Ajutati-l pe Valentin
G. Valentin in varsta de 5 ani, suferind de hemofilie de tip A, are nevoie de ajutor financiar. Telefon: (021)684 59 48.
Raspunsuri
Anette123 spune:
Violeta,
Sunt alaturi de tine si voi incerca pe cat pot si eu sa te ajut. Te rog mult mai scrie un mesaj ceva mai detaliat, eventual cu un scurt istoric in spate. Voi crea un email pe care il voi trimite si eu mai departe pe unde mai cunosc si sa dea Dumnezeu sa se gaseasca oameni interesati de cazul vostru.
Ati putea incerca si voi direct la firme pentru sponsorizari (veti avea nevoie de o scrisoare medicala de la clinica care l-a diagnosticat si de un contract de sponsorizare). Daca vrei modelul contractului de sponsorizare transmite-mi un nr. de fax si ti-l trimit eu. Sper ca anuntul tau sa aiba mai mult succes ca al meu. Am postat si eu un anunt (Salvati o viata) dar din pacate nu am primit inca nici macar un singur raspuns. Noi am reusit sa strangem ceva bani din sponsorizari de la firme care isi vor deduce apoi sumele din impozitul pe profi, si iti sugerez sa incercati si voi acelasi lucru. Este cumplit, stiu, sa ai pe cineva langa tine si sa-l privesti cum se stinge... Noi deja ne-am cam pierdut sperantele. Avem mai putin de 5.000 de Euro in conturi, si suma necesara pentru transplant este de 40.000 Euro, iar timpul curge si nu mai primim raspunsuri. Sa dea Dumnezeu sa avem noroc si sa strangem pana la urma sumele necesare pentru a-i salva pe cei dragi. Eu te ajut cu tot ce pot, dar te rog detaliaza cu date concrete povestea pentru a putea trimite un email pe la prietenii mei. Scrie eventual si ce sume aveti nevoie.
Dumnezeu sa fie alaturi de voi si sa va ajute micutzul!!
lior spune:
Nu stiu nimic despre aceasta boala, dar trebuie sa fie cumplita daca nu poata fi tratata in tara si se solicita bani pentru tratament. Stiu ca s-a scurtat procedura pentru aprobarea decontarilor in ceea ce priveste tratamentul in strainatate si ar trebui ca in paralel sa se intocmeasca dosar prin Directia de Sanatate Publica. Asta nu inseamna sa renunte la sponsorizari, dar daca au un dosar aprobat prin Directie si DSP-ul nu are bani pot plati parintii, iar daca au bani este si mai bine. Tot ce trebuie este o copie a diagnosticului medical si un referat din care sa reiasa ca nu poate fi tratata in tara. Pentru mai multe amanunte contactati-ma.
Stiu ca este cumplit sa-ti vezi copilul bolnav si sa asisti neputincios la suferinta lui, dar nu trebuie sa va dati batuti. Luptati cu toate armele, chiar daca unele par a fi nefolositoare.
Am trecut un asfel de episod si pot intelege foarte bine.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26743" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26743
violetac spune:
Va multumim mult pentru ca ne-ati raspuns. Am adaugat un subiect nou cu "Detalii despre Valentin".
D-na Anette, mama lui Valentin o sa-mi dea in curand un numar de fax pentru a-i trimite modelul contractului de sponsorizare.
Dumnezeu sa va ajute si dumneavoastra!