Cei din zodia Gemenii, uniti-va!
Raspunsuri - Pagina 4
Rozi spune:
si io... 8 iunie... nu zic anu'...
eu o sa zic de-alea de rau, nu stiu daca mai e cineva in halul asta ca mine!
ma misc cu incetinitorul... as sta numai intr-un loc... sa cujet... decat sa pun mana sa fac ceva... si daca pun mana ma ranesc... n-am indemanare deloc...
masor de tzshpemilioane de ori si cateodata nu tai deloc ...
vreau ceva dar nu stiu ce vreau (sau nu sunt sigura)...
sunt perfectionista si am avut numai de suferit din cauza asta (si tot nu mi-a trecut)...
ma tot intreb de ce sunt eu pe lume, am senzatia ca am o menire, da' nu stiu care-i aia....
nu sunt cine-stie-ce frumusete, n-am fost niciodata, dar am cucerit cei mai frumosi barbati
sunt super timida si timorata si emotiva
ma opresc, pana nu ma apuca jalea!!!
"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"
Laura Takacs spune:
Noa, COnchita, ca ne intalnim si aici. Si eu geamana pe 16 iunie (nu zicem anu').
Irinusha spune:
quote:
Originally posted by Laura B
Si lista? Se ofera cineva?...
Laura
Io una nu, ca doar nu sunt geamana de pomana ;)
La apel si eu, 27 mai ... anu' il zic (1974) ca oricum ma simt ca de 18 anisori :)
Mie imi place ca sunt gemanuta, una dintre cele mai beton zodii - dupa parerea mea modesta ;) ... si nu am chiar deloc doua fete, zic omului in fata ce am de zis ... chiar nu pot sa ma prefac - dupa familia mea cel mai nasol lucru, ca am de suferit din cauza asta - dar asta e ... am incercat, dar nu merge sa joc teatru, se vede de la o posta ca nu pot suferii persoana in cauza ... dar si cand plac pe cineva, asa usor nu mai scapa de mine :) In schimb astept de la cei din jur tot asa de mult cat dau eu ... si eu zic ca dau, nu ma refer la valori materiale, ci la cele sufletesti. Deci nu am prieteni multi, dar cei care sunt, sunt prieteni adevarati ... dupa parerea mea e mai bine asa.
Din chestiile pozitive: sunt vesela, de obicei optimista, iubitoare de nou, gurmanda (gust de toate, numai nou sa fie si cu cat se poate de exotic) si pofticioasa, ducace, mereu cu chef de chefuri sau de stat la tacle, visatoare, spontana, sufletista ... si as putea sa mai insir aici, dar dupa aia nu ma mai credeti ca sunt si tare modesta :))
Ce e nasol: sunt aerina, iau decizii pripite - vezi si "spontana" :)-, nu duc la capat ce am inceput, fac multe lucruri de o data si nimic bine, sunt cam puturoasa ... prefer sa stau cu o carte buna in mana decat cu aspiratorul, vorbesc prea mult - si dupa fata celor din jur, si fara rost :), dau f. des "cu bata'n balta" spunand ce gandesc, deci deloc diplomata, geloasa foc, intru dintr-o extrema in alta ... si cam atat, ca asa groaznica nu sunt :))
Al meu sotior e fecioara (ascendet leu), puiutul tauras (ascendent berbec ... vai, ce combinatie !) si ma inteleg cu amandoi bine (puiul mai face gura ... inca :)) ... si am bagat de seama ca nu conteaza zodia, ci omul ... de obicei nu mi-au placut deloc gemenele ...
Oricum, conteaza mult ascendentul (eu: sagetator), luna si soarele in nu stiu ce case ... asa ca oricum ce am scris pana acum se datoreaza mai mult vorbariei din curisorul meu, ca oricum nu sunt toti gemenii la fel. Astea fiind zise, inchei aici.... in sfarsit :))
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by Irinushaquote:
Laura
Mie imi place ca sunt gemanuta, una dintre cele mai beton zodii - dupa parerea mea modesta ;) ... si nu am chiar deloc doua fete, zic omului in fata ce am de zis ... chiar nu pot sa ma prefac - dupa familia mea cel mai nasol lucru, ca am de suferit din cauza asta - dar asta e ... am incercat, dar nu merge sa joc teatru, se vede de la o posta ca nu pot suferii persoana in cauza ... dar si cand plac pe cineva, asa usor nu mai scapa de mine :) In schimb astept de la cei din jur tot asa de mult cat dau eu ... si eu zic ca dau, nu ma refer la valori materiale, ci la cele sufletesti. Deci nu am prieteni multi, dar cei care sunt, sunt prieteni adevarati ... dupa parerea mea e mai bine asa.
