Cei din zodia Gemenii, uniti-va!
Raspunsuri - Pagina 6
sinzi_ana spune:
fost
quote:
Originally posted by lacri
buna!
si eu sunt nascuta in zodia gemeni,sinzi_ana tot pe 15 iunie dar '81.asa ca la anul poate facem o" bauta" impreuna.
asa ca vreau si eu pe listuta.
va pupacesc dulce
multa sanatate
Fabian si mami Lacramioara
Da, trebuie sa ne sarbam...pacat ca mai e inca un an pana atunci!!!
adi_edi spune:
Si io vreau pe lista! 25 mai 1969.
Mi se pare ca Gemenii se impaca bine cu cei din zodia lor, si cu Balantele (sotul meu e Geaman si Edisor al nostru e Balanta...).
In general sunt o persoana foarte toleranta, dar daca ma calca pe nervi cineva ma aprind rau de tot... si regret dupa aia. Ma apuc si eu de o mie de lucruri deodata, si nu termin nimic (sau daca termnin nu sunt multumita de rezultat...). Desi prietenele ma contrazic, sunt o lenesa si jumatate, proverbul meu preferat este: "Nu lasa pe miine ce poti face azi! ... Lasa pe poimiine!". In schimb daca-mi cere cineva ajutorul zic "da" fara ezitare.
Nu-mi place in mod deosebit sa gatesc, dar imi place sa fac prajituri (si mai ales sa ornez torturi).
Ar fi multe de spus mai ales la capitolul "Defecte", dar cum sunt "modesta" mai bine ma opresc aici.
Adi
Brinnie spune:
Adi edi, si la noi este la fel :sotul meu este tot Gemeni si Karina(1 an si 10) Balanta.Victor(2 luni) este taur.Si mie mi se pare ca ne-ntelegem f. bine cu Gemenii, desi am citit intr-o carte ca din doi Gemeni ies scantei, dar inclin sa nu cred.Am multe prietene Gemeni si ma inteleg de minune cu ele.Chestia cu "lasa pe poimaine", Doamneee cat este de adevarata!
liliac1 spune:
Mai
conchita - 24.05.1970
RodicaP - 24.05.1974
adi_edi - 25.05.1969
georgianab - 25.05.1970
liliac1 - 25.05.1976
OtiliaLia - 25.05....
Irinusha - 27.05.1974
laura111 - 27.05.1974
Iunie
astrid - 01.06.1976
ciprianc - 01.06.1980
oana_cretu - 02.06.1980
annaa - 03.06.1968
mariailin - 03.06.1976
bibyrox - 04.06.1978
romaria - 05.06.1972
Brinnie - 05.06.1976
Rozi - 08.06....
lumit - 10.06.1974
sinzi_ana - 15.06.1979
lacri - 15.06.1981
Laura_Takacs - 16.06....
Dy - 17.06.1976
roxanak - 18.06.1977
Pucku - 19.06.1979
Laura_B - 20.06.1968
...si nu in ultimul rand ...
Lucia 26.05.2002 de roxanak
Julia 19.06.2002 de Adela
Maria& Elena .......... de ione
Catrina 12.06.2004 de papadie
...dar sa tinem cont ca sunt ale noastre si:
Gabbriela
vrabiuta
simonab
Catrinel_17
...si va asteptam cu datele ca sa va trecem acolo unde va este locul!
Daca aveti sugestii pentru listutza, va rog sa transmiteti!
Cum toata lumea reprezinta aceeasi zodie si cum toata lumea este plina de fantezie, astept indicatii din partea voastra!
roxanak Bine ai adus-o si pe bebitza Lucia!
lacri spune:
Buna !
Sinzi_ana numai bine in acest timp ne adunam fortele sa ne putem serba cat mai binela anul ziua de nastere.tinem legatura,pana acum nu am mai intalnit pe nimani care sa fie nascut pe 15 iunie ...
dupa cate am citit si dupa experienta proprie si eu sustin ca gemenii se potrivesc cel mai bine cu balanta(se completeaza aceste doua zodii)iar relatiile cu alti nativi din gemeni ,dupa ce am trait eu,sunt bune iar,dupa ce am citit,sunt rele.
va pupacesc dulce
multa sanatate tuturor
Fabian si mami Lacramioara
Laura B spune:
Lacri si Sanzi_ana, unul din verii mei e nascut in aceaasi zi cu voi (alt an). Mai am un alt var pe 3 iunie, iar una din cele mai bune prietene (colega de banca din clasa a 3-a pana intr-a 7-a) e nascuta exact in aceeasi zi si an cu anaa.
Cealalta foarte buna prietena a mea e balanta.
Am observat ca de multe ori zodiacul o da si in bara. Dar luam si noi din el ce ni de potriveste si ne avantajeaza, nu?
Laura
sinzi_ana spune:
Lacri, eu spun ca ziua asta este foarte bine aleasa...stii ca pe 15 iunie (alt an bineinteles) a murti Mihai Eminescu...iar eu afirm (mai in lguma mai in serios) hihii ca se naste un geniu si moare altul...lumea nu e indeajuns de mare pentru 2 genii...
Hihihiihihi!!!
Asa ca ziua noastra e o zi mare...pentru romani...
Sinzi
lorelei_19 spune:
Asha, fetelor, gemenoaicele sunt cele mai frumoase!
Acu intzeleg de ce fata Adelei e asha de scumpa! nu m-a nascut mama si pe mine la gemeni
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
"Daca dragoste nu e, nimic nu e".