Cei din zodia Gemenii, uniti-va!
Raspunsuri - Pagina 15
Rodica P spune:
Si eu am avut un accident de masina, conducea sotul si ne-a lovit o masina pe partea mea.
Dupa ce am deschis portiera, primul lucru pe care l-am facut inainte de a ma uita la masina am fost sa vad daca ceilalti se simt bine, erau bine, mai bine ca mine, dupa care m-a doborit efectiv durerea si m-am asezat.
Mai tirziu sotul mi-a spus ca nu isi imagineaza cum am deschis portiera deoarece la service a fost nevoie de 2 oameni ca sa o deschida (dar asta nu tine de zodie).
Rodica si Stefan-Daniel
http://community.webshots.com/user/stefandaniel10
http://www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10
mara03 spune:
mai apropo de masini si accidente, mie mi-e o frica de mor de masini! saracu' sotior tre' sa mearga cu maxim 90 km/h ca eu o iau razna. voua nu va e frica de masina?
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
vickic spune:
Si eu sint geamana!
Dintre toate cite se spun despre gemeni, eu cred ca cea mai evidenta e comunicativitatea (brrr... ce cuvint). Mi-aduc aminte ca la liceul Creanga (unde am predat un an, in Buc) aproape toata catedra de limbi straine si de romana era formata din gemene sau gemeni...
Si mai e una: spiritul de aventura (mi-e practic imposibil sa refuz cind mi se ofera sansa unei plecari pe undeva, asa mi-am dat eu toata viata peste cap)
Vicki_
Roxane spune:
si eu geamana...destul de nervoasa; trec foarte repede de la o stare la alta..pot fi acum bine dispusa si o vorba aruncata care mie mi se pare aiurea ma schimba exact la polul opus si nici nu-mi trece prea repede. Si cu frica de masina, deloc!..conduc masina cu placere si pot spune ca ma relaxez cand o fac.
pupici
Roxane
liliac1 spune:
Admir pe cele dintre voi care aveti curajul sa urcati la volan!
Mie mi-e o ficaaaaa de mor!
Din motive de genul asta mi-am jurat ca nu o sa fac niciodata scoala de soferi. Din acest motiv sunt cel mai bun copilot (cel putin asa zice sotzul meu): nu dau sfaturi, nu trancanesc despre ceea ce trebuie sa faca el ca sofer, asa cum conduce el este excelent.
Cat despre enervat, cel mai tare "imi sare mushtarul" cand sunt criticata pe nedrept (de fapt eu fac boacana, imi dau seama, incerc sa repar dar, chiar daca reusesc sau nu, mi se explica de al meu sotz cat sunt de "imprastiata", "impiedicata" sau mai stiu eu cum...)
Si cum el stie sa critice asa de bine...
Gabbriela spune:
Am deschis subiectul cu nr. 2 .. poftitzi acolo la poveshti gemenelor... ca aici atzi ajuns deja la pagina nr. 10.
O zi buna si multa sanatate
Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze