Bebelusi de Aug - Sept 2003 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uf uf, am terminat bagajele.... sincer, nu stiu daca am uitat ceva, dar putin probabil... la cum arata. eu stau si ma gandesc ca, daca plecam cu masina, sigur ne trebuia o remorca...dar o sa ne descurcam. vad ca si vremea se indreapta. poate avm noroc.

nicoleta la tine stiu sigur ca ajuns mailul!!!! intrebam pt ca sunt adrese care imi dau eroare, sau adrese de la care nu am primjit nici un raspuns... acum daca plec la mare, o sa vedem ce se mai intampla pana saptamana viitoare.

si uitam, cred ca e ceva cu bebelusii de septembrie, azi in parc l-am vasut pe gabriel, baietelul catiei care aduce f. bine cu raducu lui' danat... stiti voi ce vreau sa spun! rotunzi si bine facuti. ce i-as mai strange de falcute, scumpiceii mici!

sisi lasa mai, ca n-ati pierdut filmele... le transferati pe calc si o sa le vedeti! noi asteptam sa vedem pozele!!! noi am vrea sa vedem spotul... dar imbatranesc daca ma apuc sa transfer 7 Mb!!! las' ca prindem noi, nu ratam...oricum trb sa ne intalnim sa facem schimb de poze!

1.Andrei Razvan & Sara Andreea
2.Alexandru Calin & Ana Maria
3.Sergiu & Emma Ana
4.Lisa & Radu Stefan
5.Andrei Catalin & Oana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Daria, adorata mamii:)), sa cresti mare, sanatoasa si fericita, sa ai parte numai de bucurii!!!

Andrei, distrabalila la mare de ziua lui:)), iti uram acelasi lucru si tie! Sa ii bucurati si sa ii faceti fericiti pe parinti!

Noi, noutati nu prea avem, decit ca se tine toata ziua de picioarele mele si nu ma lasa sa fac treaba deloc. Cred ca ii ies inca 2 dintisori ...2 maselute sint complet iesite afara. Acum o mai las si eu si nu o mai urmaresc din secunda in secunda cu privirea. Cade si nu mai miriie deloc.

Iesim in fiecare seara in parc unde mai e o fetita cu 10 zile mai mica decit Emma si asa ma enerveaza ma-sa (o galiganca de poloneza)...dehh...am eu un fix cu compararea bebelusilor...care ma intreaba daca face Emma asa...daca face pe dincolo...ca daca nu face sa o invat. Imi vine sa ii dau cu ceva in cap, dar tac, numai ca sa aiba si Emma cu cine sa se joace, chit ca aia mica nu se uita la Emma. Mindra mea ii ride, vorbeste, se duce inspre ea si aia se cara. Chiar ieri observase poloneza ca Emma e tacuta (deh, don'soara mea ride si bodoganeste toata ziua, mai ales ca poloneza are un soricar si Emma e pur si simpla innebunita). Haaa, m-a intrebat daca sa ii dea cereale tip finger food (i-am luat si eu si Emma le rontaie) ca nu ingrasa...adica asta a fost, cred, un apropos la Emma ca e mai grasuna decit fi-sa. Eu n-am zis nica, dar asa ma abtin citeodata sa fac niste comentarii rautacioase...inghit in sec si tac. Aaaa, ca de ce am cumparat premergator, ca de aia nu a mers Emma in 4 labe (nu ca Emma nu a vrut sa se miste un milimetru d euna singura) si acum nu se ridica singurica de jos si nu urca scarile. Ca, vad?...ea nu i-a cumparat premergator si, vezi doamne, sa ma uit la fi-sa. Hehehe, dupa 3 seri de intilneala in parc tot nu stiam cum o cheama:)). In shimb observase ca Emma avea adidasi noi:)). Citeodata stau si ma intreb daca sint eu rautacioasa, dar nu vad nici un zimbet pe fata femeii asteia (are si ea vreo 29 si ceva) si nu e lipicioasa deloc.

Pupam si sarbatoritii de luna asta pe care nu i-am felicitat .

Mihaela_s, si noi cind am fost la Efes la casa fecioarei Maria, am pus un mesaj pe o panglicuta si ne-am rugat sa avem copii sanatosi. Inca mai am unul din mesajele (ca am scris 2) pe care le-am scris. Deh, eu sint tare sentimentala.

