Fetele din SUA, poftiti la o birfa !(24)
Raspunsuri - Pagina 9
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by lizi
Stie cineva daca in Seattle este biserica ortodoxa romana?
Lizi, uite aici coordonatele bisericii din Seattle:
http://www.roea.org/ParishDir/ParishesUSA/pardir-WASeat-3Hier.htm
si mai jos website-ul lor:
http://www.ortodox.org/
Oana_B
Andrada spune:
Buna Ynad,
noi sintem prezentate cu poze (care are) si locatia pe prima pagina.
Bine ai venit la noi!
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Veve spune:
Bine-ai venit,Ynad!
Moam,ce lene-o dat in voi mei!Ca doar nu mai suferiti inca dupa Conchita!Vine ea,acusica!
O-ntrebare stupida (nu si pt.mine):exista fro posibilitate ca un GSM de aici sa functioneze la Romanika?Sau exista vreun fel de mobil care sa functioneze?...Thanks!
Irina,veve & croko
lexi spune:
Lizi, secondez si eu la informatiile Oanei, daca vrei si alte detalii despre biserica respectiva, pot sa transmit de la fatza locului. :)
Laura Takacs spune:
"Mere" Veve, si la Romanika, stiu ca T-Mobile e unul dintre ele. Mai tre' sa fie si altele, intreaba tu numa' la "stor" si-ti spun aia. Un preten de-al nostru a folosit celularul lui de aici in Ro, am si vorbit cu el de acolo incoace.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Veve
exista fro posibilitate ca un GSM de aici sa functioneze la Romanika?Sau exista vreun fel de mobil care sa functioneze?...Thanks![/maroon][/font=Comic Sans MS][/b]
Daca-i GSM meeeerge!!! Poa' sa fie si codat ca ti-l "aranjeaza" baietii!!! In cazul asta si daca vrei sa fie folosit la Iasi, pot sa-ti spun si un' sa mergi la decodat cu el!!!
pozulici
Oana_B spune:
Da' daca sunt decodate dupa aia mai pot fi folosite din nou aici? La cat sunt astia de smecheri aici le-o fi dat prin cap ca daca le decodezi dupa aia sa nu le mai poti folosi si sa fii nevoit sa cumperi altul:))) Sau numai mie imi da prin cap asta?
Si cand se descarca bateria cum le incarci in Romania?
Ups, sorry, bine ai venit Ynad prin zona ai nimerit in gasca cea mai meseriasa
Oana_B