Urgent: iritatie urata la fundulet!!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Draga mea, nu stiu daca la noi se gaseste un unguent numit DESITIN.
e super super.

daca nu poti unge poponeata cu violet de gentiana care este si dezinfectant. florinel al meu mi-a facut odata asa de rau incat i se facuse gaurica si sangera.de la pampersi si urina acida. violetul l-am folosit la indicatia pediatrilor.

a si inca ceva fenistilul gel nu contine cortizon.........si este intr-adevar antipruritic si antihistaminic.

sanatate multa de la andreea mami lui theo si florin

http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoki spune:

Multumesc mult fatelor pt. raspunsuri. Chiar in ziua cand am postat subiectul am ajuns cu Cristina si la , care ne-a recomandat Advantan unguent, o data pe zi si alternativ sa o dau cu ceai de musetel in care am dizolvat o lingurita de bicarbonat de sodiu (pt. a-i schimba pH-ul) si cu solutie de amidon alimentar (care probabil ca usuca pielea). Deja in prima noapte a fost mult mai linistita (cred ca nu o mai ustura nici funduletul, iar dintisorul deja iesise de vreo 2 zile). Mi-a dat, intr-adevar, trimitere la analize (coproparazitologice si sumar de urina), pentru ca i se pare cam mult sa faca caca de 4-5-6 ori pe zi. Astazi funduletul e tot rosu, dar mai pal si nu mai are aspect de crusta (arata cam ca inainte, dar la pipait este neted). Cred ca suntem pe cale sa ne vindecam :).
Si zilele trecute am tinut-o cat mai mult cu funduletul gol, o tin si in continuare (acum imi dau cu adevarat seama ce greu era inainte, cand nu existau pampersi).
Va multumesc de sfaturi, cred ca-i voi lua si eu Fenistil, ca are si cateva ciupituri de tantar care la ea se umfla si trec f. greu, iar dna doctor a zis mai demult, cu alta ocazie, ca e bun. De asta uitasem, dar mi-am reamintit acum, citind raspunsurile. Sper sa-i treaca problemele astea, odata cu eruptia dentara. Nu am avut niciodata astfel de probleme, o spal de fiecare data cand o schimb si nu sunt adepta servetelelor umede decat la drum, deoarece contin parfum.
Merci si pupici la mamici si la bebici.

Nicoki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta spune:

Eu am o prietena care i-a dat ceai de catina sa bea.
S-a reglat aciditatea din stomac si a fost O.K.
Lasa-l pe B.B fara pampers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

Hai sa-ti spun ce facem noi cand ne oparim la fundulet: ii pun in caditza de baie apa cu mult bicarbonat si atunci apa devine " alcalina" (sper sa nu scriu prostii dar chimia mea ....) si o sa vezi ca trece repede opareala.Si tine copilul mult in caditza ca-i face tare bine apa cu bicarbonat.
Si apoi noi ii dam cu o crema pe baza de zinc ca sa usuce si totul devine repede OK.

Ma bucur oricum sa aud ca e mai bine ...

Mergi la inceput