Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
sandra20 spune:
oanna apropo de kk...am vrut si eu ieri sa-l "sar" cu baitza,ca pana acum i-am facut zilnic ...dar se pare ca lui bb nu ia convenit si a facut un kk de i-a iesit din pampers si era kkt pe tot spatele...deci a trebuit sa-i fac baie pana la urma...
http://community.webshots.com/user/sandra2o
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
Irinusha spune:
Pe unde umblati fetiliiiii, ca-i mare tacerea pe aici!
Asa ca ma pun eu pe povestit, tot imi dorm barbatii ... si eu in loc sa fac ceva util (casa mea arata ca dupa razboi ... dar ce conteaza, la voi aici e mai bine :)) stau pe forum
Ieri am facut si al doilea vaccin ... si sunt indignata ... si profitoare in acelasi timp. Dar de la inceput: ajungem la tanti dr., da mana cu noi, il cunoaste si pe Boby, il si intreaba daca stie germana (ea-i romanca cica), el de colo ca putin si tace dupa ... ca sa moara de ras ca statea femeia sa-i traduca lui tot. Asa, il ia pe Cris si-l ridica de maini in fund ... asta obosit frant ca ii daduse ta-su o punga pe care o fasaise si mancase vreo doua ore, de dormit ba, s-a lasat moale si capul i-a picat intr-o parte, incepuse chiar sa se chitaie ... ts, ts, ts ca nu-i bine. Il pune pe burta, Cris si mai suparat ca-l tot deranjeaza cineva, se puse pe urlat ... capul l-a ridicat, dar mai mult intr-o parte, ca sa poate sa urle mai bine. Mh, dr. nu-i deloc multumita, incepe sa ne spuna ca are muschii neformati si ca-i asimetric, ca trebuie sa facem exercitii cu el ... eu fac pe speriata ... Boby pe tacutul ... ca sa nu ne speriem, ca asa-i la bb-lusii care cresc repede in lungime, ca imi da trimitere sa facem exercitii fizice ptr. intarirea muschilor ... eu, da, binenteles. Ce sunt proasta sa zic "nu", e pe gratis si exact ce vroiam ... deja ma batea gandul sa ma duc la o grupa de PEKiP, asa scutesc niste bani. Dar indignata tot sunt ... ce o astepta de la un copil de trei luni, sa stea in picioare? Trebuia insa sa ma astept, ca deja la primul vaccin, cand Cris avea doar 2 luni, m-a intrabat daca apuca deja? Si eu ma uitam la ea ca la poarta noua ... na, asta-i alta poveste. Intre timp, ca tot stateam noi la povesti, Cris a adormit la mine in brate ... asa i-a si facut vaccinul, s-a trezit suparat, a plans vreo 2-3 secunde, dupa care a bagat iar somnic. Era omu' obosit dupa lupta cu punga ;) ... si asta a fost si vaccinul numero 2 ... noaptea mi s-a parut ca-i putin mai fierbinte, dar nu am sculat copilul sa-i bag termometrul in funduletz, asa ca nu stiu sigur ... dimineata avea 37,4°, in rest totul bine si frumos ... Cris neschimbat. Asa sper ca am trecut si peste vaccinul asta fara alte problemute ... la urmatorul o sa fie de 6 luni, mai zdraveni ... sper ca nu gaseste si atunci cine stie ce ... sa nu-i ceara copilului sa citeasca?!
L-am si cantarit si masurat, are 5,800 kg si 63 cm ... vad ca-i constant, ia pe luna 700-800 gr ... si a crescut 10 cm de la nastere. Ce sa mai, un lungan!!! Sunt multumita!
Lauraa, dupa cum vezi, Cris e cu o suta de grame mai usurel ... dar mai maricel ca varsta. Si cum spun si fetele, daca nu scade e bine!!! Acum nu mai papa nici Cris mult ... incepuse sa bea 180 ml, a tinut-o asa vreo 2-3 zile si acum e iar la 100-140 ml ... dar in schimb bea la ceai ca un maestru. Trebuie sa le lasam ritmul lor, ca oricum nu o sa poti sa-i bagi cu forta laptele pe gat ... Pup-o pe "mititica" ta! :)
Mamaleone, vacanta faina!!! Nici nu stii cat de invidiez!!! Mare si soare ... nisip in curisor ... pepeni ... OK, pepeni am si eu, dar vreau nisip in curisor!!!
Cristina, saru'mana de link! Sper sa nu-l mai bagam cu capul la fund ... oricum am facut-o si eu si Boby, mama i-a bagat sapun in ochi, deci daca tot mai traieste cu asa ingrijitori e tare! :) Ti-am vazut Victor-iosul ... e tare frumusel!!! Sa va traiasca! Are asa o fata de smecheras ... si nici nu mai arata a bb, deja zici ca-i copilas ... mi-a placut rau de tot!!! Pisu sper sa se intoarca, poate face doar o mica excursie! Tin pumnii!!!
