Muzica Populara autentica!
Raspunsuri - Pagina 2
Dee-Dee spune:
Danelutza, de ce nu incerci sa-ti iei de pe net muzica populara? Ti-o poti salva apoi pe CD sau pastra pur si simplu pe calc.
ionela-roxana spune:
mariaangeli_que tot spuneai ca nu sunt artisti tineri , pai hai mama sa-ti spun de ce nu sunt!
Tot ce va spun acum sunt lucruri traite de fratele meu,tanar solist al muzicii populare!
"Trebuie sa ai bani sa reusesti in bransa!" ii spunea marea realizatoare a emisiunilor folclorice a TVR.I sa oferit posibilitatea realizarii unei emisiuni de 2 ore in care el canta erau filmate cadre acasa la noi , toate bune si frumoase pana fratele meu a intrebat cat costa toata afacerea si i sa raspuns 3.000 Euro.Fratele meu le-a spus multzumesc si a venit acasa!
De atunci el nu mai apare la TVR deloc.Mai sunt concursurile ( care nu sunt putine)la care participa si ia primul loc inafara celor aranjate!Irina Loghin la felicitat la festivalul ei de muzica populara si ia spus ca al lui era marele premiu dar de mai de sus a venit ordin sa-l ia altul!
Toate astea doboara un solist , dar fratele meu nu se lasa doborat de nimeni si ca dovada este la al 3-lea album.
Toate albumele sunt facute din bani proprii si prea putin din sponsorizari! Cheltuielile pt. un album nu sunt mici ca urmare putini solisti noi si le permit!
In curand voi face un site al lui cu melodiile de pe album si se vor putea down-load-a, daca va intereseaza spuneti si voi scrie adresa aici!
Am scris acest mesaj tocmai sa va dati seama ca muzica noastra populara se poate pierde si nu pt. ca nu sunt oameni care sa o cante din inima ci pt. ca nu sunt lasati sa o faca!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
geut spune:
Si eu ascult muzica populara, romante vechi, tangouri.
Si nu exista nici o petrecere la care sa nu punem muzica lautareasca veche. Chiar cand avem vreo sindrofie la serviciu, intotdeauna pun mp3-uri cu muzica populara. Si toata lumea e incantata.
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Dee-Dee
Danelutza, de ce nu incerci sa-ti iei de pe net muzica populara? Ti-o poti salva apoi pe CD sau pastra pur si simplu pe calc.
mama lui Delia si Bebe
Multzumesc pentru idee, dar nu ma prea pricep cum sa fac asta, nu sint atit de experta
mariaangeli_que spune:
Ionela,ceea ce scrii tu e inca o dovada ca muzica romaneasca se va pierde,cine are bani ca sa plateasca o formatie pt. un chef sau concert va chema intotdeauna formatii de gen,copilul minune si altele asemenea,iar casele de discuri prefera sa ajute pe cei care produc repede bani nu conteaza calitatea ,bani sant importanti,nu se mai investeste in cresterea talentelor,imi pare bine ca fratele tau are talent si placerea de a continua accest drum,sas speram ca in curand il vom putea asculta cu placere
ionela-roxana spune:
Trebuie sa-mi ajunga noul CD al fratelui meu si voi face melodiile mp3!Le pot trimite pe mail daca este vreun doritor sa aculte muzica populara autentica!
Voi revenii pe luni-marti!Mergem in concediu!
Daca sunt doritori din inima va trimit dar sa fie adresa de yahoo!(incape mult)
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela