tauroaice,la apel!
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
lilanda spune:
quote:
Originally posted by eli
Mi se intampla sa cad deseori dintr-o extrema in alta, cand o luptatoare, cand de o comoditate de nedescris.
Ca bine zici!!
![](icon_smile_approve.gif)
Stii ce nu s-a spus aici?? Cit de pofticiosi sint taurii
![](pofticios.gif)
pozulici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dpintilie spune:
Cici, uite, ca sa te ajut sa scapi de obsesii
Sunt si eu in zodia Taurului, casatorita de 2 ani. Am un bebe de 8 luni. Fericita, multumita...Si cu o cariera superba. Sotul meu e in zodia Balantei(ma rog, aproape de Fecioara ).
Eu nu prea cred in zodii, mi se pare mult prea superficiala incercarea de a impartii atatea miliarde de oameni in doar 12 categorii si de hotara cine cu cine se potriveste pe motive de date de nastere.
Karmen, si eu sunt nascuta in 22 aprilie. Mai cunosc doar o singura persoana nascuta in aceasi zi cu noi.
narcisa spune:
Si eu sunt taur 19 mai, fericita, sotul meu este in zodia Pesti, suntem casatoriti de 5 ani si ne intelegem excelent. Avem 2 copii minunati, un baietel de 2 ani si o fetita de 6 luni, care sunt lumina ochilor nostri. Si eu recunosc ca sunt incapatinata, nu ma supar cu una cu doua, dar si cind mi se pune pata.....si daca m-am hotarit sa aleg un drum anume nu ma mai uit inapoi indiferent de ce se intimpla. E drept ca in moment planul meu profesional cam lasa de dorit, dar cu doi copii mici si fara nici un ajutor aici in Germania, nu ma pot gindi deocamdata in aceasta directie. Peste citiva ani, voi avea timp si pentru asta.
Cici, legat de zodii, eu zic ca totusi conteaza enorm si anul in care esti nascut(zodiacul chinezesc), ora, ziua; toate au o anumita influenta.
narcisa x Vivien 27.01.2004 Patrick 29.06.2002
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karmen/karmen.jpg)
karmen spune:
Dpintilie,
Poate bem de ziua noastra impreuna , cine stie? E frumos la Piatra Neamt, daca vrei sa vizitezi zona, te astept cu placere.
Carmen Ghilescu
tina75 spune:
Buna "tauroaice",
Si eu sunt nascuta in taur, pe 30 aprilie, in plus mai am si ascendentul in capricorn, deci am patru coarne.... Sunt foarte incapatanata si greoaie, nu prea ma ajuta ascendentul in privinta mobilitatii....
Eu m-am simtit mereu atrasa de semnele de apa. Primul meu sot a fost scorpion cu ascendent in rac, de-aia am si crezut povestile lui... Ma rog, trecutul e trecut. Sotul meu este peste cu ascendent in leu, foarte interesanta combinatia.
Ne intelegem bine, el se bazeaza pe mine si eu pe el, plus ca este fff romantic si sentimental. Baietii nostri sunt capricorni/varsatori, pe 20 ianuarie.
Pe plan familial mi-am rezolvat visurile, pe plan profesional am fost foarte departe inaintea copiilor iar acum fac trei ani pauza. Iar dupa aceea sunt sigura ca nu voi mai gasi un servici comparabil, aici nu prea mor sefii dupa mame care pot lucra numai jumate de norma, dimineata si ai carei copii se pot imbolnavi zilnic, asa ca...
Indiferent de zodie, este greu sa ai si o familie si o casa ingrijita si sa lucrezi fulltime, cred ca este un mit de superwoman exagerat... Prioritatea mea este familia, sefii vin si trec, la servici fiecare este "inlocuibil", acasa in familie nu.
Numai bine, Cristina
Tina cu Lukas & Alexander(20.01.2003)
"Ai grija ce spui! S-ar putea sa fie ultimul tau cuvant." Stanislaw Jerzy Lec
raisa spune:
Buna tauroaice,
si eu pe-aici in combinatia Taur-Fecioare. Eu pe 23 aprilie, sotul Fecioara, si bebe ce e pe drum.... ati ghicit Fecioara.
Suntem impreuna de 5 ani, relatie super fericita pot spune, dar stii Cici, eu o inteleg pe sora ta. Tauroaicele, reusesc in viata prin multa munca, sunt perfectioniste si ambitioase, sunt fidele si in general bune gospodine. Dar au un mare defect : asteapta de la altii acelasi lucru.... si surprise... n-au de la cine!!!
