Satelit/TV programe romanesti in Canada

Satelit/TV programe romanesti in Canada | Autor: AlbaIulia

Link direct la acest mesaj

Vrem sa ne instalam satelit si am dori sa stim ce programe romanesti sau europene (germane sau in franceza) putem prinde in Ontario. Ce firma sa contactam ptr. satelit? Voi ce prindeti?

Merci mult,

AlbaIulia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

-Ninja.. dar in Japonia?(fara misto ,Da)

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Deci in Japonia nu putem prinde nici un program romanesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Ninja,iti multumesc pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b4delia spune:

Este o companie in Detroit, Michigan care se ocupa de asa ceva. Tu unde in Ontario esti? Cunosc o multime de romani din Detroit cu antena satelit. Prind TVR-International, PROTV, si parca inca doua si o multime de altele europene si nu numai. Ar trebuii sa prinzi si tu din Ontario. Daca locuiesti in Windsor sau nu prea departe de Detroit si ai posibilitatea sa vii peste granita, atunci ma pot interesa si o sa-ti transmit detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Multumesc mult Delia,

Sincera sa fiu vazind cum a evoluat subiectul postat n-am mai crezut ca va raspunde cineva serios.

Eu locuiesc in Toronto, sau mai bine zis deasupra de Toronto in Concord, cam departe de Detroit. As aprecia tare mult daca-mi poti da mai multe detalii - pe ce frecvena se pot receptiona canalele, cine e provider-ul in State, etc.

Pupici mici

AlbaIulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Alba iulia,

Am niste prieteni care au antena de satelit pentru programe romanesti. Stiu ca si-au cumparat-o prin posta de la Montreal, dar n-am mai multe detalii. Daca vrei ii voi intreba si revin cu amanunte. Week end placut!

Christina, mamica lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

AlbaIulia, uite ce am gasit eu pe net, poate te ajuta la ceva : http://ziare.com/satelit.php?pageId=26
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Christina,

Multumesc mult de raspunsul tau, as aprecia intr-adevar mai multe detalii daca se poate (ce provider au avut ei, cine le-a instalat antena, ce programe prind prietenii vostri, etc)

Pupici la mamici si pitici

AlbaIulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Alba Iulia,

scuze ca nu ti-am scris pana acum dar n-am reusit sa-i prind pe amicii nostri la telefon. In seara asta am vorbit cu ei si mi-au dat acest website: http://www.kusat.com/go.php?path=/int/index.php Nu i-am intrebat ce programe anume prind ca n-am stut ca te intereseaza... poate gasesti aceste detalii pe acest website. Oricum stiu ca au primit antena prin posta si l-au rugat pe unul care le-a instalat antena de Bell sa le-o instaleze in particular si pe aceasta.

Succes!
Christina, mamica lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b4delia spune:

AlbaIulia - In sfirsit am primit o adresa pentru compania de satelit. Am multe cunostinte din Michigan care folosesc compania asta si sint foarte satisfacuti. Se pare ca e valabil si in Canada si poti comanda pe Internet. Oricum, sper sa reusesti. E foarte misto sa vezi filme romanesti si programele de talk show. :)

http://www.rodance.com/protv/

Sper ca asta sa nu se considere reclama. Daca da, atunci da-mi un PM si o sa-ti trimit un e-mail.

Mergi la inceput