tauroaice,la apel!
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Oana_B spune:
Nici mie n-a stiut nimeni sa-mi spuna ora exact la care m-am nascut, stiu doar cu aproximatie candva intre 10 si 12 noaptea si nu mai stiu pe unde am citit ca asta cu ascendentul e ceva cu un cadran de doua ore (nu stiu sa explic prea bine), mi s-a parut buna explicatia si am zis ca am ascendent in sagetator
Oana_B
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
wantoknow spune:
si eu si eu de la malul dunarii din braila pe 9 mai "tauroaica de tauroaica" maritata cu o "fecioara" :)))).va pup pe toate pe bune m-am indragostit de voi
.ahh ce uituca sunt Maria ma numesc
ss
adusca spune:
Eu sunt nascuta pe 14 mai. Cand am intrebat-o pe mama la ce ora sunt nascuta, mi-a raspus asa:
"Te-am nascut seara la 9, ba nu, la 9 seara am nacut-o pe Daniela...pe tine dimineata....ba nu, sigur dimineata am nascut-o pe Nineta, tu pe la pranz, ca tin minte ca m-o dus taica-tu la spital cu caruta......ba nu, aia a fost Lili, la tine m-a asitat moasa din sat,...ba cred ca m-a asistat cand am nacut-o pe Coca. Imi aduc aminte, era miezul noptii...ah, nu, la miezul noptii l-am nascut pe Ion....Cred ca pe la 10 dimineata, dupa ce plecase taica-tu din spital...nu, nu, aia era Mariana.....dupa masa nu, ca atunci am nascut-o pe Nicoleta sub mar la cumatra Tinca..."
Asa ca am lasat-o balta, nu stiu ora nasterii
Cine nu iarta, distruge puntea pe care trebuie sa treaca el insusi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Oana_B spune:
Adusca si Mihaela v-am pus pe listutasimpatica mamica ta adusca
uof si-acu ma duc sa-mi dau duhu' la exercitiile mele de tae bo, ma apucai ca nu se mai putea.
Oana_B
wantoknow spune:
mama mi-a zis ca m-a nascut pe la 10 dimineata intr-o miercuri. eu mai am doar un frate asa ca e mai usor sa isi aduca aminte.as fi vrut si eu mai multi frati.cred ca e tare fain
.
sunt foarte fericita in casnicie, am ca sot o fecioara minunata ne intelegem super.suntem impreuna de 7 ani.va doresc o casnicie ca a mea la toate, un sot super si intelegator ca al meu.va doresc sa fiti fericte.
ss
Danelutza spune:
ADUSCA, adica ai 38 de ani ca si mine ?! Adica esti din Iasi ca si mine ? Adica... 14 mai ca si mine ?!
Sigur nu sintem gemene ?! Ei nu, nu sintem gemene pentru ca mama mi-a zis ca m-a nascut intr-o duminica la ora 5 dupa-amiaza.
Pupici taurashi si o saptamina buna.
Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_ce/mihaela_ce.jpg)
mihaela_ce spune:
Eu mai am 2 frati si o sora,rasfatata familiei pentru ca e cea mai mica.Sa sti ca e bine sa ai mai multi frati,avantaj pe care nu l-am apreciat cand eram mai mica,recunosc,normal ca fiind cea mai mare trebuia sa am grija de ei,sa o mai ajut pe mama..etc,acum insa sunt foarte multumita pentru ca ne intelegem bine,ne ajutam la nevoie,stim fiecare dintre noi ca putem oricand sa contam pe ajutor si nu-ti mai spun ce frumos e la petreceri,se umple casa instantaneu,sau in zilele de sarbatoare ce fericita e mama cand ne vede pe toti in jurul mesei.
Singura mea tristete e ca,desi imi plac foarte mult copii,nu am putut sa am pana acum.
O zi cat mai buna!
Mihaela
adusca spune:
Danelutza, adicċċċċ.....ċċċċċ...am cam avut triij'opt, pe 14 mai voi face triij'noo, dar shhhhttt, nu zi la nimeni.
Si locuiesc in iasi de dooj' di ani, adicċ de pe vremea cand venii bezmeticċ sa fac facultatea, si aici am ramas, dar sunt nascuta in Bacau
Cine nu iarta, distruge puntea pe care trebuie sa treaca el insusi.
Danelutza spune:
Nu zic la nimenea Adusca citzi ani ai, numa' ca eu fac 38 anu'ista si eu sint nascuta linga tirgu'Iesilor.
Ce mai, important e ca sintem tot pe 14 mai, anul nu mai conteaza.,
Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)