Fetele din SUA, poftiti la o birfa !(24)
Raspunsuri - Pagina 9
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by liziStie cineva daca in Seattle este biserica ortodoxa romana?
Lizi, uite aici coordonatele bisericii din Seattle:
http://www.roea.org/ParishDir/ParishesUSA/pardir-WASeat-3Hier.htm
si mai jos website-ul lor:
http://www.ortodox.org/
Oana_B
Andrada spune:
Buna Ynad,
noi sintem prezentate cu poze (care are) si locatia pe prima pagina.
Bine ai venit la noi
!
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Veve spune:
Bine-ai venit,Ynad!
Moam,ce lene-o dat in voi mei!
Ca doar nu mai suferiti inca dupa Conchita!
Vine ea,acusica!
O-ntrebare stupida (nu si pt.mine
):exista fro posibilitate ca un GSM de aici sa functioneze la Romanika?Sau exista vreun fel de mobil care sa functioneze?...Thanks!
Irina,veve & croko
lexi spune:
Lizi, secondez si eu la informatiile Oanei, daca vrei si alte detalii despre biserica respectiva, pot sa transmit de la fatza locului. :)
Laura Takacs spune:
"Mere" Veve, si la Romanika, stiu ca T-Mobile e unul dintre ele. Mai tre' sa fie si altele, intreaba tu numa' la "stor" si-ti spun aia. Un preten de-al nostru a folosit celularul lui de aici in Ro, am si vorbit cu el de acolo incoace.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Veve
exista fro posibilitate ca un GSM de aici sa functioneze la Romanika?Sau exista vreun fel de mobil care sa functioneze?...Thanks![/maroon][/font=Comic Sans MS][/b]
Daca-i GSM meeeerge!!! Poa' sa fie si codat ca ti-l "aranjeaza" baietii!!! In cazul asta si daca vrei sa fie folosit la Iasi, pot sa-ti spun si un' sa mergi la decodat cu el!!!
pozulici
Oana_B spune:
Da' daca sunt decodate dupa aia mai pot fi folosite din nou aici? La cat sunt astia de smecheri aici le-o fi dat prin cap ca daca le decodezi dupa aia sa nu le mai poti folosi si sa fii nevoit sa cumperi altul:))) Sau numai mie imi da prin cap asta?![]()
Si cand se descarca bateria cum le incarci in Romania?
Ups, sorry, bine ai venit Ynad prin zona ai nimerit in gasca cea mai meseriasa![]()
Oana_B

Stie cineva daca in Seattle este biserica ortodoxa romana?