CONCURS DE FIDELITATE!
Raspunsuri - Pagina 6
roxana1974 spune:
E ok, bine ca stim acum si ne antrenam pentru mai tarziu ;). Dar la Campulung, chiar trebuie sa veniti cu surprize noi, abia astept! Aaaa n-ar fi rau ca membri DC sa vina si ei cu ceva surprize placute ...
Serban
cazut la datorie
gandacelu spune:
bey nu va mai certati ca premiul e al meu! cu coronita
ps: io intrasem aici sa vad daca s-a rezolvat cu efectul glow... stie cineva, vreo noutate?
o sugestie: nu e nevoie de "concursuri de fidelitate", ca oricum suntem toti dependenti... io as baga un concurs gen: care se abtine sa nu baga un oki azi pe DC? atunci sa va vad!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
Sabina spune:
io as merge chiar mai departe si as propune sa fiu banata, asa, macar o zi pe saptamana!
lunea, cand am ore la facultate toata ziua!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Sabina
io as merge chiar mai departe si as propune sa fiu banata, asa, macar o zi pe saptamana!
lunea, cand am ore la facultate toata ziua!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
!
Si cand o sa vina vacanta... cine o sa stea pe jar si se va perpeli incet si sigur in acea zi, la foc mititel ?
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
aissa spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
io as baga un concurs gen: care se abtine sa nu baga un oki azi pe DC? atunci sa va vad!
Atat pot sa zic: ieri nu am avut calculator din motive de buleala acuta cu tratament de reinstalare de windows si am fost in sevraj ca nu mi-am putut lua doza de DC
Cristina si Alexandra(30.09.2004)