bei va ajitatz dijaba, Fecioarele rulz!
Raspunsuri - Pagina 5
angelina spune:
Si EU si EU!!!!!!
Si eu sunt fecioara..si am savurat fiecare randulet scris de voi..
Data mea de nastere... pe 19 Septembrie
Si ma oglindesc in fiecare dintre descrierile voastre.
Si sunt iubareataaaaaa!!!!Si PISICOASAAAAAA!!!
Si innebunita dupa pisici..cred ca pisicile au multe dintre caracteristicile noastre: sunt pretentioase, le place curatenia (se aseaza intotdeauna exact pe rufele proaspat spalate si calcate), sunt foarte simandicoase cu mancarea..nu le putem noi dirija asa cum vrem..etc..etc
Si noi, fecioarele suntem cu adevarat perseverente in tot ceea ce facem si ne enerveaza la culme cand ceva nu este executat la amanunt!
Eu nu stiu de ce unii ne considera firi dificile...eu ...parerea mea..in relatia cu o fecioara..daca dai intotdeauna la fel cat primesti..vei primi mereu inapoi intreit, daca esti o persoana corecta, hotarata, sincera si devotata nu are de ce sa nu mearga cu noi!!!
Cat despre masini si haine mai bine ma abtin ca nu mai termin de scris tot in seara asta!
Si v-am spus deja ca sunt si frumoasa si ca am si minte sclipitoare...si ca ma si pricep de minune la decorat...si ca sunt irezistibila si...ca ochiul meu critic nu scapa nimic...
..si modesta?
Va pup si va iubesc!
angie
angelina spune:
Si am uitat sa adaug ca suntem amuzante!Cel putin eu si prietenul meu ne-am amuzat cand i-am citit tot ceea ce am scris noi aici..si nici macar nu ne-a contrazis...a zis doar asa spre sfarsit:
"Mai...dar tare sigure pe voi mai sunteti...!"
Da el e raculet..si stim noi ca raculetii sunt micuti si speriosi!
angie
violeta69 spune:
Si EU SUNT FECIOARA!
Maine, adica 17 sept. se implinesc 35 de ani de cand mama mea(Dumnezeu sa o ierte!) m-a adus pe lume!
Adevarul e ca iubesc zodia asta si-mi place asa cum suntem noi, sincere, directe,oneste, critice, cu mult simt al datoriei si al dreptatii, bune mame, gospodine, etc.Ce nu sunteti de acord?
Si eu iubesc mult pisicile, ador florile si-mi place sa impovizez la bucatarie(mai am si alte calitati, dar si vreo cateva defecte...poate pt. unii!)
Va pup pe toate fetele fecioare ....si nu numai,
Violeta
Monica-Elena spune:
si eu sunt fecioara(fostam lele )pe 25 august cu ascendent in balanta.
Acum lasand gluma l ao parte cum stati voi fecioarelor cu norocul ca la mine e cam lipsa la apel si sincer muncesti tare mult ptr ce ai in viata, vorbesc de fecioare.
salutam fecioarele
Monica
elena_oona spune:
[cheers
LA MULTI ANI VIOLETA!!!MULTA FERICIRE SI TOT CE-TI DORESTI.
maine este si ziua scumpului meu sot, si cu aceasta ocazie ii urez si lui aici .Il pupacesc si-l iubesc mult de tot.
La multi ani tuturor fecioarelor!!!!!
Elena & baby angel Manuela(DPN 24oct.2004)
romaniaau spune:
Buna dimineata fecioarelor.
Sint fecioara de cind ma stiu, cu o usoara perioada de modificare a statutului de vre-o 15 ani incoace, dar ziua mea este pe 10 septembrie si de altfel sint foarte mindra ca apartin acestei zodii.
Am din toate cele bune cite putin, poate am si din celalte cite ceva, dar cel mai bine ma stiu ambitioasa si muncitoare. Nu sint egoista, pun familia pe primul plan, nu am multi prieteni si as vrea sa am un copil tot "fecioara". Ripostez cam dur cind depistez injustitia si m-am regasit total in descrierile voastre anterioare.
E clar ca sintem toate la fel.
Cum va impacati cu consortii apartinind celorlalte zodii?
M-ar interesa combinatia ea/fecioara-el/capricorn. Al meu are exact ce am eu nevoie ca sa ne completam reciproc, dar are uneori o doza de egoism si de incapatinare care ii trec numai cu duhul blindetii si al intelegerii.
Astept si alte pareri.
Va urez La Multi Ani! Sa auzim de bine.
Florina
mami si george spune:
ma inscriu si eu in clubul "fecioarelor"-27 august ,dar nu stiu cum se stabileste ascendentul.poate ma ajuta cineva...eu ma bucur ca sunt nascuta in aceasta zodie.este "tare"pentru o femeie