Un inceput in Italia (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ulisernic spune:

Buna fetelor si mult succes pe meleagurile Italiei!Locuieste vreuna dintre voi aproape de Pordenone?

Mihaela Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLA spune:

Ciao,ciao lume!Am vazut ca s-a marit gasca de pe aici.Am revenit in forta dupa o saptamana de absenta-bine v-am regasit!Am cam pierdut sirul povestirilor voastre dar ma apuc urgent de lecturat mesajele.Si,cum va mai merge oameni buni?Va pregatiti de vacante?Va salut pe toti si ne auzim cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amorena spune:

Buna,frumoasele mele!!!!!!Ce mai faceti,cum o mai duceti??????Mihaela,eu voi sta destul de departe de Pordenone,cred ca sunt peste 300 de km(Ce zici Angela???),dar nu este nici un fel de problema,ca de intalnit,tot putem sa ne intalnim daca vrem.
Kla,bine ca te mai vede omul si pe tine,pe unde mi-ai fost pana acum draguto?????In vacanta???????
Angela,mi-am luat biletul,asa ca duminica la 11,30 plec,deci ajung luni pe la amiaza la Milano,daca nu vor fi cozi prin vami.Cu ajutorul lui Dumnezeu,sper ca o sa reusim sa ne vedem,daca o sa ai timp,inainte de a pleca tu in concediu acasa.
Va pup si toate cele bune,
Amorena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Hei,Kla,bine te-ai intors,ce bine de tine,cum a fost in Sicilia?
Mihaela ,eu sant cam departe de Pordenone,da ce vrei sa mergi acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulisernic spune:

Mariaangeli si Amorena, am fost acolo in urma cu 13 ani, in vizita la o prietena din copilarie, care s-a casatorit cu un italian. Am pierdut legatura, cum se intampla de multe ori, mai ales ca nu aveam atunci calculator si internet,prin care se tine mai usor legatura. Acum ceva timp, am auzit de la o cunostinta comuna ca prietena mea ar fi foarte bolnava si as fi vrut sa aflu despre soarta ei. Stiti cumva un site cu numerele de telefon ale abonatilor din Italia?
Va pup,
Mihaela

quote:
Originally posted by mariaangeli_que

Hei,Kla,bine te-ai intors,ce bine de tine,cum a fost in Sicilia?
Mihaela ,eu sant cam departe de Pordenone,da ce vrei sa mergi acolo?

rade,ca maine poate sa fie si mai rau

Mihaela Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayen spune:

un afectuos puicla toate,si vacante plcute tuturor!Eu o sa plec duminica,ziua cind pleaca si amorena,dar in sens invers! daca intilnesc atlasibul pe drum am sa ma gindesc la tine!

pt.Mihaela http://www.paginebianche.incearca pe situl acesta dai pe "cerca persone" trebuie sa sti doar nume,cognome si localitatea.
Sotul peu si-a regasit asa un fost prieten,ce statea la roma si pe care nu-l vedea de ani de zile.Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

http://www.miniportale.it/miniportale/telefoni.htm.
Ulisernic ,sper sa iti fie de folos,trebuie sa scrii numele prenumele si localitatea ,te sfatuiesc sa incerci cu numele sotului ei,am vazut ca exista si carte de telefon pt. celulare la www.miniportale.it incerca si acolo poate ai noroc
Hei,fetelor unde santeti?Simona,Camelia,Adisor,Dana,Dayen,Aditeo,Kla,Amorena,Rodica ,unde v-ati ascuns?sa nu imi ziceti ca la umbra unui palmier in nisip ca Urlu,adica unii lucra si altii se distreaza?nu-i bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

nu mi-ar displace ideia de a ma relaxa la umbra unui palmier.... m-as multumi si cu o plaja insorita si linistita... numai ca trebuie sa mai astept un pic... trebuia sa plec pe 1 august, insa planurile au fost rasturnate... mi-au cerut sa mai raman la munca pentru o saptamana... acum muncesc nu gluma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

situl corect este www.paginebianche.it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLA spune:

Forfota mare,unii pleaca ,altii vin !Si eu plec in Ro.prin 6 august.Eu mi-am facut deja o saptamana de vacanta dar abia astept sa ajung acasa!Angelina ,Sicilia e super. Am stat intr-un sat de vacanta la vreo 60 km de Catania -in S-E Siciliei.Ce sa mai zic ,e frumoasa Italia asta ,sa ai posibilitatea sa o vezi...Amorena tu ce-ai sa faci in august aici,aveti ceva in program?Drum bun ptr.fetele care pleaca duminica si sper sa tinem legatura ,nu?Pupicete

Mergi la inceput