Laptele praf similac.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Similac rules!!!
Noi l-am tinut in continuare si pina la un an jumatate pe Similac special ptr copii mai marisori
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si sotul meu e tot Similac's product!!! Si e ditamai vlajganu!
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Si gargarita mea tot cu Similac se trateaza de cind s-a nascut. Si slava Domnului n-am avut nici un fel de probleme.
Cit despre imunitate scazuta - e posibil, dar uite ca Alexandra taman ce-a implinit anisorul si n-a avut pina acum nici macar o simpla raceala.

Alina si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samy spune:

A mea a crescut cu Milumil, dar baietelul cu Similac. Parca imi pare si mie rau ca nu am crescut-o si pe ea cu Similac cu Fe. Intr-adevar Milumil are gust de vanilie. Are 9 luni acum... nu cred ca mai are rost sa-i schimb laptele. Stiu insa ca Similac a fost excelent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Si Yasmine tot Similac a baut pana la un an si ceva cand nu a mai fost nevoie sa manance formula dupa sfatul medicului si a crescut mare si frumoasa :-))). In Ro cand am fost nu am gasit Similac si a trebuit sa caram laptele cu noi tocmai din Canada....

Cristina

http://community.webshots.com/user/khristin107

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Alexandru al meu n-a acceptat decat Similac-ul (i-am dat fara fier), n-a vrut alt lapte praf. Si am incercat nu stiu cate. Am fost foarte multumita de el. I l-am dat pana la aproape doi ani ( de la 7 luni). Copilul s-a dezvoltat frumos si nici probleme cu imunitatea n-am avut.

Claudia

Mergi la inceput