Salut fetelor! Cine stie sa-mi spuna cate ceva despre hipotalasemie si ce urmari poate avea chestia asta asupra unui viitor bb? Mi s-a spus ca s-ar putea sa am asa ceva (asa a reiesit dintr-un set de analize) si ca daca as vrea sa fac un copil cu un barbat care ar suferi de aceeasi chestie, bebeul ar putea avea probleme grave, dar nu stiu de ce natura. Voi stiti ceva despre asta?
Pupici
Nane
Uite un articol din eva despre talasemie minora. Hipotalasemie cred ca e acelasi lucru (hipo=putin).
Sanatate, Dea
http://www.eva.ro/sanatate/articol167.html
La Institutul de Hematologie unde ma tratez pentru anemie (cauzata de un fibrom uterin),am vazut nenumarati copii care sufera de aceasta boala. Inteleg insa ca daca sunt atent supravegheati si urmeaza cu strictete tratamentele prescrise, aceasta boala nu este totusi un capat de tara.
Oricum, sper ca sotul tau sa nu sufere si el de aceeasi boala. Pana una-alta, iti recomand sa ceri de la medicul de familie trimitere la Institutul respectiv si sa iti faci acolo analize de specialitate. Programarile dureaza cca 2 luni, deci grabeste-te.