Cluj (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut, dragi mamici!!
Beba, tati si cu mine suntem tare necajiti ca au dat colicile peste noi!!!! va rog sa ne spuneti ce "leacuri" v-au prins voua bine ( noi luam bonnisan, deoarece nu as vrea sa-i suplimentez papi bun de la mami cu ceai, iar despre sab simplex nu prea stim noi prea multe) ca orice sfat e de bun augur.....
Acu' mergem si noi sa prindem un pui de somn ....mie parca nu imi e dar cand se va trezi piti la noapte vom fi franti de oboseala!!!
Noapte buna
Florina & Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetele. Iata-ma si pe mine dupa o lunga pauza...BB are colici mari si plange de n-are aer...am ajuns si la urgentza. Asa ca [red]Florina[red] am sa-ti spun ca nici noi n-am avut succes cu Sab Simplex si Bonnisan, dar ne-au dat Metoclopramid, 2 picaturi de trei ori pe zi, la mesele principale si sfatul sa nu alaptez kopilu' mai repede de 3 ore, hai doua ore si jumatate. Asa ca il pacalesc cu ceai de musetzel cand pot, cand nu urla sa scoale Cluju'. Serbanel e cam mancacios acum iar laptele meu e gros si trebuie "diluat" cu ceai de musetel...asa mi-au zis. Merge treaba cat de cat...
pe curand,
Roxana
Felicitari Florinei pt. bb Elise, e tare dulce.

Mergi la inceput

Salut fetelor si mersi mult pentru urarile de bine....
Roxana, de faza cu pauza de cel putin 3 ore intre fiecare alaptat stiam si eu,dar merge cam greu la noi, ca a mea e o fomista.... si in plus are perioade( ca si azi de ex.) cand mananca, doarme o juma' de ora, o ora, si apoi racneste de foame.....apropos, bebelul tau cat doarme pe parcursul zilei?
.... ca eu am impresia ca asta mica doarme cam putin pentru varsta pe care o are...sau poate e doar stresul la mine...
VA pup si ne mai auzim...
Florina, bebe Elise & Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Roxana, nu te supara, dar eu n-am mai auzit pina acum ca laptele de mama sa fie prea gros sau ca trebuie "diluat" ?!?!?!?!

Am citit si m-am informat de ultimele noutati, liga La Leche promoveaza acum alaptarea exclusiva pina la 6 luni, fara nici un supliment de ceai sau apa macar, NIMIC in plus. Astfel se pare ca se pot evita multe alergii si copilul devine mai rezistent la diverse boli.

Daca are colici, incearca sa bei tu ceai de fenicul, anason, etc si sa tii bebele pe umar pina rigiie.

Succes !

33 sapt si

-------
De retinut: ceaiul din frunze de zmeur dupa 32 de saptamini ajuta la usurarea travaliului.

Mergi la inceput

Salut fetele!!!
Puisorul nostru are azi 1 luna....si am fost in parc si pe deasupra bebitza Elise a primit inca o suzi la colectia pe care o poseda!!!!! ......ca toate le-a luat tati si sunt cam mari.....cu toate ca e scris pe ele de la 0 la 6 luni!!!!!!
Oare care-s mai bune, cele in forma de picatura(cireasa) sau cele bombate pe o parte si plate in partea cu limbutza????
.......pupici!!!!
Mami Florina, bebi Elise si tati Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Florina, noi am folosit numai suzete tesite, ortodontice care nu deformeaza bolta palatina.
sa stii ca si eu m-am confruntat mult cu problema somnului ziua , dormea putin si in rest miorlaia dar eu cred ca nu neaparat de foame, poate e bine cand plange umpic sa nu-i dai neaparat tzitzi incearca sa mai tragi de timp sa fie macar doua ore intre mese, ca altfel stomacelu e tare solicitat.ia-o in brate , distrage-i atentia, stati muult afara.eu eram disperata ca dormea afara si trei ore si in casa jumate de ora asa ca faceam ceva km.
pupicei comorii

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si doua luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Mersi mult pt. sfaturi, Cristiana, dar sigur nu foamea e problema, deoarece are 4.300, si s-a nascut cu 3,450...... cred ca , teoretic fiecare mamica stie ca bb-ii miculutzi dorm majoritatea timpului, dar vezi ca nici la mine n-a mers socoteala de acasa cu cea din targ!!!!! Elise a noastra are caracteristicile unui bebe hiperactiv, si v-a trebui sa ne impacam cu ideea..........eram doar ingrijorata cu problema somnului, dar acu' sunt linistita.....
......or fi colicile de vina( piti are si crize foarte urate de plans, dar si dureri mai micute, spre ex. in fiecare dimineata intre 5-6 si 8, 8.30 cu toate ca doarme, e foarte agitata, si ridica piciorusele in somn ,semn clar de crampe, si singurul remediu care merge cat de cat e somnicul la mami sau la tati pe piept)
....pupici multi, multi
Florina, beba Elise si tati Mihai

Mergi la inceput

Buna dimineata, mamici, bebelushi si burtici!!!!!!!!!
Nu-i viata frumoasa???
...........un miliard de pupici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mami Florina, beba Elise si tati Mihai

http://photos.yahoo.com/floppyflorina

Mergi la inceput

'Neata mamici si bebei si burtici!!!!!!!!!!!!!!
Noi am fost ieri la controlul de o luna, si bebe mic Elise nu a plans deloc!!!! Ingerasul a crescut 4 cm, deci are acum 56 cm, si de la 3.450, cat avea cand s-a nascut, acum are 4300 gr...... si e "capoasa" de 36 cm!!!
Daca tot vin asa vremuri frumoase( judecand dupa ziua de azi), nu se organizeaza o mica mare intalnire in Parcul Mare, cu bebei si burtici???......acu' in viitorul apropiat....
Pupici multi!!!
Mami Florina, beba Elise si tati Mihai

http://photos.yahoo.com/floppyflorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

sa creasca mare si sanatoasa Elise!hehe nu plang ei acuma da sa vezi tu la gagalicea mea cea "mare" cum urla ca taiata cand il vede pe nenea doctor...
venim si noi in parc, trebuie sa se intoarca si Dana din concediu, hai s-o asteptam si pe ea.
Florina tu unde stai?

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si doua luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput