Da' LEOAICELE unde sunt??

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Leoaica..23 iulie..a fost ziua mea sapt trecuta..am facut 32 de verisoare!!!
La multi ani in continuare aniversatelor si aniversatilor!

Corina mamika de 2 baietzi !!!

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vichi spune:

Si eu sunt o leoaica - 11 august 1967 - iar baietelul meu Victor, leu si el - 17 august 2000.
Cred ca cei din zodia asta suntem un pic prea patimasi si adesea o luam in freza din cauza asta. Eu incerc sa-mi autocenzurez aroganta, vanitatea, patimile.
Azi nu cred ca reusesc, dar maine incerc iarasi...

Violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mircea spune:

oana, pe bb al meu asa il cheama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Si eu sunt Leoaica (tot 3 august), si cu asendent tot in Leu. Nici eu nu ma consider aroganta sau infumurata. Piticelul meu e tot leut (27 iulie). Super!!
Nu prea sunt feroce, dar scot un pic gherutele in dispute, deoarece imi apar principiile, sunt idealista si perfectionista. Cam atat!!

Catalina+Andrei(~ 2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by delilu

Si eu sunt leoaica. 20 August!!
Eu cred ca orgoliul e cel mai mare defect al leilor. Despre calitati...sunt prea multe ...ca sa le enumar:)))
La multi ani tuturor leoaicelor si leilor!!

Hey delilu si eu tot 20 august!
In plus eu am si eu leutz mic, pe 30 iulie (adeca azi face 3 anisori)!
Mama ce-mi place sa citesc caracterizarile astea..ce bine ma simt
Ma altaur si eu la bericica din Bucuresti! Doar tre sa bem ceva in cinstea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Tot in zodia Leului ma consider si eu. Este de fapt ultima zi a zodiei (dupa unii) daca nu, prima zi a zodiei Fecioarei. 22 august '78!

Ma consider Leoaica 100%, fara nici un pic de modestie

Aveti dreptate fetelor... asa suntem. Mai adaug si eu: ne place sa fim iubite, respectate; ne place sinceritatea si credem in noi pe toata linia

La multi ani celor care si-au sarbatorit ziua pana acum.

Pe curand.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Ooopsss, pe ici-colo ma recunosc, ca tot leoaica sunt si io!!

quote:
Originally posted by ana-oana

leii sunt oameni FRUMOSI, buni la suflet, generosi, maiestuosi, stralucitori, inteligenti, LIDERI, princiari, curajosi, onesti, drepti, norocosi, fantastici, altruisti, impunatori, sunt THE BEST IN TOWN !!!
Va recunoasteti???

Carmen, Ionut si Pasarica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Si eu tot leoiaca pe 17 aug.!!!!
Cica ar fi buna zodia asta si mai ales pt. femei!
Numai ganduri bune tuturor leoaicelor!!!
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Uite ca am gasit si eu subiectul cu leii. Sa ma scriu si eu pe lista- 6 AUGUST!! Uitati aici leu de leu Citeam intr-o revista un articol despre lei si mi-a placut tare. Spunea ca leii au o stralucire aparte, mai ales cand evolueaza in societate.Nu au nimic meschin,nici macar momentele cand sunt egoisti. Au o anumita grandoare, atat din pdv fizic cat si moral, o mandrie fireasca -care are sensul total diferit de infumurare. Si inca o chestie faina la lei: modul lor de a iubi: cu patima, cu abandon, CU TOTUL. De fapt cam in tot ce fac se implica cu totul.Sa traim ani multi si fericiti leoaicelor!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

LA MULTI ANI LEOAICELOR!

ma inscriu si eu, nascuta fiind pe 22.08.73.

cum stati fetelor in relatiile cu alte zodii, de ex cele in care sunt nascuti sotii vostri?

eu, fire vulcanica, impulsiva, incapatanata dar si fidela, familista si ff iubitoare am langa mine o Fecioara deosebita, calm, tandru, impaciuitor cu care formez spre norocul meu un cuplu perfect

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si doua luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput