vaccin antitetanos in luna a 7-a?

vaccin antitetanos in luna a 7-a? | Autor: rapsody

Link direct la acest mesaj

Ieri doctorita de familie mi-a spus ca trebuie sa fac un vaccin antitetanos... ca la nastere se foloseste instrumentar????? si e mai bine sa fim protejati.. mi se pare cam ciudat... ati facut asa ceva?
Daca acum un an am avut operatie de sarcina extrauterina (o trompa a fost scoasa), acum pot naste normal? Va multumesc pentru raspuns

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Vaccinul poti sa il faci linistita, il fac toate gravidele...intr-adevar te protejeaza contra posibilelor infectii din spital.
La a 2-a intrebare nu stiu sa iti raspund, dar daca ai ajuns pana in luna a 7-a si sarcina merge bine, de ce sa nu poti naste normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Eu am refuzat vaccinul antitetanos...de fapt dr.m-a invatat....am inteles ca daca nu au trecut nu stiu catai ani de la ultimul (adica eu trebuia sa fi implinit 28 de ani...)nu e chiar necesar...totusi dr.mea e impotriva oricaror medicamente in sarcina, chiar si a vaccinurilor....

Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)
==================================
http://www.vectornoise.com/Alex/index.html
==================================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Eu l-am facut azi fiind in luna a 8-a, la recomandarea medicului de familie. Mi-a spus ca-l protejeaza pe bebe imediat dupa nastere impotriva unei posibile infectii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu l-am facut la 7 luni jumate si la 8 luni jumate,se face doua doze la interval de o luna,e pentru profilaxia tetenosului la copil in timpul nasterii.Mai nou se face doar la 7 luni jumate,doar un singur vaccin deconteaza Casa de Asigurari!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Si eu l-am facut, pe la 34 saptamani cred, si totul a fost ok! Te sfatuiesc sa-l faci, mai ales la conditiile care sunt in maternitatile din tara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

si eu l-am facut pe la 7 luni si ceva/ medicul de familie m-a pus sa-mi intreb medicul ginecolog daca am cumva "interdictie"la acest vaccin
, el zicandu-mi ca nu am .

sanatate de la andreea mami lui theo si florin
http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput