Fetele din SUA, poftiti la o birfa !(24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pe MSNBC Oana. Crez ca se gaseste schedulu' pe net tot la msnbc. Nu cautai, da' o sa caut mai tarziu. Azi ie doar ceremonia de deschidere, da' nu stiu la ce ora.

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Multumaxim ruxnici macar nu stiam de unde sa incep sa caut.

Oana_B

Mergi la inceput

Sau ii zice NBC? Ceva p'acolo. Io n-am NBC:(((((

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ai zis bine prima oara MSNBC. Daca n-ai canalul poate arata ceva si pe net. Cica incepe diseara la 8. Incepe ceremonia de deschidere cu noaptea in cap in Grecia la 2-3am?

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ce faceti, dragutzele?
Lizi, mama, asteptam intrebari mai detaliate, ca DCu' e, ca sa zic asa, in comitatul nostru. Ce e drept e drept, in Bethesda, Maryland imi place si mie foarte mult, au terase pe trotuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dcm spune:

quote:
Originally posted by ruxij

ruxij

e foarte posibil sa nu ai msnbc (cable version of nbc), dar practic imposibil sa nu ai nbc atit timp cit ai basic cable. si nici macar, se prinde si cu antena de camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizi spune:

Cineva ma ajuta cu un AOS din preajma WAdc si stiu doar ca sta la o mica distanta de oras.deci caca voi obtine viza (loteria vizelor)voi ateriza pe acolo pe undeva si..pana voi primi plicul , eram curioasa de orase.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dcm

quote:
Originally posted by ruxij

ruxij

e foarte posibil sa nu ai msnbc (cable version of nbc), dar practic imposibil sa nu ai nbc atit timp cit ai basic cable. si nici macar, se prinde si cu antena de camera.

Zaaaau? Am NBC? Daaah! Ma duc sa caut!

ruxij

Mergi la inceput

Daa mey, se pare ca am:)) Ceva amestecatura cu postu' local or something. Nu stiu, unde putem vedea si noi schedulu' de la Olympics?

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

"Distanta mica de oras" nu e exprimare potrivita in acest caz, Washington metro area e ca o placinta mare, in care nu mereu te prinzi cand treci dintr-un oras in altul, strazile mari trec fara jena dintr-un "oras" in altul de ex. Cei care traiesc si muncesc in DC sunt putini, e mic DC-ul, in rest care incotro. La mine ii zice Silver Spring. La o mila incepe Rockville, apoi Kensington, apoi Chevy Chase, apoi Bethseda apoi Washington, DC. De la mine in DC e cam jumate de ora cu masina.
Mai e o bucata,in Virginia, dar acolo cunosc mai putin.
Harti sunt la www.mapquest.com, dar eu nu prea le am la harti.

Mergi la inceput