Cum vi se pare viata in Japonia?(16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

Draga ALIADA
eu am o carte despre istoria RO dar are cam 1030 de pagini Spune-mi mai exact ce ai vrea sa spui despre Ro ca istoria este tare lunga Nu stiu ,o idee acolo,despre ce perioada ,despre Ceausescu,despre revolutie,despre ce? Nu cumva vrei sa scrii despre RO in general,despre locuitori sau ceva de genul acesta?N-ar fi o problema prea mare ,ca sintem aici o gramada de "japoneze",una c-o idee,alta cu o remarca si se rezolva Numai spune despre ce vrei sa scrii Numai sa nu ma pui sa-ti traduc cartea ca o sa ajung sa nasc si eu nu o s-o termin

Mergi la inceput

NIJULICA daca tot incurci forumul,incurca-l cu folos si cu niste sfaturi Da ,chiar? Ce cauti tu pe aici ,printre femei gravide si copilasi cu colici? Esti cumva OKAMA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna tuturor,

Azumi - pupicei lu bebe tau skump si dulce.Despre colici...Kenutz
plangea des si parca se incolacea ca-l doare burtika.Am fost la pediatru,mi-a zis ca nu are nimik si ca tratament.....tinutul in brate.Am tinut pe Kenutz in brate cred ca non-stop.Noroc cu ai mei parinti,care erau in Japonia si mi-au zis sa-i pun pe burtika un prosop cald si parka se linistea putin.Pupicei si nopti fara colici.

Riara - noi am mai vorbit,nu ?
Ce faci ? esti bine ? ai grija cu munca prea multa si ai grija de bebe din burtik.

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Multam fain de sfaturi, Tiara si Samurash si Riara....Asta fac si io Samurash...tin baiatu`n brate de ma dor mainile si spatele...Inca nu-s crunte crizulicile de colicei, si sper sa nu devina si mai si...asa ca deocamdata mere cu burtika.

Asa mi-a zis si mie doctorul , ca nu are nimik, ca simte nevoia sa stea in bratele mamei ca e ocrotit, si ca sa nu ma sperii, ...cocnluzia nu dam nici un fel de medicament ca n-are nevoie.Asa sunt bebelusii!Ori io stiu cand vrea in brate de dragul bratelor si cand il doare ceva, ca doar e al meu.Da sper sa trecem si peste asta!

Somn usor si vise placute....poate dorm si io in noaptea asta putinel(ce tupeu am prins!)

ana 23 ani/berbec

http://community.webshots.com/user/natzumi

Mergi la inceput

Mey,NINJULICA daca tot te amesteci printre "japoneze" poate stii si proverbul acela "me no naka ni iretemo itakunai" dar eu cind "te vad" pe tine imi sar ochii din orbite Nu stiu ,mey,am eu o chichita cu tine asa ca sare-ma ca sa te ocolesc Fetele zic ca esti baiat bun dar vad ca de tine sint numai replicile dezumflate. Fetelor,explicati-mi si mie cit de bun este "gaki" asta[itrebati sotul ce inseamna] ca sa pot sa-l las in pace
Apropo,Ninjulica,sint sigura ca nu trebuie sa-ti traduc proverbul ca tu doar le stii pe toate.Sau mai ai si scapari?

Mergi la inceput

Draga Samurai-lady
imi cer mii de scuze ca nu te-am anuntat ca m-am inscris aici .Da,eu sint cea care ratacea pe alt forum dupa japoneze dar mi-am schimbat nick-ul in numele pe care vreu sa-l pun fetitei mele,daca o fi sa fie .Daca nu o sa-mi schimb nick-ul in nume de baiat
Asi dori sa anunt toate fetele ca cea care m-a "adunat de pe alt forum"si m-a indrumat aici este SAMURAI-LADY ,si cu riscul sa-mi spuneti si ce daca[rog pe ninjulika sa se abtina] as vrea sa-i multumesc cu un glas mai mare si in fata la toata lumea,ca-i sint foarte recunoscatoare:
MULTUMEEEEEEEEEESC FOAAAAAAAARTE MUUUUUUUULT SAMURASHUUUUUUUUULEEEEEEE
Sa-ti traiasca si "samurica cel mic"si sa ai parte numai de bucurii de la el Nu stiu mey ce a fost in capul meu si raminem prietene,da?Inca o data scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Salutare la toata lumea!!! Am fost ieri la Tenjin Matsuri si a fost fooooarte frumos. Am avut noroc ca nu a plouat si chiar a fost racoare acolo pe malul riului. Focuri, artificii, tobe si ritmuri antrenante, felinare, evantaie, kimonouri si muuuulta lume, cam asa a aratat ziua de duminica. Abia astept 3 august sa vad renumitele Hanabi...

Michiyan, ce dragut ca te duci in Disney Land. Eu imi doresc de ani de zile si de cite ori am ajuns la Paris nu am reusit sa merg la Eurodisney, iar aici sint prea departe de Disneyland...Cine stie cind o sa ajung si eu?! Sa imi povestesti si mie, te rog... Distractie placuta si vreme racoroasa!!!
Sorinadraga, cind vedem si noi poze din Odaiba? Abia le astept!!!
Riara, sanatate multa si ai grija de bebica din burtica. Mai las-o moale cu oboseala si mai odihneste-te! (PS: Riara e un nume foarte frumos, imi place mult.)
Eli, ce bine ca ai facut un index de subiecte. Eu cind aveam ceva de cautat, pierdeam o gramada de timp si nu gaseam mereu ce vroiam. Asa ca, multumesc mult!
Azumi, sanatate lui bebica si sa dormi bine! Somn usor!

Cam atit pe ziua de azi, asa ca va urez numai bine si somn usor,
Irimell

Mergi la inceput

ALIDA,pe unde esti?Ca acu` se face joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Ana,baga un PM cu adresa ta la mine shi-tzi trimit rapid o cutie de ceai Baby-calm pentru baitzelu' frumushelu'.Io-i mai dadeam lu' tero-chan shi nishte picaturele dar cum toate veneau de la Romanika iar acu' nu mai am nevoie...nu mai am.
Gashka de dulci la puiutz shi tzie somn cit cuprinde daca se poate.

Sorina, multzi shi tzie shi scuze ca n-am mai scris dar dupa cum tzi-am zis,nu prea mai am timp liber.Las' ca se termina shi perioada asta...la sfirshit de Noiembrie Oricum,promit sa-mi mai fac simtzita prezentza shi pe-aici

Bun venit tuturor noilor membri

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana526 spune:

Buna! Ma numesc Diana si locuiesc in Oita . Sunt casatorita de 8 luni, am un baietel (6 luni) Am fost foarte fericita sa gasesc acest site , la recomandarea Sorei 2001, ii sunt datoare.Va pup pe toate fetelor , bine v-am gasit!

Mergi la inceput