Sindromul de hipercoagulabilitate (3)
Raspunsuri - Pagina 2
monu spune:
bravo zadi, minunata veste. ma bucur tare mult pentru tine. cred ca bebe e fericit la tine in burtica. am o colega gravida si l-a simtit si ea pe bebe dar senzatia ei era ca si aceea pe care o ai cand plimbi mana pe sub apa. in cate saptamani esti? eu sunt fericita cum am scris anterior si astept sa plec in concediu pe un varf de munte unde sa fiu gasita numai cu satelitul. apoi ma voi intoarce cu forrte proaspete ca sa ne punem pe lucru si sa avem.... gemeni! oi vrea eu dar nu stiu daca si bunul d-zeu este de acord cu ideea mea de a avea gemeni.
pupici
monu
Zadi spune:
Multumesc monu.
Sunt in saptamana 20.
Uite ce am citit eu despre conceperea gemenilor:
actul sexual trebuie sa fie precedat la un interval de 10 min de un altul. Dupa aceea sfatul care pe mine m-a ajutat: picioarele in sus pe perete cam jumatate de ora. Te speli dupa 2 ore extern, nu intern si cu un sapun cu ph neutru. Efect garantat.
Foarte important, bebe sau bebelasii vin cand vor ei. Voi bucurati-va de concediu si nu face din asta o obsesie.
Eu mi-am dorit un baietel care sa se nasca in zodia berbec sau leu. Insa in zadar ne-am straduit sa il concepem in lunile respective. Cand am vazut ca nu ne iese am decis sa se intample atunci cand vrea bebe. Si a decis in martie, e fetita si se va naste in decembrie, sper ca va fi capricorn.
Succes si asteptam vestea cea mare cand te intorci din vacanta.
Cu drag, Dana
Zadi
Crisa30 spune:
Salutare tuturor!
Vreau sa va intreb daca dupa Clexane ati avut vreo manifestare de felul urmator:
dupa ce am facut Clexane am facut noaptea in timpul somnului un fel de circei la gambe foarte puternici insa de m-am trezit din somn de durere;
am facut intii la un picior,apoi la interval de citeva zile la celalalt picior;m-au durut muschii o zi intreaga dupa aceea
nu stiu daca chestia asta cu circeii are vreo legatura cu Clexane-ul,de aceea intreb
Multa sanatate si numai bine!
Crisa
Zadi spune:
Draga Crisa,
Am patit-o si eu insa nu cred ca este de la Clexane.
Eu stiu ca, carcei faci atunci cand magneziul din corp este la limita inferioara. Poate ar trebui sa iei niste vitamine.
Mine Dr. Badiu nu mi-a prescris prenatale insa pe 4 aug. cand merg la doctorita de familie vreau sa o intreb daca ar fi bine sa iau.
Eu cam am probleme cu caderile de calciu si din cauza faptului ca jobul meu este foarte solicitant psihic am momente cand imi dau "ochi peste cap".
Celelelte gravidute iau vitamine?
Cu drag.
Zadi
BESTUTZA spune:
Dragelor dragi,
In ceea ce priveste reclama ma voi conforma! Sincer nu a fost nici cea mai mica intentie, dar stiti si voi cum e ..Din dorinta de a aduce cat mai multe informatii, pe unde le gasism , mai si dam si rateuri..Scuze!!
Bebelul meu e ingrijorator de cuminte! Sper sa se manifeste asa si dupa cele 40 de saptamani!! Am dimineata cate o greata, care imi trece imediat ....dupa cer mananc! Azi i-am luat un McFish de la care nu prea m-am simtit bine -e adoua oara- si orez cu lapte si miere! Sambata mergem la control sa vedem ce mare ne-am facut! BUrta nu se vede deloc ...e plata! Asistenta care imi face injectiile imi zice ca se dezvolta pe orizontala ! El stie pe unde se salasluieste! Abia astept sa terminam cu zugravelile, prima parte, ca partea a doua cu camera noastra si a lui bb urmeaza in septembrie printr-o noua infuzie de capital strain!
Vreau sa plec mai repede undeva! Oriunde! La mare, la munte, eu vroiam in Delta dar sa plec odata!!! In jur de 7 e plecarea!
Sambata cred ca voi capata si un tratament nou, adica sper sa mi-l rareasca si voi fi avea si eu o saptaman de concediu buna! PAna atunci ne mai chinuim cu treburile astea ingrate! Sambata sera , nu duminica, ca sambata merg la o petrecere, va spun ce mai facem! Cred ca se apropie si Doppler -ul de facut! Cred ca trebuie sa ma trimita si la dr Iosup...Eee sa ajungem acolo! Pupicei pentru tontonei din burticei!
martha78 spune:
Multumesc, pentru raspuns Bestuza!
Sambata oricum nu pot ajunge asa ca o sa incerc de luni incolo.
Stii cumva are si cabinet particular sau il gasesc numai la sp. Elias?
Mihaela
BESTUTZA spune:
Din ce stiu eu numai la spital! Eu ma duc acum a cincea oara si nu mi-a zis cev despre vreun cabinet!
Cu drag, Andreea
nique15 spune:
Buna fetelor!
Este ceva vreme de cand nu v-am mai salutat "in direct", dar de citit, v-am citit tot timpul cu mare interes.
Va doresc multa sanatate si incredere tuturor si sa va bucurati de bb-i si de aceasta perioada (celor care sunteti ), iar celorlalte sa treceti cat mai curand la mamici.
eu din nefericire am pierdut sarcina acum 4 saptamani si abia acum ma simt in stare "sa dau ochii" cu voi.
Andreea, am si eu o intrebare pentru tine ce fel de ovule ai folosit tu pentru chisturi (si eu am un ovar predispus la astfel de frumuseti si tare nu-i plac anticonceptionalele... adica le trateaza cu indiferenta!!!) si oricum nu pot incepe sa iau anticonceptionale fiindca as vrea sa-mi fac niste analize hormonale.
Te rog explica-mi si cum ai luat si in cat timp ai vazut efectul!
si pentru toate fetele frumoase (cu sau fara burticei)
Ioana
Zadi spune:
Draga Ioana,
Imi pare rau pentru pierderea ta. Daca te simti in stare sa ne povestesti ce s-a intamplat si din ce cauza, suntem aici. Daca nu, te rog sa primesti imbratisarile mele calduroase si sa stii ca sunt alaturi de tine si cu multa vointa si optimism vei reusi.javascript:insertsmilie('')
javascript:insertsmilie('')
Cu drag,
Dana
Zadi
nique15 spune:
Multumesc pentru incurajari Zadi!
Povestea mea este la subiectul "Pierderea sarcinii..." la pagina 5.
si eu
Ioana