Drumul e in fata, dragii mei RACI!!!!
Raspunsuri - Pagina 6
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by adrianafedorca
si eu racusor.... pe 8 iulie
ADy
Fedorca??? Cantareata????
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Claudelu spune:
Ce mai faceti dragele mele "race"???
Eu zunt foarte bucuroasa ca ieri seara ne-am intalnit toate fetele din Arad plus inca trei care desi stau in Germania, au venit in vizita la parinti si au tinut sa ne intalnim...a fost extraordinar...din pacate au lipsit doua dintre fete
Noi pe cand???
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
MLDiana spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
[b][font=Comic Sans MS][navy]Ce mai faceti dragele mele "race"???
Eu zunt foarte bucuroasa ca ieri seara ne-am intalnit toate fetele din Arad plus inca trei care desi stau in Germania, au venit in vizita la parinti si au tinut sa ne intalnim...a fost extraordinar...din pacate au lipsit doua dintre fete
...
Si nu ne povestesti?
Ati legat prietenii ,schimbat nr de tel.Cum a fost?
Am vazut lista.Se pare ca eu sunt prima din coada.Oare de ce mi se intimpla nu mai mie?
Fetele de decade ce stiti?
Lidia ,Tiara si David D.
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Tiaraquote:
Originally posted by Claudelu
[navy]Ce mai faceti dragele mele "race"???
...
Si nu ne povestesti?
Ati legat prietenii ,schimbat nr de tel.Cum a fost?
Am vazut lista.Se pare ca eu sunt prima din coada.Oare de ce mi se intimpla nu mai mie?
Fetele de decade ce stiti?
Lidia ,Tiara si David D.
Ba da sa povestesc, cum sa nu!!!
Este extraordinar sa vezi niste persoane cu care ai legat niste prieteni virtuale...am fost 7 fete cucuiete, 6 dintre noi am fost cu copilasii, una neavand inca...au fost si cativa sotiori...a fost foarte bine, de fapt nu e prima intrevedere, cateva dintre noi ne-am mai intalnit ulterior...dar nu am fost niciodata atatea...se tot uita lumea la noi, ca parca eram de la gradinita...n-a fost bb mai mare de 2ani jumate...am fost la o terasa pe malul Muresului...Ce mai, a fost superb!!! Cat de curand vom mai trage o intalnire de asta, ca nu strica la sanatate!!!
[font=Comic Sans MS][b]Poze familie
Poze noi 31.07.2004
Simona73 spune:
Fetelor,zilele trecute citeam aici despre cumpana racilor la 32 de ani.Sincer,m-a pus pe ganduri tinand cont ca eu am plecat pe 32 de ani.Ei,ce ziceti voi ca eu cred ca am avut cumpana asta aseara!?Am avut un accident de masina aseara de toata "frumusetea".Cand traversam o intersectie a intrat in mine(din lateral)un idiot de filipinez si m-a aruncat pe contrasens,norocul meu ca nu erau masini pe partea aceea...In spate il aveam pe baietelul meu care s-a speriat rau de tot.El s-a lovit doar putin la cap.
Accidentul a fost destul de serios,idiotul ala de filipinez nu era atent(vb la telefon)si a intrat in mine fara sa schiteze vreo tentativa de frana,norocul meu a fost ca eu nu am avut viteza!Masina mea e la fier vechi acum.
Sunt speriata,dezotientata si nu mai sunt buna de nimic!Ce ziceti,nu vi se pare ca a fost o cumpana?
pupici la toate,
SIMONA
Claudelu spune:
Simona, chiar nu stiu ce sa mai zic...probabil ca asta a fost cumpana vietii!!! BIne ca nu ati patit nimic, ca sunteti teferi
Mai eu nu am vrut sa va speriati sau sa va puneti pe ganduri de ceea ce am scris, chiar am citat din "CARTEA ZODIILOR" si m-am gandit ca e interesanta si partea asta...am vazut ca v-a pus pe ganduri partea aia referitoare la cumpana vietii
Poze familie
Poze noi 31.07.2004
angi_gemeni spune:
Doamne, Simona, bine ca n-ai patit nimic!!! Si cel mai important este ca baietelului nu i s-a intamplat nimic; sperietura va trece, cu timpul, insa ai grija de lovitura aia la cap. Nu te speria, dar urmareste o perioada sa vezi daca nu cumva acuza dureri de cap. Dar sunt convinsa ca deja stii ce ai de facut si totul e bine!
Pe mine ma obsedeaza accidentele , mai ales cele de pe sosele. E inspaimantator ce se-ntampla, zilnic zeci de accidente soldate cu victime... Oare ce se-ntampla? Chiar asa, toti cascatii la volan?
Cat despre cumpana aia, despre care am citit aici, eu, personal, ma incurajez singura: cred ca este vorba de coincidente... Citeam zilele trecute, printre randuri, si despre celelalte zodii. Si in ele ne regasim!!! Ceva, ceva tot e din personalitatea noastra, a fiecaruia/fiecareia...
Sunt convinsa ca tot ce se scrie despre zodii are si un suport stiintific, teoretic, nu-stiu-cum sa-i zic, insa trebuie sa va marturisesc ca am si dubii foarte mari si va zic si de ce.
Fina mea, acum in Germania, cand era studenta la Filosofie , in Iasi, colabora la o revista studenteasca. Pe langa articolele de specialitate, redactorul revistei o pusese sa faca si horoscopul. O alesese pe ea, pentru ca era o tipa foarte desteapta si cu foarte multa imaginatie. Asa ca Teo, fina mea, fara nici un fel de cunostinte de astrologie, semna HOROSCOPUL la o revista destul de citita... Asa ca...
