Cluj (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

multumesc anca

sper sa fie placut!
n-am mai fost acsa de aproape un an..si acum..va fi si mai lung..si e tare importanta calatoria asta pt viitorul nostru!

astept ..poate raspund si alte fete..sa vedem cum ne intilnim..si unde.. tare as vrea!
mai ales ca fiind aci de 5 ani..asa multi prieteni nu mai am..si care sa aiba si copii..deloc!

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Saso as fi venit si eu,ca tare imi este dor de Cluj dar sint insarcinata si trebuie sa merg la controale.

Anca siBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

atunci.. aveti mare grija de voi...si we'll keep'n touch( bine am scris?)
cind venitzi ...o data sa ne intilnim!

sa fac poze... de unde...si cu cine.. si cind vin iti trimt??

spune ce sa-ti aduc de acolo?.. altceva.. sa-ti aminteasca de cluj...si sa-ti aline dorul?

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetelor! Iata-mas si eu prin zona. Bai ce vreme naspa in Cluj! Voi ati iesit cu bb-ii afara?

Ioana, am emotii pentru tine si iti tin pumnii sa nasti usor, ca bb sigur e sanatos. Doamne-ajuta! Sa ne scrii cat poti de repede ce si cum a fost, da?

Moni, deja am vazut ca ai nascut! Te felicit si eu cu intarziere si ma bucur ca sunteti bine. Vreau detalii despre ce si cum faceti, pe unde va plimbati...
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

dragi clujence
Eu sunt din Alba, dar in viitorul apropiat ajung pe la voi prin oras cu niste treburi. Am o intrebare - unde sunt la voi pietele mari de marfuri (talciocurile) si cu ce se legaturi se ajunge de la gara la ele?

Mergi la inceput

Saso,merci mult,esti foarte amabila.Poate faci niste poze prin Cluj si imi povestesti ce mai e nou.
Sejur placut la Cluj

Anca siBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!
Acum venim de la eco, unde.....surpriza! Se pare ca gongoliciul meu s-a decis sa se intoarca! Asa ca acum asteptam sa vedem daca se intoarce cum trebuie....mai mergem sambata la dr din nou!
Va mai tin la curent!
Pupici la toate(si la bebici), Ioana si Alesio mic(39 sapt si 6 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Pufy,se pare ca vei naste in curind.Nastere usoara iti doresc si multa sanatate tie si bibicului.

Anca siBianca(02.02.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Salutare

Ioana , cred ca lui Alesio ii place tare mult in burtica.....asa cum si lui Andy i-a placut sa stea aproape 42 sapt. Ma bucur ca s-a intors si vei putea naste normal asa cum iti doresti! Sa-i spui sotului tau se ne anunte cand ai nascut ....si noi suntem nerabdatoare
Roxi , ce mai face bebe? Voi pe unde va plimbati?
Nasol cu vremea asta , altfel am iesi si noi prin parcul mare ..
Ar fi frumoasa o intalnire , cand vine si Cristiana din concediu:)
Pupici

Dana&bb Andy(1 an si 7 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetelor si bine v-am regasit!
ne-am intors dintr-un concediu de vis in Tunisia si singurul lucru care ne-a determinat sa nu mai stam a fost un dor coplesitor de gagalicea.am stat intr-un hotel superb, mancare ff buna ca suntem mai rotofei, vremea ne-a mai jucat feste dar tot ne-am bronzat umpic:)
asta mica a stat la ai mei, a fost super cuminte, a invatat sa pape singura(dar de cand m-am intors eu nu mai vrea), isi duce scutecelul la gunoi, isi aduna jucariile seara inainte de culcare, a dormit f bine si noaptea si ziua, ce mai, s-a ocupat mama de educatia ei.zice ca acu o stric eu iarasi:))ne-a asteptat in sfarsit cu prima maseluta iesita!!
dar sa va spun ce primire am avut(i-a fost si ei tare dor ca imi zicea mama ca in fiecare noapte spunea mama si tati)...ne-a sarit in brate la aeroport si toata dupa-masa de ieri ne-a pupat non stop...se cerea in brate sa ne pupe de nu mi-a venit sa cred!

eu incerc sa ma readaptez la clima rece de aici, la nori si ploaie.

voi merge cu Thea la gradi, este un program special, "Clubul Juniorilor" pina la 1 an jumate unde merg si mamele de doua ori pe saptamana cateva ore ca sa socializeze bebeii.
e o gadi particulara si mi se pare super initiativa mai ales ca dup-amiezele de iarna vor fi taare lungi.

Ioana , pai ce faci scumpa mea, eu ma asteptam sa-l ai pe Alesio in brate?:)si Thea a stat pina la aproape 41 de saptamani dupa ce 3 luni m-a tot amenintat ca vine...ma bucur ca s-a intors o sa vezi ca va fi totul f bine!

roxana, ce face Serbanel, e bine?

Dana, deci eu sunt prezenta, duminica as vrea sa ne vedem in parc, ce ziceti?Saso, mi-ar placea sa ne vedem, gasesti de cumparat la farmacii tot ce vrei.

Florina ce mai face?

Aura am sa-ti dau un tel, am primit mesajul tau dar plecasem deja!

va pupam

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si trei luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput