Cum vi se pare viata in Japonia?(17)
Raspunsuri
eli spune:
Index subiecte!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4260&whichpage=1" target="_blank">Despre Japonia / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4716" target="_blank">retete asiatice /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=10011" target="_blank">Fetele din Japonia /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11168" target="_blank">pt.fetele casatorite cu nihon jin /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12208&whichpage=1" target="_blank">Vara samurailor :))) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12263&whichpage=1" target="_blank">Cineva are nevoie de sfatul dvs.!!!! /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13097&whichpage=1" target="_blank">Despre Japonia 2 /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13102" target="_blank">cetatenie japoneza /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13885" target="_blank">Clubul japoneze(i)lor /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=15334&whichpage=1" target="_blank">Permis conducere ptr Japan /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=18949&whichpage=1" target="_blank">Cum vi se pare viata in Japonia? /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=20191" target="_blank">Viata si legile din Japonia!!! /
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=20420&whichpage=1" target="_blank">Cum vi se pare viata in Japonia? (2) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=21088&whichpage=1" target="_blank">(3) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22665" target="_blank"> (4) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23283" target="_blank">(5) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23618" target="_blank"> (6) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24042" target="_blank"> (7) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24352" target="_blank"> (8) /
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24860" target="_blank"> Sa vorbim limba japoneza /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24996" target="_blank">Cum vi se pare viata in Japonia? (9) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25109" target="_blank">formalitati la nasterea in Japonia /
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26182&whichpage=1" target="_blank">Cum vi se pare viata in Japonia? (10) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26654&whichpage=1" target="_blank">11 /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27411" target="_blank">12 /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28363" target="_blank">13 /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28882" target="_blank">14 /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29243" target="_blank">15 /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29657" target="_blank">16
Japan
Cristina-Adriana
Degetzica
gabelstefan
Lia
Marinica
n.adi
ninichan
Yiana
Hokkaido Island
Hokkaido Region
Abashiri-EDDY
Kushiro-Aliada
Kushiro-remy
Honshu Island
Tohoku Region
Yamagata ken-Murayama shi-chibi
Kanto Region
Chiba ken-Eryka, de Ayumi (3 Iunie 2004)
Chiba ken-Isumi gun-Onjuku machi-azumi
Chiba ken-Urayasu shi-gara Shin-Urayasu-ninaM
Gunma ken-Takasaki shi-Leea
Gunma ken-Oura gun-Oizumi machi-Japonel
Ibaraki ken-Tsukuba shi-camiT
Kanagawa ken-Dan_jp
Kanagawa ken-Ebina shi-yashy
Kanagawa ken-Kawasaki shi-Inadatsutsumi-hanako
Kanagawa ken-Kawasaki shi-Takatsu ku-Mizonokuchi-Misilicu
Kanagawa ken-Kawasaki shi-Tama ku-Noborito-Samuray-lady
Kanagawa ken-Yokohama shi-bits
Kanagawa ken-Yokohama shi-Dana Claudia
Kanagawa ken-Yokohama shi-Dan_jp
Kanagawa ken-Yokohama shi-jojo
Kanagawa ken-Yokohama shi-Hide
Kanagawa ken-Yokohama shi-soma
Kanagawa ken-Yokosuka shi-Anna B
Saitama ken-ionela roxana
Saitama ken-Kawaguchi shi-bubu
Saitama ken-Kumagaya shi-Sorina-Alexa
Saitama ken-Kumagaya shi-Madachan
Saitama ken-Kumagaya shi-michiyan
Tokyo-CorneliaG.T.
