tauroaice,la apel!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Mirela Anca spune:
Draga Cici,eu sint Tauroaica ,nascuta pe 13 ,Martea si am avut s-o pisica neagra .Daca ma luam dupa superstitii cred ca ma spinzuram .
Sint casatorita cu un Capricorn ,am o casnicie fericita si un sot bun care ma iubeste si ma respecta .
Si sotul meu este mult mai incapatinat decit mine dar nu ma mira ,asta tine de ascendent .Eu am ascendentul in balanta (si ma tempereaza mult )si sotul meu are ascendent in Taur (il face de 2 ori mai capos)
Soacra mea este Taur si este casatorita de 38 de ani. Prietena mea ,tot Taur, are o casatorie fericita de 14 ani ,are 3 copii si nici un gind sa divorteze.
Mult noroc fetitei tale !
Bebitzu citeam mesajul tau si-mi aduceam aminte de mine .La mine era invers: trebuia sa nasc Balanta si-mi doream Balanta ,ma rugam sa nu se grabeasca dar nu a vrut sa ma asculte .Am nascut cu 6 zile mai devreme un baietel Feciora ! La urma urmei ca-s fecioare ori balante conteaza mai putin .Sa aiba ei sanatate si noroc ca asta conteaza!
Mirela si Cosmin 1 an si 10 luni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cici spune:
Sa va tina Dumnezeu naravul fetelor si s-o tineti tot asa sa fiti fericite!
Chiar ca m-ati linistit! Eu ma temeam de faptul ca taurasii sunt mai posesivi si ma gandeam ca asta le distruge relatia.
Apropo ,Mirela Anca ,eu sunt balanta nascuta pe 13
cici
Dena spune:
Eu am o cumnata taur (32 ani) si o colega de serviciu (51 ani)si alte cateva cunostinte.Toate au o viata de familie fericita, se inteleg minunat cu sotii lor si au niste copii reusiti in mare parte datorita lor(mamelor). Parerea mea, privind din afara, este ca sotii lor sunt mai toleranti si nu se contrazic prea aprins cu ele. Tauroaicele sunt minunati lideri, ambitioase, reusesc in cariera indiferent la ce sacrificii ar fi supuse, iar in familie tb sa aiba locul I. Deci sunt un pic cam..."dirijoare" :). E adevarat ca aproape fara exceptie ele iau deciziile cele mai bune pt familie. Am observat pr traseu ca exista un numitor comun intre tauroaice si scoarpioance, referitor la caracter si ambitii. Daca stii, ca sot, sa fii maleabil in relatia cu o tauroaica, ajungi departe cu ea. E o invingatoare in orice pozitie.
Denisa si bebica din burtica - 23 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by Dena
Parerea mea, privind din afara, este ca sotii lor sunt mai toleranti si nu se contrazic prea aprins cu ele.
Muama Denisa ce caracterizare meseriasa, ai pus punctul pe "i"! Si io-s taurina capoasa din 25 apr.
![](icon_smile_big.gif)
Oana_B
loredanaiascu spune:
Guvernator Venus
Element Pamāntul
Calitate Fix
Tenacitatea este una dintre calitatile principale ale nativilor din Taur. Dificultatile pe care le intālnesc in drum ii dinamizeaza in loc sa-i descurajeze. O alta calitate este rabdarea, de care dau dovada in atingerea obiectivelor pe care si le propun. Taurul este o persoana cordiala, generoasa, careia ii plac māncarurile bune si timpul petrecut cu prietenii apropiati. Se enerveaza rar, dar cānd se intāmpla poate reactiona foarte periculos.
BARBATUL TAUR
Barbatul Taur este este imediat impresionat de aspectul fizic al viitoarei iubite. O doreste feminina, cu forme rotunde, senzuala. Ulterior, se intereseaza si de calitati precum inteligenta si fantezia. Daca nu le gaseste, nu va ezita sa o indeparteze total din viata sa. Senzual si pasional, chiar daca are si alte aventuri, barbatul Taur iubeste cu adevarat o singura femeie, femeia lui.
FEMEIA TAUR
Femeia Taur va avea mereu o multime de admiratori, atrasi de naturaletea si farmecul pe care le poseda din nastere. Admiratia din partea sexului opus ii place la nebunie, neputāndu-se lipsi de el. Chiar daca se intāmpla sa flirteze, femeia Taur nu iubeste decāt un singur barbat, - cu pasiune, sensibilitate si inteligenta. Foarte geloasa, are un temperament pasional si posesiv.
lore
loredanaiascu spune:
Semn : negativ, feminin
Planeta dominanta : Venus
Element : Pamānt
Calitate : fix
Culoare : roz
Metal : cupru
Un Taur autentic gāndeste si actioneaza conform realitatii. El īsi cunoaste limitele, iubeste ordinea, este obiectiv, nu amesteca obligatiile cu distractia, este rabdator, rezistent, practic, iubeste muzica si arta si mai ales placerea. Este adeptul naturaletei, al lipsei de complicatii. Este inimos, sociabil si are simtul umorului. Schimbarile nu-i stau īn fire. Are nevoie de siguranta. Gāndurile si sentimentele lui sunt ghidate de ideea de proprietate, chiar daca este vorba despre cea a partenerului. Daca Soarele este prost aspectat īn horoscop, Taurul poate fi dominat de dorinta de comoditate si de placeri, dar si de īncapatānare, gelozie.