Din chestiile pozitive: sunt vesela, de obicei optimista, iubitoare de nou, gurmanda (gust de toate, numai nou sa fie si cu cat se poate de exotic) si pofticioasa, ducace, mereu cu chef de chefuri sau de stat la tacle, visatoare, spontana, sufletista ... si as putea sa mai insir aici, dar dupa aia nu ma mai credeti ca sunt si tare modesta :))
Ce e nasol: sunt aerina, iau decizii pripite - vezi si "spontana" :)-, nu duc la capat ce am inceput, fac multe lucruri de o data si nimic bine, sunt cam puturoasa ... prefer sa stau cu o carte buna in mana decat cu aspiratorul, vorbesc prea mult - si dupa fata celor din jur, si fara rost :), dau f. des "cu bata'n balta" spunand ce gandesc, deci deloc diplomata, geloasa foc, intru dintr-o extrema in alta ... si cam atat, ca asa groaznica nu sunt :))
parca m-ai descris pe mine!!!!
hihihi
Sinzi
Brinnie spune:
Si inca o geamana a aparut! pe 5 iunie(1976,dar tot ca-n 1990).
Calitati...cu duiumul, dar nenorocitele astea de defecte le cam intrec. N-am rabdare sa fac nimic din ce-mi propun - si imi propun f.f.f. multe, prea multe.Mai ca zici c-as putea muta pamantul daca m-auzi, dar cand vine vorba de treburi serioase, m-apuc eu cu mare elan si sfarsesc exact ca-n "Pe aripile vantului" - "si maine e o zi".Pe urma bineinteles ca-mi pare al naibii de rau, dar daca o iau de la capat, tot asa se termina.Cel mai frumos este ca "speranta nu moare niciodata" - tot zic ca mi-o veni si mie mintea la cap.
Acum am doi copii, credeti ca m-am schimbat vreun pic? ne, ne, ne...zilele trecute ma certam cu fiica-mea ca nu ma lasa si pe mine sa ma dau in leagan!
Cu toate astea, sunt multumita de mine, tot timpul imi gasesc scuze pt. ce n-am facut si daca cineva are proasta inspiratie sa se ia de mine, am o guraaaa...
Sunt f. vesela, am incredere oarba in oameni, suport aproape orice caracter.Am momente (merg pe strada sau sunt intr-o colectivitate) cand imi vine sa pup toti oamenii si m-apuca asa o fericire, de ma gandesc daca n-ar trebui sa vizitez macar din cand in cand cabinetele alea pe care sta scris :"psihiatrie"!
Dupa parerea mea, asta este cea mai frumoasa zodie!oameni cu suflet de artist, oameni care fac mai frumoasa viata celor ce-i inconjoara.
Oameni buni, opriti-ma ca mi-au murit laudatorii!!!
Laura B spune:
quote:
Originally posted by Irinushaquote:
Laura
Io una nu, ca doar nu sunt geamana de pomana ;)
He-he-he... de-asta mi-era "teama"...
Am citit eu prin zodiac ca gemenii au predispozitie spre a-si schimba profesia. La voi se aplica? La mine s-a aplicat in sensul ca mi-am schimbat-o o data (pana acum).
Laura
laura111 spune:
quote:
Originally posted by Irinusha
La apel si eu, 27 mai ... anu' il zic (1974) ca oricum ma simt ca de 18 anisori :)
Irinusha, bag de seama ca esti nascuta in aceeasi zi si in acelasi an cu mine si cu aceasta ocazie iti urez La Multi Ani fericiti la implinirea minunatei varste de 30 ani, 2 luni si 6 zile !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
Irinusha spune:
quote:
Originally posted by laura111quote:
Originally posted by Irinusha
Irinusha, bag de seama ca esti nascuta in aceeasi zi si in acelasi an cu mine si cu aceasta ocazie iti urez La Multi Ani fericiti la implinirea minunatei varste de 30 ani, 2 luni si 6 zile !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
Saru'mana cu mii de plecaciuni!
Si tie la fel mamica de Vladutz!
liliac1 spune:
Hai sa facem o lista:
Mai
conchita - 24.05.1970
RodicaP - 24.05.1974
georgianab - 25.05.1970
liliac1 - 25.05.1976
Irinusha - 27.05.1974
laura111 - 27.05.1974
Iunie
astrid - 01.06.1976
ciprianc - 01.06.1980
oana_cretu - 02.06.1980
mariailin - 03.06.1976
bibyrox - 04.06.1978
Brinnie - 05.06.1976
Rozi - 08.06....
lumit - 10.06.1974
sinzi_ana - 15.06.1979
Laura_Takacs - 16.06....
Dy - 17.06.1976
roxanak - 18.06.1977
Pucku - 19.06.1979
...si nu in ultimul rand ...
Julia 19.06.2002 de Adela
Maria&Elena .......... de ione
Catrina 12.06.2004 de papadie
...dar sa tinem cont ca sunt ale noastre si:
Gabbriela
Romaria
OtiliaLia
vrabiuta
simonab
Laura_B
Catrinel_17
Ce ziceti???
In sfarsit avem listutza!!!
...si sunt gata sa primesc mustrari si sugestii!