Nimeni nu va fi suficient de rational, ordonat, determinat ambitios, meticulos pentru ele. Asa ca sufera din cauza asta sau se molipsesc de un pic de "poezie" de la alte zodii, si imprumuta din atitudinea de "lasa-ma sa te las". Si Fecioara -barbat este partenerul ideal, din punctul de vedere al temperarii spiritelor.
Si Capricornul este tot zodie compatibila, ce-i drept conteaza si ascendentul. Cu Leul sunt sanse mari de reusita, mai ales si pe plan profesional, Leu este seful meu( de 7 ani); si Balantele mai echilibreaza un pic lucrurile, dar ..... BERBEC ?, BOGHI, multa rabdare trebuie sa ai, nu stiu cum reusesti.
-tauroaica si bebe Rares -fecioara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dunemaire/dunemaire.jpg)
dunemaire spune:
Tauroaica sunt si eu .. nascuta pe 15 mai. Sotul e geaman, dar nu l-ai ghici dupa caracter (tacut si om de casa ) . A'mica e feciorita draga de ea, acum o saptamana am serbat-o.
Cici - eu m-as cam da ca exemplu :)
dianasima spune:
Taurii s-au adunat la apel!
Si eu sunt tauroaica, 1 Mai, prietenul (dupa traditia mea sotul)sagetator (1 dec - Ziua Nationala). Pana acum fericiti (de trei ani impreuna) si , pe langa faptul ca am invatat limbile pe care le vorbeste el (este Rom din Kosovo si vorbeste sirba, romani, albaneza) si ii respect religia(musulman), am fost o echipa tare si am trecut un moment destul de greu: nu puteam ramane insarcinata.... Dumnezeu a ajutat, copilul este pe drum si noua ne merge si mai bine.
In ceea ce priveste cariera, n-am stat prost la capitolul asta. Terminat Fac. de Litere, studiat in NY, la 19 eram experta la ONU, am calatorit foarte mult, am lucrat cu oameni celebri (ex: Steven Spielberg), momentan pe langa job-ul din Hamburg, mai lucrez ca traducatoare la Consiliul Europei, etc.
Deci, ca taur, se poate, si inca bine.
In sfarsit, toate astea nu imi sunt importante, acum pentru mine este foarte important sa nasc un bebe sanatos, si sa ma inteleg bine cu al meu sot. Banii vin si se duc, cariera vine si se duce insa daca familia se intemeiaza sper sa ramana asa (si voi lupta pentru asta - ca asa suntem noi tauroaicele :-)))
Sa auzim numai de bine
bebi spune:
quote:
Originally posted by bebi
Tauroaica la apel 15 mai. Pe cat de reusita e viata profesionala, pe atat de dezastruoasa viata de familie. De fapt, inexistenta. Dar mai am timp... poate o aparea si Capricornu sau Fecioara mea
Constat ca e adevarat ce spun zodiile: compatibilitatea Taur - Capricorn si Taur-Fecioara este stralucita in orice fel de relatii.
Fiica mea e Fecioara si ne intelegem bine.
Love is all around
Scriam asta in 29.07.... Acum suntem la sfarsitul lunii octombrie si in sfarsit mi-am gasit Fecioara. Sunt asa de fericita si linistita!Fiecare zi e o binecuvantare, ne potrivim si ne completam reciproc. La anu' o sa fiu nevasta. N-am fost niciodata asa de fericita si am stiut din primna clipa ca o sa facem echipa buna. N-am avut niciodata un partener Fecioara
![](icon_smile_big.gif)
cici spune:
Fetelor, cand am postat subiectul asta, nici prin cap nu mi-a trecut
cate subiecte in lant se vor mai posta(cu toate celelalte zodii).Apoi am vorbit cu sora-mea la tel-va spuneam ca e in Italia,si i-am zis asa mai mult sa o incurajez:
- tie iti trebuie o fecioara,e relatia perfecta.
Se pare ca stelele n-au dormit pentru tauri, deci ca si antevorbitoarea mea,sora mea are un prieten fecioara, de 2 luni.
Poate n-as fi scris inca despre asta dar ceea ce mi-a zis m-a impresionat pentru ca e prima oara cand am auzit-o spunand asa ceva:
-cici,crede-ma e sufletul pereche,e tot ce mi-am putut dori,si tot ce poate sa-si doreasca o femeie.
\Acum sunt linistita si sper ca si fetita mea taurica,sa fie fericita in viata.
va doresc din suflet fericire si noroc!!!!!!!!!
cici