leucemie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Irin, intreab-o daca nu vrea sa plimbe un micut de mana, cu un alt job, decat aici, intrebandu-se cat mai are...Poate reusiti sa va mobilizati (colegii si prietenii ei) si s-o convingeti ca viata ei e mult mai pretioasa decat acest job. O sa gaseasca altul mai bun!

Claudia

Mergi la inceput

Irin, ti-am trimis un PM.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Irin, eu nu o inteleg pe Adriana. Suma este uriasa ca sa poata fi stransa de la oamenii de rand. Daca i s-au oferit banii de la guvern si i-a refuzat, n-are decat. Dar cred ca alta sansa nu mai are. Si nu inteleg de ce i-a refuzat, asteptand sa doneze oameni saraci, din putinul lor, in loc sa accepte ajutorul guvernului, cum era normal. Iar daca job-ul ei e mai important decat viata ei, ....in fine. Alegerile sunt ale ei, dar nu mai veni aici sa ne ceri ajutorul cand ea a refuzat suma intreaga.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancuta06

Irin, eu nu o inteleg pe Adriana. Suma este uriasa ca sa poata fi stransa de la oamenii de rand. Daca i s-au oferit banii de la guvern si i-a refuzat, n-are decat. Dar cred ca alta sansa nu mai are. Si nu inteleg de ce i-a refuzat, asteptand sa doneze oameni saraci, din putinul lor, in loc sa accepte ajutorul guvernului, cum era normal. Iar daca job-ul ei e mai important decat viata ei, ....in fine. Alegerile sunt ale ei, dar nu mai veni aici sa ne ceri ajutorul cand ea a refuzat suma intreaga.

Ancuta06, fara suparare, nu e prea frumos ce faci. Irin incearca sa-si ajute colega si este normal. Nu ai de unde stii ce se intampla in sufletul Adrianei si ce i s-a spus. Daca nu poti ajuta, nu da cu parul.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irin spune:

Anca, tocmai asta e, ca in Romania nu e NORMAl ca guvernul sa dea bani oamenilor bolnavi pentru a se opera. Sunt in Roamnia zeci de cazuri cu oameni care au murit deoarece dosarele lor au lancezit ani de zile la ministerul sanatatii. SA nu uitam de Mircea Nedelciu, cred ca il stiti, e un scriitor, care a murit de leucemie deoarece nu s-au gasit bani de operatie, desi a avut o campanie uraiasa. Lui nu i-a dat guvernul. Nici altor oameni. Nu sunt de acord nici eu ca nu i-a luat, viata ei mi se pare mult mai importanta decat orice orgolii, dar banii au fost dati in scopuri pur electorale, deoarece EVZ e situat bine si nu ar mai putea lovi Guvernul in campanie. De aceea, Adriana nu vrea sa indatoreze ziarul si, cel mai important, nu vrea sa aiba mai multe sanse decat ceilalti bolnavi. Nu stiu cine si unde greseste, dar sa o lumineze Dumnezeu si sa lumineze si pe cei care o pot ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Sa dea Dumnezeu sa se stranga toti banii de care are nevoie, intr-un timp cat mai scurt ! Curaj, Adriana, nu esti singura !

Nina, mami de Nina-Cristina (10.01.2002) www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vick spune:

Irin, Adriana are un suflet mare si Dumnezeu nu o va parasi. Ma rog pentru sanatatea ei si sa aiba o casnicie fericita. CASA DE PIATRA!.
Daca acei bani nu au fost sa fie pentru ajutorul ei nici nu vor fi, dar nici nu cred ca erau singurii bani care o puteau salva. Suma este uriasa dar am convingerea ca lupta ei pentru viata o va salva. Este foarte important ca ea sa lupte. Trebuie ajutata de viitorul ei sot, de parinti, frati, prieteni.Important este sa nu ramana singura in aceasta lupta si sa-i respectam dorinta.Adriana sunt alaturi de tine.
Daca ea are puterea sa vorbesca de rochita de mireasa mult visata este extraordinar. Ma rog lui Dumnezeu sa traiasca din plin momentul fericit al nuntii si sa fie o miresica frumoasa asa cum isi doreste. Poate aceasta "sfanta taina - cununia" o va ajuta. Sa nu uitam nici o clipa ca Dumnezeu face minuni.
SANATATE MULTA ! Sa dea Dumnezeu sa auzim numai vesti bune de la voi !
Cu drag,
Vicky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

Irin,

am auzit aseara la stiri ca Gigi Becali s-ar fi angajat sa suporte intreg costul operatiei. e adevarat?

Doamne ajuta!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irin spune:

Gigi Becali a declarat ca va dona in contul Adrianei toate beneficiile de la meciul din acest weekend (daca nu ma insel Dinamo-Steaua). Nu stiu exact cat inseamna asta.

Oricum, ziua de azi e foarte importanta. In sedinta de guvern de dupa-amiaza, exista zvonuri ca se va decide inca o data acordarea sumei pentru Adriana. Sa speram ca se va aproba si sa speram ca ii va primi. Daca nu, mai asteptam. DEocamdata, are in cont 2.520 de euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Sper sa se stranga banii, intr-un fel sau altul. Dar, ma intreb, oare de ce, pentru Adriana, ca e jurnalista, se gaseste "cineva" care sa suporte costurile, iar pentru altii care au nevoie, se da din umeri.

Mergi la inceput