Cristina, deci Andreiut merge singurel??? :)))

S-ar putea ca de luna viitoare sa babysit o bebelusa de 5 luni...o chinezoaica..care sta la 3 case departare. Acum sa vedem daca vrea si ta-su ca am discutat cu ma-sa..e tipa cu (,) care am mai iesit la plimbare...si sa ne intelegem la paralute si sa se hotarasca mami a ei cind incepe sreviciul. Si daca da, o sa vina in fiecare zi la mine acasa sa se obisnuiasca intii (se pare ca pustoaica ma place ca nu a plins la mine, ba chiar mi-a zimbit). Eu deja am experienta cu Emma care nu e geloasa deloc cind se juca aia mica (,) cu jucariile ei si nu ii baga miinile in ochi. Ei, acum sa vedem cum o sa decurga lucrurile.

Danateu, HB-ul e de vina.

Si s ava spun ca aseara am adormit amindoua imbratisate...imi venea s ao maninc, nu alta:)

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Cristinamh petrecere frumoasa si sa aveti vreme buna iar lu Andreiutul scump si zambaretz ii doresc sa fie sanatos, sa aiba mult noroc in viatza si sa va bucure cu zambetul lui toata viatza!!! LA MULTI ANISORI!!!!!!!!!!!

Sisi, cand sciai de terasa pe care stateati seara asa mi s-a facut un dor de mare, ufff, nu am fost de 2 ani, si asa imi place briza aia racoroasa de seara...ehhh, sper sa ajungem sanatosi si noi la anul, sa ma imbat din plin cu aerul ala minunat! Pe mine serile pe marginea marii ma remonteaza psihic!

Iuliana sper sa iasa cum vrei tu chestia cu babysitareala! Pupici Emmei si lasa rautatile altora deoparte, cred ca nu avem scapare, sunt peste tot!

Fetelor care au fost deja plecate in co cu bebeii, poate imi dati si mie niste sfaturi importante, ca peste 3-4 zile ma apuc si eu de bagaje ca spre joi vrem sa plecam la predeal, si tare as avea nevoie de ceva sfaturi...orice va vine in cap legat de bebei, orice orice e binevenit!

Dana mama lu' bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

sisi, pls eu vreu neaparat spotul pe mail
craluca2000@yahoo.com

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Danat sa nu uiti sa pui in bagaj hainute mai groase, ceva de ploaie, Andrei a stat langa apa si era mai rece,
- jucariile preferate
-daca mergi la vila sa iei premergatorul, daca Radu nu merge singur...
-castronele, eu am plecat dupa mine si cu detergent de vase+ bureti de vase, prosopele
lenjerie pt bb
-spirt, trusa unghii,
-ser fiziologic, unguente pt bb, un antibiotic in caz ca-l musca vreo insecta (Doamne fereste) + gel,
in rest stii tu, haine, pampersi, etc

Dana-ene - ce face Oana noastra? Se simte bine? si din partea lui Andrei.

oana-noemi Ce mai face Erik

Andrei e marait tare din cauza dintilor, are gingiia de sus f inflamata. Vad ca si tuseste un pic, Luni ma duc cu el la doctor. Sper sa nu aiba nimic.

Cristinamh Sa aveti timp frumos la mare si sa veniti f bronzati.

Nicoleta si Andrei Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ieri a fost o zi excelenta.
Am avut si musafiri o pereche de prieteni din Bucuresti, pe care nu-i vazusem de mult timp.
Am iesot si pe-afara, la o terasa si in parc, iar Oana a fost o scumpa.
Le-a dat un adevarat spectacol: mangaieri pentru mami si tati (desigur insotite de "ma-mo-ti", "mo-ti"...), dat noroc, facut "OK", dansat, cantat, vorbit intr-una, ...
Iar noi ne-am topit !
A fost atractia parcului si a terasei, s-a plimbat pe la toate mesele, a ras la toata lumea, iar guritza nu i-a tacut .

De vomat, nu a mai facut-o, dar am avut o grija teribila.
I-am dat sa pape mai des si cate putin, si vad ca a functionat.
Nu stiu daca asta a fost cauza, vom vedea zilele urmatoare.
------------------

Sisi, bine ati revenit de la mare.
Frustrarea e si de partea noastra, ca si noi abia asteptam sa va vedem pozele.
Spotul eu nu l-am vazut inca, dar tare mi-as dori sa-l vad, asa ca ma inscriu si eu cu adresa mea de mail.
O sa ti-o dau pe cea de pe artelecom, ca e mai incapatoare. Asadar: ana_ene@artelecom.net
Mersi !
------------------

