau sa ma plimb cu olita in toata casa cu toate ca se zice ca la inceput e bine sa folosesti olita.Acum fiecare cum se descurca mai bine.Nu?

Tiara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianaro spune:

multumesc pentru sfaturi,
Din pacate de viceu ne este frica si urlam, deci ramanem la varianta olita scaunel...
Am incercat la kaufhof si nimic,dar e drept ca nu si pe la toate magazinele de bebe..mai avem de verificat cateva..se numeste baby-walz?
La multi Ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Da, se numeste baby-walz.Au si pagina web, la adresa www.baby-walz.de. In cearca sa-ti comanzi catalogul.Noi am cumparat cele mai multe lucruri pentru Teodora de la ei.

ote]Originally posted by lianaro

multumesc pentru sfaturi,
Din pacate de viceu ne este frica si urlam, deci ramanem la varianta olita scaunel...
Am incercat la kaufhof si nimic,dar e drept ca nu si pe la toate magazinele de bebe..mai avem de verificat cateva..se numeste baby-walz?
La multi Ani

salutare
[/quote]

Mergi la inceput