Tokyo-danakaneko
Tokyo-Lovely
Tokyo-mayumi
Tokyo-Midori
Tokyo-mir
Tokyo-stropinela
Tokyo-Edogawa ku-eli
Tokyo-Edogawa ku-Funabori-suzana81jp
Tokyo-Edogawa ku-Higashi Ojima-monicar (Toei-Shinjuku Line)
Tokyo-Edogawa ku-Naka kasai-OtiliaLia
Tokyo-Itabashi ku-niponel
Tokyo-Komae shi-Adellita
Tokyo-Koto ku-Toyocho-kainumag
Tokyo-Koto ku-Toyocho-yurika
Tokyo-Minato ku-Mita-Lunna
Tokyo-Minato ku-Odaiba-Kaane
Tokyo-Minato ku-Roppongi-eellya
Tokyo-Musashino shi-eliza y
Tokyo-Nishitama gun-tdgabi
Tokyo-Ota ku-Magome-Nati (Kami Ike Dai)
Chubu Region
Aichi ken-Eliana
Aichi ken-Nagoya shi-dolphin9913
Aichi ken-Nagoya shi-maystar
Aichi ken-Seto shi-takacamelia
Fukui ken-Tsuruga shi-Julie, mamica lui Matei, elev in clasa a 2-a
Gifu ken-pengunica
Gifu ken-Hashima gun-Yanaizu cho-saory
Niigata ken-Nagaoka shi-sandra20
Shizuoka ken-Mhunia
Shizuoka ken-Haibara gun-Sagara chou-MAMICARMEN
Shizuoka ken-Hamamatsu shi-AYUMI
Shizuoka ken-Shizuoka shi-sora2001
Shizuoka ken-Shizuoka shi-Tiara
Kinki Region
Osaka fu-alina-roxana
Osaka fu-Mirelaro
Osaka fu-Ikeda shi-Ishibashi-Irimell
Osaka fu-Ikeda shi-Medeea
Osaka fu-Osaka shi-Chuo ward-Shinsaibashi-angel_jp, mamica unei fetite dragute, Loredana Andreea (13 ani)
Chugoku Region
Hiroshima ken-Fukuyama shi-ami21
Hiroshima ken-Hiroshima shi-aiko
Hiroshima ken-Hiroshima shi-mizu
Kyushu Island
Kyushu-Okinawa Region
Kumamoto ken-Kumamoto shi-Ishimoto
Kumamoto ken-Kumamoto shi-Ozy
Kumamoto ken-Kumamoto shi-shrotar@yahoo.com
Nagasaki ken-Sasebo shi-nanatigru, mamica lui Kuraudo Antony (2 ani si 5 luni)
Oita ken-Oita shi-diana526
Oita ken-Oita gun-Yufuin cho-RIARA
Oita ken-Ono gun-Mie machi-ralucami
http://web-jpn.org/region/index.html
Daca vreti sa faceti modificari, completari sau sunteti nemultumiti/te, scrieti-mi pe PM si voi face modificarile/completarile necesare pe listuta.
sora2001 spune:
Riara ,iti multumesc mult,pentru ca esti aproape de Diana in aceste momente care-i va puncta viata intr-un fel sa altul.
Diana ,indiferent de ce se-ntimpla ,trebuie sa fi puternica ,pentru ca ai un copil de crescut.Dumnezeu sa-ti ajute.Dragele mele prietene,haideti sa v-a povestsc ce-am facut eu astazi.M-am trezit la ora 7,am pregatit micul dejun pentru pitic si tati,in timp ce ei mancau eu ,eu pregate-am ghiozdanelul de gradinita a lui Sora si mai sorbeam cite-o gura de cafeluta de masa.Cu chiu cu vai ,piticul da-abia a reusit sa manince de unul singur doar o bucatica de brinza si-o jumatate de ou,n-am ce sa-i fac nu vrea sa manince ,am incercat cu tot felul de pacalei nu sa putut,si pina la urma am renutat,pentru ca se facuse deja 8:30 si trebiua sa plecam.Prima data tati la lasat pe Sora la gradinta,dupa aceea ma dus pe mine la scoala,si sa dus val-vartej la serviciu ca deja era in intarziere,Eu c-am pe la ora 3 am venit acasa,si tocmai ma pregateam sa gatesc ceva,dar zic hai sa -ma uit putin la despre copii,si tocmai v-am gasit pe voi citeva prietene on-line si ne-am apucat de "glume",timpul trece, ceasul se face ora 5,si tocmai vine tati de la munca si zice:-hai sa-l luam pe Sora ca-i deja tirziu!ne-am dus impreuna la gradinta mi-am luat puiutulsi dupa aceea am fost toti trei sa mincam "Cary" la un restaurant indian din apropiere,Eheei si uite asa s-a facut ceasul 9 si noi pina am ajuns acasa,pina ne-am facut baita ,pina l-am adormit deja a trecut de miezul noptii.Si eu fiindca tot n-aveam somn am intrat pe site putin , sa citesc mesajele voastre,si sa v-a povestesc ce-am facut eu azi,Acum ma duc sa fac nani,ca deja am obosit si miine ma trezesc si m-ai devreme.Va pup pe toti si va urez somn usor.