Danat, eu as face o lista cu tot ce am nevoie de pus in bagaje, ca sa nu uit nimic.
Si as lua-o metodic:
- pentru mese (de preparat - mixer, blender..-; castronele, linguritze, biberoane, termos bibe, servetele, prosopele, bavetele; detergent vase, pamatuf spalat bibe, etc.)
- farmacia (tot ce stii ca folosesti + Vigantol, normal !)
- pentru baitza (prosopel, sampon, sapun, etc. + perie de par , foehn)
- pentru poponel (pampersi, servetele umede, creme, etc.)
- hainutze (groase + subtiri + pentru somn) + ghetutze
- premergator
- carucior
- olitza ()

Adica, va trebui sa iei aproape tot !
Dar... drum bun si spor la facut bagaje
------------------

Tango, Iuliana si Mihaela, eu nu am fost asa departe, dar imediat ce am ramas insarcinata, am fost la noi la catedrala, unde sunt moastele Sf. Stelian (ocrotitorul copiilor), m-am rugat pentru bebelul mic din burtica si am aprins lumanari.
Am fost si inainte de a naste cu putin timp si acum, cand Oana este mai mare.
Vreau sa merg periodic, sa-i multumesc pentru comoara mea.
------------------

Nicoleta, sper ca Andreiul nostru sa fie bine, sa ne dai de veste cum a fost la control maine.
Scapam noi si de perioada asta grea cu dintzosii, uf! uf !
Oana ii trimite un pupic special lui Andrei, scumpul nostru !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Buna Fetelor !
Cristina , iti dorim un concesdiu placut , sa fie de neuitat ! - din partea mea , a lui Alex si a lui dan.
La multi ani ! pentru Andrei , sa te bucuri de el , sa fie norocos si fericiyt in viata , sa fie mereu bucuria parintilor.
Sunt un pic suparata , alex a plans aseara de nu stiam ce sa ii fac , il durea ceva.S-a linistit relativ repede dar azi a avut febra si a fost tare tacut sau tare mofturos.Parca nu era Alex a lui mami!.A dormit in mai multe reprezi , seara asta a adormit destul de devreme , ori a racit , ori dintisorii.De obicei seara aveam program de joaca , de ras ...dar seara asta...din pacate , nu.Se uita cu ochisorii in lacrimi la noi ...I-am dat de aseara nurofen , am continuat si azi si cred ca l-a ajutat.De mancat nu a mancat nimic : dimineata o jumatate de banana si in cursul zilei 3 sticle de lapte , altceva , nimic.
Ma inscriu si eu pt spot daniel71alex@yahoo.com
Pupici la toti bb-ii si la toate mamicile

http://community.webshots.com/user/alex_230903

Mergi la inceput

Alex-2003 Multa sanatate la piut, speram sa nu aiba nimic. Sa fie dintisorii si atat.

Danat cd cu muzica preferata a lui Raducu, clesti de rufe, detergent+ balsam de rufe, umerase, poate si fierul de calcat (eu stiu ca te duci in CO, dar mergi cu bb)

ap foto, camera video

Nicoleta si bb Andrei Catalin

Mergi la inceput

Dana-Ene a sunat cineva la usa si am trimis mesajul anterior fara ............

si de la Andrei pentru scumpa noastra Oana!
Nicoleta &Andrei Catalin

http://community.webshots.com/user/andreicatalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Eik e mai bine, ieri a prestat doar de 2 ori, asyazi pana acu' tot de 2 ori, se pare ca lucrurile se indreapta. Si sa stiti ca nu tine deloc cu casa, presteaza numai la pampers, ca eu nu am fost in stare inca sa-l pun pe olita si nici ca il pun pana in primavara, cand incepem exercitii de renuntat de tot la pampersi.
Multumesc fetelor pentru raspunsuri!
Sisi: eu sunt sigura ca ai facut o treaba buna cu spotul, dar cred ca ai un spirit autocritic prea dezvoltat! Pupam dovlecica, mie imi place galusca ta de mor, intotdeaun mi-au placut bebei mai dolofani si eu am parte de un benladel maruntel si cam sfrijit!

Iuliana: chiar nu ai de ce sa iti faci griji, Emma arata foarte bine, e foarte bine legata si frumusica, si stiu de boala cu comparatia sufar si eu, nasoala boala! dar pe mine ma trateaza colegu' rapid cand incep sa ma plang!

Iar intrebare: se poate da pepene copilasilor?

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi

Mergi la inceput