Tarife centre medicale particulare
Am si eu o intrebare maaaare: la centrele particulare, pe langa taxa oficiala care se plateste pt. consultatie, se mai onoreaza medicul cu o atentie sau un banut,in plus, in cabinet? Daca da, cam care ar fi aceste tarife neoficiale?
A doua intrebare : la CMU, cat costa o consultatie (prima consultatie,cand medicul te vede pt. prima data)
Multumesc,
Aurasa
Raspunsuri
Brinnie spune:
Nu trebuie sa mai dai nimic,Aurasa!spre exemplu, la Medsana , chiar scrie pe bon ca in afara de consultatie, nu mai datorezi nimic doctorului.Se presupune ca in tariful lor intra cam tot - e 2 in 1!(era cam 400.000).
Anculina spune:
La CMI consultatia- 500.000. Eco - in functie de saptamanile de sarcina si daca vrei morfologie de sarcina. Eu am facut 2 - una la 19 saptamani - 1.700.000 si alta mai simpla la 34 de saptamani - 1.400.000. Lui Iosup de la eco nu i-am dat nimic in plus, dar doctorului meu, cu care am si nascut,i-am dat mereu.
Anny spune:
Mda, pretul la eco e in fctie de varsta sarcinii.
Anu` trecut prima consultatie la ginecolog era 400.000, dupa care urmatoarele costau 200.000. Ma gandesc ca si anul asta o fi la fel, adica daca te duci de mai multe ori la acelasi medic platesti mai putin.
Aurasa spune:
Multumesc, Anny si Anculina!!!! Am fost la CMU si mai merg saptamana viitoare la control.
Aurasa spune:
La Dr. Grigoriu. Tu? Mi-a placut din prima clipa, dar mai ales m-a ascultat, m-a linistit (ca eram speriata f. tare), mi-a raspuns la toate intrebarile si am stabilit "strategia" de viitor
Anculina spune:
O.K.Confortul tau psihic cu doctorul tau inseamna foarte mult.Eu mi-am schimbat doctorita in 34 de saptamani pt ca nu era deloc comunicativa, iar eu, fiind la prima sarcina si de-abia asteptam vizita la doctor, nu am fost multumita. L-am ales pe RADOI. M-a luat in 34 de saptamani si vorbeam cate-n luna si in stele cu el la consultatie - ma duceam cu listuta de intrebari si problemute si le dezbateam pe toate, il mai si sunam si era mereu disponibil si superdragut -. Pentru mine a contat enorm ca era asa de dragut si linistitor.Am nascut cu el pe 26.05.2004 o fetita, comorica mea. SUCCES !