Mamici de iulie August 2004 (93) + 39bb
Raspunsuri - Pagina 7

papadie spune:
Aaaaaaaaaa jumatea de neuron se prosteste de tot:)))
Fetele cu bebei cu colici incercati sa beti voi cit mai mult ceai de fenicul. Dar obligatoriu o cana inainte de a alapta si apoi inca una in timpul alaptarii.
Azumescu mie la spital pe linga rosii, kiwi etc mi-au dat si brinza daia verde (chiar si cind eram insarcinata )...portocale... Adefaru e ca fu Catrina rosie la fund intr-o zi cit a stat in spital probabil ca atunci i s-a tabacit poponeatza de n-are nika acu, la cite prostii maninca mä-sa:)
Papa, juma de neuron calare pe juma de iepure skiop si Catrina, sfarma pietre, rupe tzitze

cristalina spune:
Io mai stau pana la sfarsitul saptamanii sa-i treaca greturile si alte alea provocate de antibiotice si ma dau la legume si fructe...Ca pana acum bagai numai banane si din cand in cand cate un ardei (si am gustat si rosie, drept e, dar asa putin ca nici nu se pune...:)))
Voi cand ziceti pepene...va referiti la d'ala galben sau d'ala rosu?!...:)...Ca sa stiu si io ce mancati...:)
Monica si bebelusa (02.07.2004)

roxanaz spune:
Papa zice adevarat...depinde extraordinar de mult de copil...ca si la noi, unele lucruri ne plac, altele ne fac rau....asa ca nu cva faceti atitea probleme. incercati sa mincati tot ce vreti - si daca vedeti ca a intervenit o schimbare in comportamentul copilului identificati usor "sursa" de probleme.
pupicei la toate mamicile, cit mai putin stress, cit mai mult somnel si la pitici cit mai putini colici!!

alice2004 spune:
Da chiar ca ploua cu bebici pe la noi p'aicisha !!!!
Tuturor mamicilor noi, LA MULTI ANI pentru bebelushii nou-nascuti, sa fie sanatosi, voinici, cuminti si sa pape tot, sa fie ocoliti de colicei si de alte neplaceri din astea de-ale vietii nou incepute !!!!
Pupici multi si de la mine !!!
Azi nu prea avusei timp de scris, am colindat pe la magazine dupa bagajul de spital pe care am reusit sa il incropesc intr-un final, ca deh, parca vad ca ma ia si pe mine prin surprindere !!! Bebe inca sta cuminte, nu contractii dureroase, doar cele cunoscute de intarire a burticii ... plus senzatiile acelea de intepaturi in vagin ... Asa ca stau cuminte si maninc fructe, ca din ce citesc pe aici, dupa ce vine bebe imi iau adio de la ele ... sau poate nu ... cine stie ?
Va doresc tot binele din lume si va pupicesc cu drag !!!!
Alice - 37 saptamini
35 de ani/pesti
DPN 15-16 august

Dorsilia spune:
Vin acum de la medic, la control cica am dilatatie de 2 cm, colul sters. Nu am contractii dureroase, regulate, deloc.
Medicul mi-a propus sa merg sa nasc maine, pentru ca e de garda. Cica oricum copilul e la termen si mai mult nu ar mai creste. Vrea sa-mi puna niste perfuzii care ar avea menirea sa-mi declanseze travaliul.
Nu stiu ce sa fac, ce stiti despre nasterea asta indusa?
va rog
lia 39 sapt de la UM

roxanaz spune:
Lia...daca tu simti ca esti pregatita de ce sa nu te duci? eu asa vreau sa ma duc, joia viitoare.
nu va fi nici o problema, mai ales daca e colul e deja sters (adica inmuiat) si dilatatie 2 cm...bafta!!!!

kim222 spune:
Rain , Sasarah si Anapharm sa va traisca bebelusii si sa aiba o viata cint mai frumoasa.....
Uite asaam ramas eu , singurica in schimbul III (dintre cele de pe continentul american)....si cind te gindesti ca mai am inca 5 saptamini...
Miine mergem sa vedem cit a mai crescut BB si ce ne zice perineonatalogistul daca indica cezariana sau nu.....Am emotii...revin miine sa va dau raportul.
Pina atunci , nasteri cit mai usoare!

kity2004 spune:
Salutare fetele ,
Dana poti sa ii dai cu Neopreol , eu cind am scos fata din spital era iritata toate de la caldura sui dupa citeva zile si-a revenit . Acum ii mai dau si cu ului gel seara mai ales iar ziua cu Neopreol . A inceput si a mea sa aiba colici , desi are numai 8 zile .
Eu abea de ieri am inceput sa am ceva lapte , cind aproape nu mai speram sa imi vina dar iata ca a aparut .
In rest incep si eu sa ma simt mai bine , sa imi revin , azi mi-a scos si firele , operatia e OK , mai e doar faptul ca inca nu ma pot misca foarte lejer . Cred ca daca nu era mama la mine as fi innebunit de neputinta.
Promit ca atunci cind o sa ma putin timp o sa va scriu si cum a fost nasterea/ operatia in cazul meu .
Oana Varsator 31 ani
Iza-Maria DN 19 iulie - CFR 2

kity2004 spune:
Am uitat sa felicit nile mamici si sa urez bun venit bebeilor. Ssarah , uite ca ia avut noroc si ai o mica" leoaica" .
Oana Varsator 31 ani
Iza-Maria DN 19 iulie - CFR 2

polux spune:
Fetele, Ralucuta lui Ana e nascuta la 23.57, aproape de miezul noptii, nu la pranz.
Nu mai am nici o veste de la ea, si nici de la Laura, careia ii tin pumnii. Sper ca deja sa-si tina baietelul in brate.
Va pupic dulce pe toate.
Liliana