Locatie pentru petrecerea fiicei mele
Dragilor, va rog ajutati-ma cu niste sugestii. Fetita mea implineste 2 ani in august si am vrea ca la sfarsitul lunii august sa-i facem o petrecere aniversara. Cum dorim sa invitam mai multe familii cu copii, casa noastra sigur ar fi neincapatoare si neadecvata unei astfel de petreceri. Si asa ne-am gandit ca ar fi bine sa inchiriem o locatie specifica unei petreceri in aer liber cu loc de joaca pentru copii. Am dat o cautare pe internet si am gasit doar cateva firme care organizeaza astfel de petreceri, pe destul de multi bani. Noua nu ne trebuie cineva care sa organizeze cu clovni sau alte chestii de acest gen, ca de organizat putem organiza si noi, noua ne trebuie pur si simplu o locatie care sa se preteze unui astfel de eveniment, in aer liber si cu loc de joaca amenajat pentru copii. Ma gandeam poate exista gradinite care, acum in vacanta copiilor, sa-si ofere spatiul pentru asa ceva. Dar nu stiu unde sa caut. Poate stiti voi asa ceva, poate ati organizat puiutilor vostri petreceri in astfel de locatii? Va rog, poate ma puteti ajuta!![]()

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Raspunsuri
ana-oana spune:
singura pe care eu o stiu (dar nu e in aer liber) e pe decebal, dupa piata alba iulia (Kids planet, sau asa ceva ) la parter sunt mese si un bar (trebuie sa te duci cu totul de acasa: tort, prajituri, fursecuri, pateuri) iar sus sunt lcouri de joaca pt copii (costa 160.000 de copil, stai cat vrei) eu acolo o duc pe bebusha cand ploua sau e urat afara. am auzit la radio ieri ca faceau reclama la alexandra cafe din herastrau ca au si loc de joaca pt copii, dar n-am fost inca (aici e cam scump, am fost acum vreun an e de fitze).
Oana si Ana (25 oct. 2002) 
ruxi spune:
Multumesc Oana, stiu de locatia de care spui, insa nu-mi place, e tare ingramadita , sunt foarte multi copii care vin de obicei acolo cu parintii aferenti, si daca mai e si cald, e chiar nasol. Eu as dori ceva in aer liber si un spatiu mai mare, e pacat intr-o zi de vara sa tii copii in casa. Multumesc oricum!![]()

GabrielaG spune:
Scrisese cineva pe forum mai demult ca a fost la o astfel de petrecere si i-a placut foarte mult. Eu am retinut adresa, poate deja i-ai contactat: http://www.dreamparty.ro/home.htm
Sper sa nu fie considerata reclama, ca eu sunt din Iasi si chiar n-am nici o legatura cu ei.
Pupici si petrecere frumoasa,
Gabriela si baietii
qsar spune:
Am descoperit saptamana trecuta un loc de joaca in Herastrau la insula (langa restaurant-disco)... foarte mare, cu jucarii din alea uriase, gonflabile, cu animatori imbracati in personaje din desenele animate. Nu stiu exact cat este taxa de intrare dar pot afla.
Q
diana904 spune:
Mai era un loc, intr-o casa, curte, pe str. arh. Herjeu, pe la Maior Coravu. Aveau si pagina pe net, dar nu o gasesc, era ceva cu "events"..events party, events day. Eu am fost acolo asta iarna la o petrecere, dar spuneau ca pentru vara vor pune la dispozitie si curtea. Mai fac sapaturi si dau eu cumva de site-ul lor.
ruxi spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Scrisese cineva pe forum mai demult ca a fost la o astfel de petrecere si i-a placut foarte mult. Eu am retinut adresa, poate deja i-ai contactat: http://www.dreamparty.ro/home.htm
Sper sa nu fie considerata reclama, ca eu sunt din Iasi si chiar n-am nici o legatura cu ei.
Pupici si petrecere frumoasa,
Gabriela si baietii
Multumesc Gabriela, am sunat si ma voi duce maine sa vizionez locul.

ruxi spune:
quote:
Originally posted by qsar
Am descoperit saptamana trecuta un loc de joaca in Herastrau la insula (langa restaurant-disco)... foarte mare, cu jucarii din alea uriase, gonflabile, cu animatori imbracati in personaje din desenele animate. Nu stiu exact cat este taxa de intrare dar pot afla.
Q
Suna interesant, draga mea q. Nu-mi dau seama unde ar fi, poti sa-mi detaliezi putin? Sunt cu serviciul chiar langa Herastrau, pot trage o fuga sa vad despre ce-i vorba. Se si poate servi cate ceva pe acolo?

qsar spune:
Intrarea este pe undeva prin spate, pe la ambasada chinezeasca... si mai incolo... pe langa o carcuima mare (calu' balan???) si mai mergi-mai mergi pana la restaurantul-disco Herastrau (unde sunt si niste terenuri de tenis) si acolo sunt indicatoare catre "Insula copiilor". Au si cateva mese si se serveste ???... nu pot garanta decat de cafea, bere si racoritoare, ca noi asta am luat.
Q
ruxi spune:
quote:
Originally posted by diana904
Mai era un loc, intr-o casa, curte, pe str. arh. Herjeu, pe la Maior Coravu. Aveau si pagina pe net, dar nu o gasesc, era ceva cu "events"..events party, events day. Eu am fost acolo asta iarna la o petrecere, dar spuneau ca pentru vara vor pune la dispozitie si curtea. Mai fac sapaturi si dau eu cumva de site-ul lor.
Diana, daca gasesti cumva site-ul, te rog, nu ma uita.

bubi spune:
am cautat si eu la un moment dat. pe langa cele amintite mai sus, mai sunt:
http://www.nosurprises.ro/index.jsp?context=copii
http://www.partykids.ro/
ma intereseaza si pe mine impresii daca apuci sa vizionezi. noi urmam in septembrie.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi