Sindromul de hipercoagulabilitate (3)
Raspunsuri - Pagina 12
BESTUTZA spune:
Dragelor cocute,
Credeati ca v-am parasit? Ei bine , nu! Am asteptat sa fac echo si sa merg si la Tutunaru si apoi sa vin cu vesti in vizita !!
Ei bine joi am fost la echo si toate sunt in super ordine!!! Apoi am mai amanat un pic sa merg la doctor ca ma gandeam ca e mai bine sa ii astept garzile!
Dar sa va spun ca la echo totul a fost bine! Avem niste emotii inainte... Mie a vrut sa imi dea triplu test de facut, dar dat fiind ca facem injectii cu hormoni si testul asta chiar masura cantitatea de hormoni a zis ca nu e relevant si sa nu il mai fac! Asa ca emotiile le-am pastrat pana la echo!
Si va dati seama cum am stat in concediu gandindu-ma la ce imi va spune IOsup!!! Si mi-a spus dragutul de el numai de bine...desi au fost minute intregi de tacere in care imi batea inima ca la pui si apoi mai imi spune ca bb e cam agitat avea 165 batai... Va dati seama..-eu ma gandeam numai la ce mi se intampla mie darmite lui...
Cand mi-a zis ca e baietel aproape nici nume nu aveam pregatit! I-am zis ca deocamdata se numeste Ilinca si i-a placut!
Cel mai tare ma interesau , ca stiam ca-l intereseaza pe Tutunaru , fluxurile si au iesit bineeee! Pe stanga IR 0,52 si dr.0,62! Colul e cam scurt 32cm, dupa saptamana 28 trebuie mare grija !
Ieri am fost si am facut iarasi coagulograma si a iesit bine 1.12 la INR!
Cand am ajuns ieri la Tutunaru ma gandeam ca o sa-mi dea injectiile in continuare , dar oricum imi conveneau si asa foarte bine! S-a uitat pe echo bine si a zis ca totul e super beton! Eu l-am intrebat daca nu imi mai da injectii si mi-a zis ca daca e totul foarte bine si nu are de ce sa imi mai dea ceva!Sa-mi iau Magne B6 si gata! Sa merg in saptaman 21 din nou la Iosup pentru echo, iar coagulograma si apoi din nou la el! Asa ca acum sunt linistita oarecum!
MA gandeam ca bb e cam slab , ca la ce ii dau ma astept sa imi spuna ca e o slabatura, dar mi-a zis sa stau absolut linistita ca e in odine toul si bb e mai mult decat bine!
Deci imi voi vedea in continuare de zugraveala mea care poate la sfarsitul saptamanii ajunge la jumatate!
Monu , tu ce mai faci,mai???
Nu te imbarbata la gandul ca iti va da clexane de 0,20 dr.Anca! Mie mi-a dat de la inceput 0,40 PREVENTIV! Daca imi dadea 0,20 si LA la momentul ala era pozitiv cred ca aveam mai mare incredere !
Din ce citesc vad ca sindromul asta se complica din ce in ce mai tare! Si deja multe din chestii m-au depasit!
Acum va pup pe toate si aveti mare grija de voi si bebelinele si bebelinii vostri!
Zadi spune:
Bine ai revenit Andreea.
It's a boy...it's a boy. Bravo, felicitari.
Sa dea Dumnezeu sa fiti bine amandoi.
bebelasa mea cea mica
Zadi
monu spune:
bestutza felicitari mami! sa fiti sanatosi!
cum adica erai mai optimista la anca daca...?
la mine din ultimele analize sindromul este pozitiv. fac orice numai sa fie bine. doar cu sapt am nelamuriri deoarece cum am mai zis, la 8 sapt deja este prea tarziu si ar trebui sa iau mai repede. la mine se oprea din evolutie pe la 6-7 sapt. ceea ce ma face sa cred ca atunci cand voi ramane gravida speram ca in oct. sa negociez cu dr inceperea injectiilor.
pupici la amandoi
monu
diafera spune:
Bestutza, felicitari si numai de bine sa auzim in continuare de la toate fetele.
Eu am o intrebare care ma framanta ... s-ar putea sa vi se para aiurea.. dar mai bine o pun ca sa ma lamuresc: conteaza cum este luat ThromoAss-ul (inainte de masa sau dupa masa)? Eu de cele mai multe ori mananc in jururl orei in care iau pastila si nimeni nu mi-a spus daca ar conta. Ma gandesc ca poate nu-si mai face nici un efect.
va pup, Aura
monip spune:
Buna fetelor!
M-am intors si eu din concediu...cu noutati!
Au aparut in sfarsit si la mine 2 liniute si ca urmare mi-am petrecut o parte din concediu pe usile doctorilor.Sarcina este pana acum bine mersi si am trecut si de perioada in care am pierdut-o pe prima. In schimb cu sindromul si analizele de la Fundeni am avut parte numai de peripetii. Dupa ce in iunie am avut APS negativ, acum APS era iar pozitv(LA-57 sec)si in plus mi-au mai gasit si lipsa de proteina S.Deci trebuie sa iau LMWH - dar mai nou dna Uscatescu nu mai stabileste ea doza, ci medicul ginecolog!Si tratamentul pot sa-l incep cand vreau eu - adica imediat sau mai pe la mijlocul lui septembrie!In fine ajung foarte nelamurita la doctora mea care confirma ca ea trebuie sa stabileasca doza, dar sugereaza sa mergem si la dl conf Anca.Mergem si la dr Anca si dupa ce vede analizele zice - 0.40g preventiv toata sarcina .Asa ca de ce mi-a fost frica n-am scapat , dar chiar asa doza maxima de la inceput?Voua vi s-a intamplat asa ceva?
Tia spune:
fetelor, caut sa ma lamuresc cu o chestie de ceva vreme si nu reusesc. monip, vad ca ai avut rezultate contradictorii la APS.. ce zice dr. Uscatescu? dar daca ai APS negativ si LA1 mai mic decat normal (rezultat=28 --> minim=30) ce inseamna asta? am citit pe net de mi s-au impaienjenit ochii pliiz, va astept cu un raspuns