Bebelusi de ian-feb 2004 (27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Andruska........citeam acum ceva revista si am vazut ca si Lucian Mandruta are un baietel de 3 ani Andrei si un bebe Matei.......ce coincidenta, nu?

Saphir....ce face samburica?.....eu am vomat primele trei luni cu Darius ca am crezut ca mor nu alta.......dar a trecut. Ma gandesc ca daca fac o fata imi va fi si mai rau........se poate si mai rau oare?

Pupici

Ioana & Co.

Dariuselul mititelul
http://community.webshots.com/user/yoannaco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

LA MULTI ANI DANIEL-ALEXANDRU SI ALMA!!!Sa cresteti mari,voinici,frumosi si sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Fetelor,am si eu o intrebare importanta:ce fel de lapte praf le dati bb-ilor vostri?Ca eu m-am hotarat sa renunt la Bebelac si pediatra mi-a zis sa-i dau Nan.Dar nu stiu daca nu este altul mai bun.Multumim.
Adlemi siAndrei(24 februarie 2004)
Na,ca m-am molipsit de la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI! Alma si Daniel-Alexandru!

Tiana a papat aseara la 7 cerealele cu lingurita, yeeeeeeessssss!
I-am pus 3 masuri de cereale si vreo 60 ml de lapte (ma rog, am facut cam dupa capul meu consistenta) si le-a papat urgent! Era asa de dulce, musca din lingurita si apoi intorcea capul spre stanga. Cred ca asa isi inchipuie ea ca se mananca: lingurita si apoi intors capul . Si apoi a mai baut vreo 50 de ml de lapte, deci a papat bine, zic eu.
Problema a venit dupa aceea. Am plecat cu ea afara si atata si-a bagat inelul ala gingival in gura pana l-a bagat pe gat si a vomat tot! S-a facut toata varza, caruciorul la fel, se uita lumea la noi ca la urs! Noroc ca parcul e chiar langa bloc, ca mi-era teama si sa nu raceasca asa uda cum era. Asa ca s-au dus pe apa sambetei cerealele papate de care eu eram asa de mandra... Ufffffff!

I-am dat cereale cu lapte si banane de la Milupa (cereale - adica orez si porumb) - pe cutie scrie sa le fac cu apa, da' eu i le-am facut cu lapte. O avea ceva?
Si inca ceva - am o cutie de cereale de la Nestle pe care scrie "dupa 6 luni". Care-i faza cu "6 luni"? Eu m-am tot uitat si n-am vazut nimic de la ei pentru 4 luni. Probabil atunci considera ei ca incepe diversificare? Cerealele sun orez cu mar, banana si portocala, fara lapte, fara gluten... O avea ceva daca ii dau din ele de acuma?!
Ahhhhh, ce de dileme...!

Acum la 11.00 incercam din nou piureul de fructe cu lingurita - o dam noi pe brazda pana la urma!

Adlemi, Tiana papa Milumil. Nu stiu daca e mai bun, dar asta i l-am dat de la inceput... Se zice ca Milumil-ul "pufoseste" copilul, da' la a mea nu e valabil

Pupici pufosi!

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
http://community.webshots.com/user/flaviana17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Andra, noi avem saltea din iarba de mare. E super-super buna! Am inteles ca e mai scumpa, dar merita investitia. Asa zic, ca noi oricum avem patutul imprumutat de la un bebe mai mare . Dar oricum, a "calarit" el salteaua aia aproape 2 ani si tot arata ca noua!

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
http://community.webshots.com/user/flaviana17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Rachella doarme...ceo fi cu ea??????????????

A venit postasu si mi-a facut o bucurie...mi-a adus factura de intrnet...sa dau pe spate nu alta...450 de eruo...pe 2luni...si mai mult de 5 ore pe zi nu stau....cred trebuie sa-mi schimb abonamentu..ca nu mai tine....

Andruska ...saru-mana...saru-mana ...

Adlemi ...eu ai dau S26 II dar nu stiu daca se gasete la noi..