Oanna, lasa-l pe Codrut sa traga un loz ... poate va face milionari ... ah, adica miliardari la voi! :)
Iuliana, felicitari ptr. fufu ca in timpuri vechi ... nu-ti mai face griji, e bine daca face ... mai bine face mai moale decat mai tare si greu! Pupici la cacacios!!!
Madutzo, cum te mai simti? Sper sa fi mai bine s-o poti pupa pe Uca!!! Stiu ca-i nasol sa stai departe de ea ... dar lasa ca trece si atunci o pupi mai cu foc!!!
Norris, tu cum te mai simti? Sper sa ajungi la dr. sa te faci si tu bine!!!
Mona, te dansuiesti acum? Distractie faina!!!
Va pupic, ma duc sa-l spal pe Cris ... ca ieri nu am avut voie dupa vaccin si-i miroase putulica ... ihh!! ... Pupici!!!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
MariaG spune:
mai Mameloane, mai vezi ca sambata venim toti trei si iti furam marea!!!!
Irinusha: data viitoare o sa vrea sa vorbeasca deja Trebuia sa hodiniti si voi copilul daca tot il duceti la teste din astea smechere!!! cat despre casa... a mea sta sa fuga si eu tot pe forum stau!!
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
oanna spune:
Mai fetelor ce cumintele sunteti! Sper ca profitati de w-end!
Irinusha, draga da tu ai reactionat foarte bine! Eu, cred ca o si bateam! Hai, ca ai mai scapat de un vaccin.
Acu ma laud si eu: Codrut a dormit de la 11 noaptea la 8 dimineata neintors de m-am si speriat! Iar cand s-a trezit s-a apucat de ras si gangurit.Iar acum amandoi baietii mei au iesit la plimbare. Cica se intalnesc in parc cu un prieten de al nostru care are o fetita de 1 an. Si-au zis ei, baietii, ca poate agata ceva..........
Irinusha, Cris cate mese are pe zi? Codrut, ieri a mancat doar de 4 ori, e drept ca 180 de ml la o masa, plus cam 100 ml de ceai si 30 ml de suc de morcovi. Este a doua zi saptamana asta cand nu vrea papa decat de 4 ori si nu de 5.
Pupici si ne mai auzim si maine!
Oanna si bb Codrin (n.24.05.2004)
http://community.webshots.com/user/afloarei
madutza spune:
Buna fetele,
Am mai aparut si eu pe aici ca ma simt mai bine. Nu mai am febra, dar mai tusesc. Oricum sunt spre bine si sper sa nu ma intoarca. Mariuca nu s-a inbolnavit de la mine si sunt tare fericita. In rest de noi ce sa va zic? Nu am nici o noutate. Ba da, i-am facut coditze si are o fatzuca de mori. Ta-su o intreaba: "ce prinzi cu antenele alea? bulgarii, ungurii?"
Irinusha, imi place cum gandesti si cum ai jucat-o pe dr. BRAVO!!!
A propos de baitza, nu stiu cine intreba...Eu ii fac in fiecare zi, cu exceptia zilelor cand adoarme afara (ca noi stam pana seara pe la 10) si se mai trezeste pe la 3-4. Pe cap nu ii fac mereu pt. ca are parul destul de mare si e greu cu uscatul, ii fac cam la 3 zile.
Norris, si a mea isi roade pumnii de nu mai poate, si isi baga degetele pana in fundul gurii. Ma mir ca nu ii vine sa . Nu stiu daca o sa ia pe suzi. Nici a mea nu o ia, pt. ca nu stie ce e aia tetina.
Flaviutza, bine ai revenit!!! Ne-ai ocolit sa nu te socam cu copii nostri si ne shochezi tu pe noi. BB-le tau este un geniu....
Haidetzi ca ma duc la masa ca tati este de serviciu la micul dejun si ma striga!!! yam-yam. Mai revin eu....
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
madutza spune:
Oanna, asta e cea mai buna metoda de agatzat: "Vaaai ce copil frumos!!!!", pe langa faptul ca da dovada de un tatic responsabil. Eu il tachinez pe al meu mereu cand iese
madutza spune:
La multi ani sarbatoritelor: Isabella si Alexandra!!! Sa fitzai sanatoase si sa bucurati parintii!!!
madutza spune:
Fetele, va rog si eu ceva mult: daca se redeschide subiectul sa punetzi voi listutza. Multumesc! O sa incerc sa fiu totusi pe faza.
Acum, daca v-am lipsit am bagat 4 mesaje unul dupa altul!!!
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30499" target="_blank">Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (6)
Irina,veve & croko