Jocul cu Cartea (partea a 3-a)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joe spune:

quote:
Originally posted by lilanda

Asa a fost scris!!!

pozulici

Maktub a lui Coehlo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Da, da...bravo joe!!! :-)

pozulici

Mergi la inceput

O adunatura comica si pitoareasca - de cetateni, pardon! - tovarasi - care incearca pe ultima suta de metri sa isi indeplineasca visurile. Planul sefului i-ar rezolva pe toti - dar...
Traiasca R.P.R.!

Mergi la inceput

Nu-i cumva "Desfasurarea" lui Marin Preda???

pozulici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilanda

Nu-i cumva "Desfasurarea" lui Marin Preda???

pozulici

Nuuu - m-am gandit eu ca R.P.R s-ar putea sa confuzeze - e de la Republica Populara Rusa - iar autorul sunt ...2! Si cartile lor sunt un fel de - hai sa facem haz de necaz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

"Vitelul de aur" de Ilf si Petrov? Sau "12 scaune"? Dar cred ca mai curand prima varianta!

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anangel_lexi

"Vitelul de aur" de Ilf si Petrov? Sau "12 scaune"? Dar cred ca mai curand prima varianta!

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

"Vitelul de aur" este!!!!

Mergi la inceput

O poveste de dragoste cu final tragic intre doi indragostiti. Ea este maritata cu un barbat mult mai in varsta ca ea si are un copil. Ii paraseste pentru el.

Mergi la inceput

Anna Karenina?? Tolstoi!!

pozulici

Mergi la inceput

Felicitari! Asa e!

Mergi la inceput