Hai, sa auzim de bine!
Claudelu, poate stergi chestia aia cu "cumpana" si apoi, ne revizuim toate mesajele... ca, parca, prea ne urmareste... Daca ti se pare deplasat ce-am scris, pur si simplu, nu lua in seama.
Va pup, "racusoare" si w-e placut...
Angi&Andrei&Andreea
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by angi_gemeni
Doamne, Simona, bine ca n-ai patit nimic!!! Si cel mai important este ca baietelului nu i s-a intamplat nimic; sperietura va trece, cu timpul, insa ai grija de lovitura aia la cap. Nu te speria, dar urmareste o perioada sa vezi daca nu cumva acuza dureri de cap. Dar sunt convinsa ca deja stii ce ai de facut si totul e bine!
Pe mine ma obsedeaza accidentele , mai ales cele de pe sosele. E inspaimantator ce se-ntampla, zilnic zeci de accidente soldate cu victime... Oare ce se-ntampla? Chiar asa, toti cascatii la volan?
Cat despre cumpana aia, despre care am citit aici, eu, personal, ma incurajez singura: cred ca este vorba de coincidente... Citeam zilele trecute, printre randuri, si despre celelalte zodii. Si in ele ne regasim!!! Ceva, ceva tot e din personalitatea noastra, a fiecaruia/fiecareia...
Sunt convinsa ca tot ce se scrie despre zodii are si un suport stiintific, teoretic, nu-stiu-cum sa-i zic, insa trebuie sa va marturisesc ca am si dubii foarte mari si va zic si de ce.
Fina mea, acum in Germania, cand era studenta la Filosofie , in Iasi, colabora la o revista studenteasca. Pe langa articolele de specialitate, redactorul revistei o pusese sa faca si horoscopul. O alesese pe ea, pentru ca era o tipa foarte desteapta si cu foarte multa imaginatie. Asa ca Teo, fina mea, fara nici un fel de cunostinte de astrologie, semna HOROSCOPUL la o revista destul de citita... Asa ca...
Hai, sa auzim de bine!
Claudelu, poate stergi chestia aia cu "cumpana" si apoi, ne revizuim toate mesajele... ca, parca, prea ne urmareste... Daca ti se pare deplasat ce-am scris, pur si simplu, nu lua in seama.
Va pup, "racusoare" si w-e placut...
Angi&Andrei&Andreea
Gata, Angi, am sters!!!
Am observat ca parca a devenit umbra noastra...si nu mi se pare deloc deplasat
Poze familie
Poze noi 31.07.2004
angi_gemeni spune:
Claudia, multam...
Bine, eu sunt convinsa ca e vorba de coincidente!
Si, mai mult decat in horoscop, zodii, astrograme, bioritm si altele, trebuie sa credem cu tarie in Dumnezeu. Doar la El ne rugam pentru sanatatea copiilor nostri, nu? Nu consultam horoscopul din ziua X...
Dar asta nu inseamna ca inchidem subiectul si nu mai vorbim. Mai ales ca, asa cum scrie acolo, noi suntem tare vorbarete!!!
Asa-i???
Angi&Andrei&Andreea
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by angi_gemeni
Claudia, multam...
Bine, eu sunt convinsa ca e vorba de coincidente!
Si, mai mult decat in horoscop, zodii, astrograme, bioritm si altele, trebuie sa credem cu tarie in Dumnezeu. Doar la El ne rugam pentru sanatatea copiilor nostri, nu? Nu consultam horoscopul din ziua X...
Dar asta nu inseamna ca inchidem subiectul si nu mai vorbim. Mai ales ca, asa cum scrie acolo, noi suntem tare vorbarete!!!
Asa-i???
Angi&Andrei&Andreea
Asa-i draguta!!! Suntem de-a dreptul guralive...cel putin eu asa sunt...Aveam in liceu o profa care imi spunea "Gura Mare"
Am vrut sa sa va propun ca fiecare dintre noi sa spunem ce anume ne place la noi si ce nu...
Si am sa incep eu...
Ce nu-mi place...sunt destul de multe...
- nu-mi place ca sunt foarte credula si usor de dus de nas...
- sunt prea plangacioasa
- prea fricoasa...mi-e frica la inaltime, mi-e frica de intuneric, mi-e frica de locurile inchise, in special in lift mi-e ffff frica...mi-e frica de multe ori de ce-mi rezerva viitorul...
- prea plangacioasa...plang din orice...
- sunt destul de impulsiva si agitata...
- nu-mi place ca sunt prea aiurita si cu capul in nori...
- fumez cam multicel de un timp incoace..
- nu imi place ca imi place vinutul[D]
- sunt comoda
Ar mai fi, dar acum nu-mi vin in minte...ca har Domnului sunt multe lucruri la mine care ma dezgusta chiar
ce imi place:
- imi place ca sunt sociabila
- imi place sa stau in preajma oamenilor, chiar mi-ar place enorm de mult sa mai am ocazia sa lucrez cu oamenii...
- imi place ca am o memorie de fier, in special cea vizuala...
- imi place ca sunt puternica si cu multa initiativa...
- imi place somnul...mai ales cel de dimineata pe care-l ador
Cum imi mai amintesc cate ceva le voi posta, ca acum cam tarziu si memoria imi joaca festeCe ziceam de memorie???
Poze familie
Poze noi 31.07.2004