Mamici de iulie August 2004 (92) + 32bb

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Wow, Nicole, BAFTAAAAAAA !!!!
Tinem pumnii !!!
Florina, bebe Teodor este realmente un scump, am vazut pozicile noi !!! E frumusel foc si s-a facut un grasun si jumatate !!! Pupici multi de la mami Alice si Bebe Junior !!!
Alice

35 de ani/pesti
DPN 15-16 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Nicole, ne gindim la tine, sa nasti usor pe bebelina scumpa!
Alice, multumesc mult, noi am intrat in panica ca nu-i facem destule poze si ca nu ne bucuram indeajuns de el. Ne luam cu problemele si o sa ne trezim ca nici nu stim cind a crescut.
Acum Teodor doarme cu fundul gol in sus ca ne incearca o iritatie (a aparut in citeva ore, nu stiu de la ce) si sper sa-i treaca pina se trezeste. Ii dau cu ceai de musetel, cu Bephantene, nu am avut probleme pina acum. Ofof, mai, mai! cum zice Papadie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Denisa, felicitari mamika de 2 ori! Sa va traiasca flacaul! Sa fie sanatos si mancacios si ferit de colici!

Nicole, tinem pumnii1 sa nasti usor, in 10 minute!...:)))

Cu mulsu' si cu stimulatu' lactatiei si cu chestiile astea va zic eu ca nu e lupta in zadar (chiar daca nu am decat jumatate din cat trebuie, dar am ceva si sper sa tina...). Papadie are dreptate, cred ca antrenamentul, suptul/mulsul, stimuleaza cel mai bine...

Butterfly, nici nu pot sa-ti spun cat m-ai linistit! Ca nu numai buburuza baga lupte cu tzitzele si biberoanele. Se screme si se agita de zici ca nu vrea sa manance, dar daca ii scot tzitza din gura e belea!

Papadie, sa o tina pe Catrinel tot asa, copil model! :))
Ca la noi crizele de colici tzin mult mai mult. Cred ca depinde si de copil...
Speram sa treaca repede.

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

HEHEHE, se lasa cu mici si bere pana la urma:))...

RAIN, nastere usoara!!

Maria, 29+ /fecioara
DPN 24-26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Nicole , NASTERE USOARA in 2 minute si 3 secunde!!! Tinem pumnii stransi si va suntem alaturi! Dumnezeu sa aiba grija de voi! Facem galerie cum ne sta bine noua!!! Pupicim burtica si multa barbatie, in curand iti imbratisezi comoara! CURAJ!!!

DPN 5 August - Fetita Raluca Andreea - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

Denisa FELICITARI sa-ti traiasca voinicelul! La multi ani printule mic, sa cresti mare, sanatos si multa bafta pe drumul vietii!!!
Refacere usoara!! Pupicim noii parinti si micuta lor comoara!!!

Ana Burtch

Mergi la inceput

Roxi Surioara, inteleg sa am contractii eu ca sufar de calduri cumplite, dar tu ce faci??? Vezi ca nu-i a buna cu contractii si mai zici sa asteptam 10 zile? Cand termini de gatit arunca o prajitura peste ocean!
Eu am inca contractii, putine la numar/ora si nu scap de durerea de burta si mijloc, acolo a ramas infipta. Sa fie un semn ca se apropie?! Eu zic pas ca nu ma pricep!

Ana Burtch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! La noi weekendul e pe sfarsite si nu vreau!

azumi, multumesc mult pentru informatia cu crema!

Corina , Monica, Florina vazut poze, sunt superbi bebeii vostri! Monica, Florina ce v-au crescut puiutii! Ai vostri au acusi o luna, respectiv 2, iar noi inca nici nu am facut cunostinta cu minunea noastra. E asa de grea asteptarea!
Nicole, nastere usoara!

Voi unde v-ati intalnit pe chat? Vreau si eu. Unde sa va caut? Yahoo Id flakeherald .

Denissa, felicitari! Refacere usoara si mult laptic. Bebelus scump, bine ai venit! Sa fii sanatos, somnoros si mancacios!

Roxi, sa trimiti si la noi o prajiturica mica, mica! In ultimul timp am asa niste pofte!

In legatura cu alaptatul, mamici poate va e de folos subiectul Alaptatul - Help Line-1 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24479 si 2 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26640

Ma mai preumblu un pic pe aici, poate aflu unde sa va gasesc. Daca nu, pe maine! Pupicei dulci la mamici si bebici! Nastere usoara celor care urmeaza!

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 35 saptamani cu o scumpete de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ana mama, ieri erau contractiile, azi...nema. nu prea ma mai lasa sa ma plimb....ceea ce nu imi place, urasc sa stau in casa....dar ce sa fac?
trimitem prajitura pe mail....cum sa nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

nicole,
nastere usoara! in maxim zece minute cum urai tu...un bebe sanatos si puternic iti dorim,...pupic si asteptam vesti...
eu respect termenul, vad...marti , prin urmare...

Mergi la inceput