help!!! - costuri analize
Raspunsuri - Pagina 2
Tia spune:
quote:
Originally posted by dandana
eu am facut hormonalele (!) la giulesti cu trimitere de la doctorita de acolo si m-au costat 660 de mii dar nu si in ziua 14 ca nu mi-a cerut. nu m-am internat dar pt hsg te internezi
se pare ca zoonozele sunt mai ieftine la medicover dar mie mi-a recomandat la cantacuzino unde mi-au facut din proprie initiativa pe cele mai scumpe si am dat 2.8mil (ba mai mult, una era pe bon de doua ori si cand am intrebat mi-au spus ca nu bagat banii in buzunar, cam 700mii, ma rog)
sa nu uiti de spermograma ca-i importanta
vezi ca este un subiect cu preturi unde au detaliat mai multe fete
rabdare si calm!
zisaCami spune:
Lordra,
Sunt pacienta d-nei dr. de peste 4 ani de zile si pot sa-ti spun cu toata convingerea ca este atat un medic, cat si un om deosebit! Cat despre impresia de "spagara", pe care ti-a lasat-o, te asigur ca te inseli! Cand am fost operata am cunoscut o pacienta a d-nei dr. care era "caz social" ( a fost operata in aceeasi zi cu mine ) si care avea un fibrom imens. Toti medicii la care a fost i-au spus ca trebuie sa-i scoata uterul! Iar d-na dr. a facut tot posibilul sa i-l salveze si a reusit! Si te asigur ca nu a facut nici o diferenta intre mine si cealalta pacienta fara posibilitati!
Pentru mine este singurul medic care mi-a pus un diagnostic corect, cum spunea si Anemona - in decurs de o luna, in timp ce am umblat aproximativ 7 ani ( in care am cheltuit mai mult, pe langa anii pierduti ), inainte de a ajunge la dansa, pe la diversi medici incompetenti si am facut tot felul de tratamente si eu si sotul, in zadar, tratamente care nici nu trebuiau facute!
Tarifele practicate sunt urmatoarele:
- la Medsana - consultatiile pentru infertilitate = 20 euro;
- ecografie transvaginala = 750.000 lei
- la C.M.I.B - consult. infert. = 22 euro;
- ecografia transvag. = 20 euro.
La CMIB este mai scump putin, dar se obtine o programare mai rapida, pe cand la Medsana se face programare cu o luna inainte ( luni dimineata la ora 7,00 ).
Analizele pt. hormoni se fac in ziua a 3-a a ciclului ( FSH, LH, Prolactina si Estradiol).
Mie mi-a dat in plus si Progesteron, care se face in a 21-a zi a ciclului!
Florypop: Sunt surprinsa de ce spui in legatura cu analizele facute la Medicover! Despre ce analize este vorba?
Atat eu, cat si sotul, facem analize cu regularitate la Medicover ( de peste 2 ani ), iar rezultatele au fost confirmate si in Canada!
Cami
shylili spune:
in legatura cu cmib...stie cineva un numar de telefon la care se fac programari pentru dc.protopopescu ?
am nevoie de un consult cat mai curand, pentru ca saptamana viitoare sunt programata pentru laparoscopie(pentru trompe) si nu sunt convinsa ca este cea mai buna solutie, poate se mai poate face si altceva...
va multumesc din suflet
lili
zisaCami spune:
Tel. C.M.I.B : 314.99.42
Tel. Medsana : 410.86.43; 410.85.43; 410.84.03; 410.84.59
mobil Medsana : 0724.30.30.30
Este putin probabil sa poti obtine o programare intr-un timp asa de scurt. D-na dr., fiind un medic foarte solicitat, este extrem de greu de "prins"!
Cami
shylili spune:
cami te pupicesc!!!
am sunat la cmib si mi-am facut programare pentru 12 octombrie! din pacate mai devreme nu se poate. o sa vad eu cum fac sa aman laparoscopia...sper sa ma inteleg bine cu doamna doctor, am mare nevoie de ajutor
crezi ca ar fi bine sa fac niste analize pana atunci-ma refer la cele hormonale si cam care ar fi lista-daca stii..
imi cer scuze ca te bombardez asa-dar daca tot te-am prins, fac si eu ca tiganul...
lili
zisaCami spune:
Lili,
Nu ma deranjezi, si eu am descoperit site-ul de curand si e normal sa vrei sa afli cat mai multe. Si pe mine m-au ajutat fetele foarte mult si, la randul meu, daca te pot ajuta cu ceva o fac cu mare placere!
In alta ordine de idei, nu sunt de parere sa-ti faci analize inainte de a vorbi cu d-na dr., pentru ca exista riscul sa nu faci analizele potrivite si sa arunci cu banii degeaba! Depinde de cazul fiecareia, sunt n afectiuni, pentru fiecare caz in parte se dau analizele potrivite. Poti eventual sa incerci sa vorbesti cu asistenta care ti-a facut programarea si vezi ce iti spune, poate o intreaba ea pe d-na dr. si vei stii precis ce trebuie sa faci.
Cami
zisaCami spune:
In ce priveste laparoscopia, daca nu este o urgenta, aman-o pana iei legatura cu dr. Protopopescu! Eu am fost operata de 2 ori de d-na dr. si pot sa-ti spun ca are "o mana extraordinara"! La prima operatie, care a durat 3 ore, am stat 2 nopti in spital; la a doua ( o ora si jumatate, am stat doar o noapte in spital, iar dupa 3 zile ma plimbam prin parc! La laparoscopia diagnostica e si mai usor, poti pleca chiar in aceeasi zi!
Cami
Tia spune:
quote:
Originally posted by psj
Eu am facut la medsana si mi-au scris negativ , atat.Era analiza din secretie si a costat vreo 450 parca.
Stiu pe cineva care si-a facut analizele la medicover si i-au scris pozitiv (fara alte detalii) . Poate decizia de pozitiv/negativ nu se ia in functie de niste valori anume (zic si eu).
quote:
Originally posted by Monica-Elena
chlamydia se face din secretie si din sange IGM si IGC. la sanador este in jur de 340.000 lei analiza cu rezultatul in 10 zile lucratoare zic ei dar sunt gata mai repede. Ca sa fie OK trebuie sa fie negative exista o chestie si cu valorile dar nu o stiu asa ca mai bne iti alte fete care stiu.
Monica
Tia spune:
quote:
Originally posted by psj
Eu am facut la medsana si mi-au scris negativ , atat.Era analiza din secretie si a costat vreo 450 parca.
Stiu pe cineva care si-a facut analizele la medicover si i-au scris pozitiv (fara alte detalii) . Poate decizia de pozitiv/negativ nu se ia in functie de niste valori anume (zic si eu).
quote:
Originally posted by Monica-Elena
chlamydia se face din secretie si din sange IGM si IGC. la sanador este in jur de 340.000 lei analiza cu rezultatul in 10 zile lucratoare zic ei dar sunt gata mai repede. Ca sa fie OK trebuie sa fie negative exista o chestie si cu valorile dar nu o stiu asa ca mai bne iti alte fete care stiu.
Monica
alina constantin spune:
Buna, eu mi-am facut saptamana asta analizele la Cantacuzino si m-au costat asa: -toxo (igg, igm): 800.000, rubeola- idem,cmv-idem,virus herpetic- idem, listeria-450.000, leptospiroza-500.000, brucella-200.000 si recoltarea sangelui 25.000, total 4375000
Din secretie am facut chlamydia-650.000, ureaplasma+mycoplasma- 800.000 si secretia vaginala-360.000, in total 1.810.000.