Tot Banatu-i fruntea

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

hai ca deja mor de fericire... ma bucur ca ne adunam si ca apar tot mai multe fete. Bine ati venit
Eu voi pleca in Romania joi, in Banatul meu cel drag, la Resita si peste 2 saptamani avem nunta tot la Resita, asa ca nu voi mai intra pe forum... Cand ma intorc sper sa gasesc si mai multe fete.
Va pup pe toate

http://community.webshots.com/user/lisa_mica28
http://community.webshots.com/user/loredanaiascu83

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

loredana CASA DE PIATRA FERICIRE SI NUMAI BINE!!!

sa aveti o nunta frumoasa cu vreme buna!!

ps:sper ca am inteles bine..aveti voi nunta,nu mergeti la o nunta?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

buna fetelor,am si eu o rugaminte,aceea de a-mi spune cineva din Timisoara,care este cel mai bun salon de coafura.Probabil nu ma incadrez in subiect cu aceasta intrebare,imi cer scuze,insa sper ca ma poate ajuta cineva.Acum 3 ani mergeam la Selena,insa a trecut ceva timp.Poate printre voi este cineva informata.Eu voi merge in tara in Septembrie;eu am parul lung si trebuie tuns si aranjat.Nu as vrea ca sa mi-l stric inainte de nunta.Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Findus spune:

Prezent ! Si eu tot banateanca , din Timisoara , plecata de zece ani in Germania . Dar tot la parcul Rozelor mi-a ramas sufletul.
Tocmai ma intorc de-acolo asa ca am vazut mai tarziu subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Nicolle, era salon Monica, insa trebuie sa intreb la cine anume... si mai era LUX in centru, dar iar trebuie sa intreb!!!

te pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby350 spune:

Hello fetelor! I-mi pare bine de cunostiinta.Si eu tot banateanca mai bine zis timisoreanca get beget nascuta si crescuta aici. Pentru Nicolle Salon Monica e cel mai tare gaby350

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

multumesc mult fetelor ptr sfat,nu am cunoscut pe nimeni sa mearga la Monica,insa stiu ca este in Complexul studentesc.Iar ptr Lux am auzit pareri pro si contra.Asta se intampla peste tot,nu pot fi toti oamenii multumiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

Eu nu-s chiar Timisoreanca get-beget, dar m-am nascut in Timisoara si am mai stat acolo doar din 1996 (cand am inceput faculta) si pana anul trecut (2003), cand m-am maritat.
Cand am fost mireasa eu m-am coafat la salon Palomino, din zona Soarelui. Salonul asta tine de Monica si are preturi mai mici.
Ce nu mi-a placut mie a fost chestia cu ciubucul. De cate ori mergeam acolo la tuns sau mai stiu eu ce, plateam la casa si de obicei ciubucul pe care il lasam, il lasam la casa si era de obicei diferenta pana la o suma rotunda. In schimb cand m-am coafat de mireasa (in prima zi, cand mi-am facut proba), am stat mai mult in salon si am vazut ca de fapt se practica alta metoda: se plateste la casa, apoi se merge la fata care te-a coafat si ii mai dai 50.000 lei ciubuc. Bineinteles ca am mers tot pe metoda mea si a doua zi, cand a fost coafura finala, am simtit diferenta de atitudine. De-atunci n-am mai fost pe-acolo.
Am povestit asta, pt. ca lucrand impreuna cu Monica probabil e "practica" comuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Si noi, si noi tot din Timisoara!

Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Si noi, si noi tot din Timisoara!

Silvana si Paul

Mergi la inceput