Da' LEOAICELE unde sunt??

Da' LEOAICELE unde sunt?? | Autor: ana-oana

Link direct la acest mesaj

ca tot e zodia noastra la putere acum !!! unde sunteti fetelor???
Oana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Here I am.

Salutare leoaicelor !
Sa spunem ceva si despre zodia noastra ca vad ca celelalte zodii s-au tot adunat, nu stiu ce i-a apucat pe toti sa vorbeasca despre zodii astazi dar oricum e ok , hai goooo lions!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

si eu raspund prezent sa incepem atacul!

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Prezent.

Eu mai am un pic si implinesc 26 de ani dar din pacate o sa sarbatoresc cu suc sa nu il ia ameteala pe bebe.
Adunarea fetelor sa nu ne lasam mai prejos ca doar suntem regine

Cristina (30 saptamani ) & Cristina

www.babiesonline.com/babies/c/cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

leii sunt oameni FRUMOSI, buni la suflet, generosi, maiestuosi, stralucitori, inteligenti, LIDERI, princiari, curajosi, onesti, drepti, norocosi, fantastici, altruisti, impunatori, sunt THE BEST IN TOWN !!!
Va recunoasteti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by ana-oana

leii sunt oameni FRUMOSI, buni la suflet, generosi, maiestuosi, stralucitori, inteligenti, LIDERI, princiari, curajosi, onesti, drepti, norocosi, fantastici, altruisti, impunatori, sunt THE BEST IN TOWN !!!
Va recunoasteti???

Da!! Continua ca tare-mi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Tot o Oana da raportul: prezent!

Sincera sa fiu, eu una am vazut si cunoscut multi lei dar tare mi se par diferiti. Cam pendulam de la o extrema la alta a gamei de personalitati asa incit ...... am ajuns sa cred mai mult in numerologie si altele asemenea.
Daca aveti cunostinte in domeniu impartasiti-ne si noua.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_alhillo spune:

sunt aici si spun prezent,ana-oana ai dreptate acolo cu descrierea noastra,a leilor,continua ca-mi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

prezent!

leoaicele: cele mai tari si sa nu te pui cu ele; in plus, isi apara puii cu ferocitate! Eu una asa sunt!

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Fetelor, stiti, acum serios vorbind, eu am tot citit pe la zodia noastra ca defectul cel mai mare este aroganta, ingamfarea si ostentatia. Voi ce ziceti chiar asa este, credeti ca leii sunt atat de aroganti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivi spune:

Si eu sunt leoaica wowww.

" Fetelor, stiti, acum serios vorbind, eu am tot citit pe la zodia noastra ca defectul cel mai mare este aroganta, ingamfarea si ostentatia. Voi ce ziceti chiar asa este, credeti ca leii sunt atat de aroganti?"

nu sunt deloc aroganta si nici inganfata. Poate ca eu sunt doar un leusor, ca sunt cam blanda si se pare ca nu este caracteristic leului :-))))
Multi pupici tuturor, V.

Mergi la inceput