Va salut,
Vreau sa va intreb daca aveti idee cum s-ar putea rezolva problema mainilor si picioarelor reci. Am fost la o clinica acum 2 ani si nu m-au lamurit cu ce as putea sa ma tratez. In afara de mananca branza, etc, etc, nimic. Vara ar fi Ok, dar cand e mai rece afara se cam racesc si extremitatile.
Multumiri
Eu am de multi ani problema asta.
Este din cauza ca ai circulatia proasta, mai ales cea periferica.
daca esti la inceput cu aceasta problema, vei observa mai tarziu ca o sa apara si alte probleme, ca vase sparte, dureri de picioare.
Trebuie sa te duci la alt medic. Chestia cu branza nu m-i se pare prea...... Eu de ex. Fac cura cu BILOBIL, care contine Ginko Biloba, si care este f bun pentru circulatie.
Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.
Si eu am patit la fel ,aveam tot timpul miinile si picioarele reci,dar de cind m-am lasat de fumat,parca ma simt mai bine,de aceea te-am intrebat daca fumezi.Inca o solutie ,incearca sa faci sport,ca -sa activezi circulatia singelui.Cam atit,sau cam atit stiu eu.
Ema si Richard-Sora
Nu fumez. De fapt nu am fumat niciodata. Cura cu Ginko Biloba am facut, insa nu s-a intamplat nimic spectaculos.
Nici eu n-am fumat in viata mea si am avut piciorele si mainile reci tot timpul, spre deosebire de sotul meu care fumeaza ca un sarpe si are o circulatie periferica foarte buna. Totul se reduce la proasta circulatie. Din cauza aceasta, cat am fost mai tanara am avut probleme cu cistite frecvente. In sfarsit, se poate rezolva acest lucru cu bai fierbinti, ceai din fructe de coacaze (chiar si suc) si Omega3 care este un produs tot natural din ulei de somon, cate o pastila pe zi, de intretinere. Este foarte eficient. Se gaseste mai greu, trebuie sa fii foarte atenta pe cutie sa scrie ca este fabricat in Marea Britanie, laboratoarele Scherer. Mai sunt si alte produse cu acelasi nume. Daca nu reusesti sa-l gasesti scrie-mi pe adresa privata.
PAI nu are nici o legatura cu fumatul, nu v-ati dat seama?Totul e de la circulatie.
Lidia ,Tiara si David D.