Cum a fost in concediu?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Intreb si eu ca "prostu'n targ"...Este chiar asa de important la subectu' asta la ce hotel am stat si cate stele avea? Sau ne lovim din nou de stravechiul obicei romanesc"na,sa crape lumea de ciuda ce mertan mi-am tras"

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

quote:
Originally posted by mate

Intreb si eu ca "prostu'n targ"...Este chiar asa de important la subectu' asta la ce hotel am stat si cate stele avea? Sau ne lovim din nou de stravechiul obicei romanesc"na,sa crape lumea de ciuda ce mertan mi-am tras"

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Am fost la Valcea unde am petrecut cu rudele asa cum se cuvine..., si am facut si niste excursii pe la Olanesti, Calimanesti. Mi-au placut cel mai mult gratarele facute in aer liber, la poienita sau in curte si aerul curat, si veselia tuturor.
Apoi am stat cateva zile si la bunicii de la Giurgiu.
Si am incheiat cu o saptamana la Busteni, la gazda noastra, cu traseele de rigoare :))))))))))))).
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

quote:

Oana

Mi se pare mie, sau chiar se manifesta sindromul inferioritatii la unele dintre noi?

Daca ai fi urmarit subiectul (de ce am intrebat de hotel in Roma), poate ai fi vazut si ca intrebam de hotel de **, max. ***, tocmai pt. ca nu ne permitem exagerat de mult.

Si pe de alta parte, am fost in Italia la un hotel de *** (pt. ca numai acolo am mai gasit loc), dar care n-ai fi zis ca are mai mult de **. Si acum pt. ca avem ceva timp la dispozitie, am vrea sa nu aruncam prea multi bani pe hotel, pt. ca nu pt. asta mergem acolo.

Daca te-ai fi uitat putin pe net, ai fi vazut ca toate hotelurile isi fac o reclama, de zici ca-i raiul pe pamant si de multe ori cand ajungi acolo esti total dezamagit.
Nu vreau sa patim asa ceva, de-asta intreb cum a fost la hotel si cat ati platit, deci ai fi putut trage si singura concluzia ca ma intereseaza partea financiara, nu arunc chiar asa cu banii in stanga si in dreapta.

Data viitoare la o astfel de intrebare, poate reusesti sa vii si cu o parere ce si cum a fost pe undeva, inainte de a trage concluzii despre ce isi permit altii ;).

Toate cele bune!
Nicoleta.

_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nikomiko

quote:

Oana

Mi se pare mie, sau chiar se manifesta sindromul inferioritatii la unele dintre noi?

Daca ai fi urmarit subiectul (de ce am intrebat de hotel in Roma), poate ai fi vazut si ca intrebam de hotel de **, max. ***, tocmai pt. ca nu ne permitem exagerat de mult.

Si pe de alta parte, am fost in Italia la un hotel de *** (pt. ca numai acolo am mai gasit loc), dar care n-ai fi zis ca are mai mult de **. Si acum pt. ca avem ceva timp la dispozitie, am vrea sa nu aruncam prea multi bani pe hotel, pt. ca nu pt. asta mergem acolo.

Daca te-ai fi uitat putin pe net, ai fi vazut ca toate hotelurile isi fac o reclama, de zici ca-i raiul pe pamant si de multe ori cand ajungi acolo esti total dezamagit.
Nu vreau sa patim asa ceva, de-asta intreb cum a fost la hotel si cat ati platit, deci ai fi putut trage si singura concluzia ca ma intereseaza partea financiara, nu arunc chiar asa cu banii in stanga si in dreapta.

Data viitoare la o astfel de intrebare, poate reusesti sa vii si cu o parere ce si cum a fost pe undeva, inainte de a trage concluzii despre ce isi permit altii ;).

Toate cele bune!
Nicoleta.

_

Nikomiko,nu te imflama ca nu despre tine era vorba,vorba ceea,ai fost ca nuca'n perete cu raspunsul asta.Cat despre ce imi permit eu si ce nu,afla ca in vacanta asta am fost in Romania si am stat la tara la bunici,la hotelul de 5 stele a lui mamaie.Na...

Mergi la inceput

Ma bucur ca nu despre mine era vorba, si imi cer scuze daca m-am imflamat degeaba, dar am impresia ca singura care a intrebat de hotel am fost eu...

Nicoleta.

_

Mergi la inceput

Draga mea,si eu imi cer scuze,poate am fost cam dura,de,ce sa-i faci,hormonii de sint de vina.Iddeea e ca mi se pare perfect normal sa intrebi despre un hotel cum este si ce conditii ofera ca sa stii pe ce dai banii dar nu mi se mai pare normal sa vii si la intrebarea"cum a fost in concediu" sa incepi sa spui "am stat la hotelul cutare de categoria cutare...etc...

Oana

Mergi la inceput

quote:

Draga mea,si eu imi cer scuze,poate am fost cam dura,de,ce sa-i faci,hormonii de sint de vina.Iddeea e ca mi se pare perfect normal sa intrebi despre un hotel cum este si ce conditii ofera ca sa stii pe ce dai banii dar nu mi se mai pare normal sa vii si la intrebarea"cum a fost in concediu" sa incepi sa spui "am stat la hotelul cutare de categoria cutare...etc...

Oana

Deci pana la urma tot de mine te luasesi .

Cum am mai spus, daca ai fi urmarit atent subiectul, ai fi inteles cum s-a ajuns la intrebarea despre hotel.
Poate ca discutii despre hotel nu-si au aici locul, desi cand vine vorba despre concediu, automat te gandesti la cazare si hotelul e o optiune.

Scuze de deranj, in caz ca am mai deranjat si pe altcineva!

Nicoleta.

_

Mergi la inceput