Taurul poate fi dur, unilateral si inflexibil, de neclintit din prejudecatile lui, imobil spiritual. Comportamentul Taurului depinde foarte mult de starea sa de spirit, fapt care nu face decāt sa-l traga īn jos. Stapānirea instinctelor poate deveni o problema. Perseverent si ferm, iubeste luxul si siguranta. Este un prieten credincios si un dusman neīnduplecat.
Sanatate : Īn cazul Taurului, gātul, esofagul, partea superioara a aparatului respirator sunt sensibile. Digestia poate fi proasta.
lore
loredanaiascu spune:
cum seduci barbatul taur
Iubind viata, barbatul Taur iubeste, bineīnteles, si dragostea. Este un tip senzual, foarte fizic, la care dorinta e, probabil, componenta cea mai puternica a temperamentului.
Īn relatia cu o femeie, sexualitatea e pe primul loc si barbatul Taur va ramāne alaturi de acea femeie cu care se va īntelge cel mai bine pe acest plan. S-ar putea spune despre el ca se pricepe sa "cānte" la o femeie ca la un violoncel. Cu fervoare, eficacitate si... gratitudine. Aproape ca īi dispretuieste pe barbatii care nu-si dau silinta pentru a-i oferi unei femei tot ce īsi doreste.
Cu toate ca este recunoscut pentru chibzuinta cu care-si administreaza finantele, barbatul Taur īsi va exterioriza sentimentele nu numai prin vorbe si gesturi, ci si facānd daruri, fiindca, dincolo de aparenta lui foarte practica, este, ca orice venusian, un romantic.
Barbatul Taur īsi tine promisiunile. Asta fiindca promite doar daca este sigur ca se poate tine de cuvānt, si este sigur ca se poate tine de cuvānt doar dupa ce a analizat atent situatia.
Din cauza ca are constiinta stabilitatii, arareori barbatul Taur intra sau iese dintr-o relatie. Bineīnteles ca poate experimenta deliciile sexului cu foarte multe femei, dar pentru el o "relatie" īnseamna ceva cu mult mai serios.
Īn tinerete, zboara din floare īn floare, cu aviditate si curiozitate. Cānd se decide īnsa sa-si īntemeieze un camin, atunci nu mai glumeste: alege cu grija, fara graba, cāntarind avantajele si inconvenientele si hotarāndu-se abia dupa o matura deliberare.
lore
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Burtocika/Burtocika.jpg)
Burtocika spune:
Denisa, mare adevar ai spus !!! Si eu sunt tauroaica, pe 12 mai, si ma recunosc in caracterizarea ta ! Eu sunt casatorita de 1an jumate si imi cunosc sotul de vreo 2 ani jumate si deocamdata e tare bine, sa dea Dumnezeu sa fie asa si in continuare. Si daca va spun ca sotul meu e Berbec ... poate o sa intelegeti ce lupte se dau intre noi pt fiecare decizie !!! Cele doua zodii sunt declarate ca incompatibile, pt ca Berbecul este tot atit de incapatinat ca si Taurul, si mai este si foarte impulsiv, spre deosebire de Taur, care este in general calculat si prudent.
Luptele s-au dat la inceputul casatoriei noastre, pina cind berbecul meu a inteles ca deciziile mele sunt in majoritatea cazurilor corecte, asa cum spune si Denisa, si a ajuns sa le accepte mai usor.
Asa este, femeile taur au tendinta sa fie lideri, sa fie posesive, sa-si impuna vointa. Depinde doar de fata ta, Cici, sa-si gaseasca un sot care s-o inteleaga si sa fie dispus sa-i accepte "dominarea" ... Eu zic ca nu e cazul sa-ti faci probleme, ca "orice sac isi are petecul si orice nebuna bezmeticul". Daca ma inteleg eu cu un berbec ...
Boghi
Sorina spune:
Si eu, si eu....tot tauroaica de 21 aprilie, cu ascendent in taur, su un minunat sot in fecioara (suntem impreuna de 13 ani), casatoriti de 6 ani, cu o fetita de 4 ani si 4 luni, care este berbeaca.
Suntem tare fericiti impreuna si atunci cand sar scantei intre noi, macar unul are inteleciunea de a lasa de la el....si de cele mai multe ori...va asigur ca nu-i sotul meu!
Sunt si eu incapatanata, insa pana la un punct....dar, ce as putea eu sa spun este ca am noroc cu o familie frumoasa si armonioasa....
Ceea ce-i doresc si fetitei tale, cici....
P.S. Am vazut ca predomina cuplurile de tauroaice cu feciori...pana acum suntem 3, cred....
Orice zodie esti, sa fii fericit si implinit!
lilanda spune:
Mey...ca multe mai sintem pe-aici!!! Eu mi-s nascuta pe 5 mai iar, in familia mea, pe linie materna, femeiele au fost/sint taur. Sotul meu este capricorn si, din ce am citit eu despre compatibilitati zodiacale, realatia taur-capricorn merge unsa!!! Iar eu confirm lucrul asta!!!