EDIT:Am scris subiect" cap-coada" citet,cursiv ,usor ca pentru niste oameni normali.Daca incerci sa spui adevarul, sau sa pregatesti oamenii sa nu cada in prapastiile infinite si haotice ale vietii,te acuza de "agresivitate verbala"mesaje greu de inteles ,devieri de la subiect ,si ca nu stii sa-te exprimi sau intelegi gresit.De data asta va placut?Stiam eu ca voua subiecte din astea va plac,si-o sa v-a mai scriu.
Ema si Richard-Sora
diana526 spune:
Uite ca nici eu nu am somn la ora asta . Apropo fetelor cum v-ati obisnuit cu programul de aici ca eu am incercat sub toate formule si inca nu am reusit . Nu am pus capul pe perna 24 ore ca sa dorm si eu noaptea in rand cu japonezii , dar dejeaba , am dormit pana la 4 dimineata cu chiu cu vai si apoi adio somn si iar am luat-o de la capat, noatea treaza ziua dorm. Cu limba cu va descurcati , mergeti la cursuri de japoneza , de scris nu mai vorbesc , am invatat hiragana katakana , kanji ma doare capul .
MLDiana spune:
A trecut "furtuna"?Foarte bine.
Diana eu dorm bine de cind m-am casatorit.Ce chestie.
Vorbesc serios, inainte aveam insomnii .
LA capitoul jap. stau bine ,kanji mai am de invatat si terminat.Le tot repet si inainte nu mai "merg".Trebui doar sa am o motivatie mai puternica.LA scoala nu merg ca nu am de ce ,pot sa invat si singura.Atamaii ne!Ce modesta sunt.
Lidia ,Tiara si David D.
sora2001 spune:
-Diana,eu nu merg la scoala ca sa invat limba japoneza,eu merg la scoala ca sa pot pune in practica ceea ce imi doresc sa fac .Intr-adevar,invat putin kanji,dar numai ceea ce folosesc in domeniu de specialitate.Vad ca unele fete invata singure bravo lor,eu nu pot
Despre isomnii nu stiu ce sfat sa-ti dau pentru ca n-am suferit niciodata de asa ceva(eu am somnolenta)poate stiu fetele ceva solutii despre asa ceva.Te pup
Ema si Richard-Sora
AYUMI spune:
Riara,ai dreptate cand spui ca exista multe familii fericite aici.Eu de exemplu,sunt foarte fericita cu sotul meu;e un scumpik.Il iubesc mult mult de tot.
diana526 spune:
Fetele voi va descurcati bine si cu engleza. Eu nu prea am mers la scoala, de ata ete....
Vreau sa trimit album foto cu bebeul si cu mine dar nu primesc nici o confirmare nu stiu ce se intampla.
Irimell spune:
Diana, eu pot sa marturisesc ca sufar ca nu stiu bine limba japoneza, mai ales la citit. Mai am un pic si fac un an de cind sint aici si kanji tot nu stiu prea multi. Si mai merg si la cursuri la universitate si invat si singura, dar tot nu pot sa ii tin minte pe toti. Invat unii noi si ii uit pe cei vechi...
Riara, te admir ca stii asa de bine japoneza. Cum ai reusit sa inveti atit de repede?
Numai bine si o zi frumoasa,
Irimell
MLDiana spune:
quote:
Originally posted by AYUMI
Riara,ai dreptate cand spui ca exista multe familii fericite aici.Eu de exemplu,sunt foarte fericita cu sotul meu;e un scumpik.Il iubesc mult mult de tot.
Ayumi al tau e japonez?
Lidia ,Tiara si David D.