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Adlemi, eu i-am dat Nan de la inceput. A fost multumita cu el. Acum 2 sapt am trecut pe Nan 2 (e mai consistent). Cred ca daca-i dai Nan ar trebui sa-i dai Nan 2. Am inteles si eu ca Milupa ar fi mai bun (n-am idee din ce punct de vedere), este si mult mai scump, dar noi am apucat cu Nan ca asa i-a dat din maternitate (cand nu incepusem productia de lactate).
Roxi, cum mai stai cu interviurile? Ai gasit ceva-ceva la orizont?
Darael, pai la noi se "simte" kk de la o posta...trebuie sa te tii de nas...mai am putin si trebuie sa dau bonus de toxicitate bonei...cum de inca va mai pacaleste pe voi Daria?
Andruska, da, du-te la gineco sa te sfatuiasca cand e bine sa faci fetita.
Iar la patul moatei am o salteluta obisnuita, subtirica (e ca un fel de plapumioara, asa). A venit maica-mea cu ea, nici nu stiu de unde a colectionat-o, dar e ok si Moti vad ca nu comenteaza.
Saphir, ce ne-ai facut...cred ca e cea mai colorata sectiune din tot forumul...dar bineinteles ca am sa urmez si eu sfaturile si am sa-mi schimb semnatura...
Soleil, n-are nimica ca a vomat, bine ca papa pana la urma cerealele. Asta-i important.
Ane...pai asa o factura de telefon nu mi-a venit in viata mea...Schimba abonamentul...
La voi tot asa se murdaresc copii cand papa? Ca pana acum n-aveam nici o problema. Doar cu biberonul si nu curgea nici o picatura. Insa acum, doar de la suculete, face o mizerie...i-am pus babetica si bineinteles ca a murdarit-o toata (ma si asteptam), dar s-a murdarit si pe haine...pai in ritmul asta cand o sa diversificam ne ia mama naibii...o sa trebuiasca s-o schimb dupa fiecare masa?!!!
Am cumparat si eu Cartea Bebelusului. Foarte frumos. Am ce face in week-end, completam pentru Moti.
Pupici

Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ia sa vedem

Adina Iulia + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Matei a papat jumatate de borcanel adus de Catalin din Austria sunt f incantata...chiar deschidea guritza .

Multumim Ioanei si Gabrielei .

adlemi- si tot NAN ii dau si ii place.

Fugim la

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misilicu spune:

Darel, ochii inca nu mi s-au modificat, as fi vrut eu sa fie mai lunguieti, da de... Tatami am in casa, dar kimono inca nu mi-am luat, este foarte scump si nu stiu daca merita investitia. Yukata insa cred ca o sa-mi iau, dupa ce mai dau jos cele 10 kg cat au mai ramas de dat.

Andruska, o sa vin si cu pozele, am ceva poze, dar sunt destul de amestecate, sa fac curatenie. Si de ce n-ai spus acum doua saptamani de saltea ca ti-o dadeam pe a noastra care era din iarba de mare. Eu am folosit-o si la Monica si arata impecabil.
Ma intrebai cum imi este cu doi copii... este greu, dar ma descurc destul de bine. Pe Monica o s-o dam iarasi la gradinita asa ca imi va ramane putin timp si pentru studiu. M-am apucat eu de japoneza, dar merge tare greu cand inveti singura.

Pupici.
Mihaela-Tiberiu(26.02)+Monica(28.10.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

`neata si de la noi, mamici cu bebici.
ALMA si DANIEL-ALEXANDRU
Vreau sa va multumesc, mamici, pentru sfaturile legate de masa BBlusilor, ca ieri nu am mai avut cand.
Amos al meu numai acum a adormit, treaz fiind de la 6.30. Aseara a adormit la 1 si la 6.30 era treaz. Am tot incercat sa il pacalesc sa mai doarma, dar nimic. Acum, dupa masa de la 11 cu piureul de fructe, suc de fructe si un iaurt de fructe, a adormit.
Eu, nu va zic, sunt chiauna. Iar am una din zilele alea, cand m-as duce
Anita, de ce nu faci abonament prin cablu?? E mult mai ieftin si ai acces nelimitat la internet. Noi nu platim mai mult de 50 USD/luna.
Dupa amiaza poate ma duc sa ma intalnesc cu o prietena intr-un super Mall, unde am inteles ca astazi e zi de reducere la haine cu 75% iar la cosmetice si parfumuri 40% - 50%. Dar sunt sigura ca daca ma duc, ma oftic ca nu imi pot cumpara nimic de imbracat, ca iar sunt si nu le pot purta, iar la anu` deja nu imi mai vin, sigur, ca si cele de anul trecut

Saphir[/red] si [blue]Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput