Jocul cu filmele (partea a 3-a)
Raspunsuri - Pagina 12
qsar spune:
Clar ca nu-i ala pe care l-am vazut eu... ca parca nu era cu Angelina Jolie (o fi vreo ecranizare dupa mai stiu eu ce roman americanesc de nu s-a publicat la noi?). Oricum, mai este numai jumatate de oara pana cand expira timpul alocat unei ghicitori... si tot vom afla :))
Q
Iris2002 spune:
Qsar, ce inseamna cenzura la un comentariu REZONABIL scris de mine? Nu sunt de acord sa fiu cenzurata in momentul in care imi exprim parerea fara a jigni pe cineva. Nu vad logica actiunii tale. Nu am incalcat regulile forumului, dar tu o faci.
Filmul se numeste "True women" si eu va urez un joc frumos in continuare, ma retrag.
salutari unor fete care mi-au devenit dragi si pentru care am toata admiratia (lista e lunga, incepe cu lilanda)
qsar spune:
Iris,
1. Felicitari pentru sarada... chiar ca ne-ai incuiat cu ea.
2. Intrucat am cenzurat postarea lui Alin, ca fiind destul de pe langa topic si era pacat sa se strice asa minunatie de joc in care ne-am antrenat cu totii cu drag, raspunsul tau, chiar daca era rezonabil, nu mai avea obiect. Asta a fost motivatia mea.
3. Te rog mult-mult sa nu fii prea suparata pe mine si sa nu intrerupi jocul din cauza mea... oricum este tot randul tau sa postezi noua ghicitoare... sa speram ca o sa fie mai usoara.
,
Q
Iris2002 spune:
Qsar, e in regula...
Sper ca urmatoarea nu e grea:
Un ziarist descrie viata inaltei societati... noptile celor bogati inseamna multa bautura, sex si neasteptate tragedii....
Iris2002 spune:
Lilanda...oare de ce nu sunt surprinsa?
BTW, in primavara am fost la Roma si am vazut-o, cu ochii mintii, pe Anita Ekberg, in Fontana di Trevi....
lilanda spune:
Doamne, ce mi-as dori sa mai vad o data filmele astea!!! Chiar am sa caut sa vad daca le gasesc pe amazon...
Plecat-au 8 la razboi, cu capitanul 9...de intors s-au intors numai doi si cel pe care-l cautau!!
Iris2002 spune:
Saving Private Ryan?
Lilanda, eu il am pe DVD, sigur gasesti filmele de cumparat (La dolce vita)
lilanda spune:
Da, asa e, Iris
(da, am si vazut pe amazon niste titluri dupa care )
E rindul tau, acum