Bebelusi de ian-feb 2004 (25)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

LA MULTI ANI IOANA

Asa..multumim de felicitari...si ...Phillip are ochii verzi ca ai lui Vio, genele mele, parul probabil al meu sau poate al lui Vio (asta mai tarziu),gura lui Vio, barbia mea si nasul -ambiguu, asa..urechile mele cu o chestie de la Vio pe una din ele,....si in rest tot al lui Vio.Deci se pare ca eu am lipsit cand am facut copilul asta, poate la bobita reusesc mai multe

Mi-e un somn si ma doare capul de nu va zic.Si ma tot doare burtica.Stau si ma gandesc ca si la prima sarcina la fel ma durea, si eu credeam ca vin inamicii.Cand colo, bobita mica se instalase.Vedem luni cum va fi.Poftesc si mi-e somn.Astea ar fi simptomele.

Am o meditatie pe la 11, dar si un chef de nu mai pot.Aseara pe la 10 suna telefonul fix..raspund:Felicia.Normal ca nu stiu nici o Felicia si am intrebat care?Era o verisoara de-a lui Vio(nici el nu stie de care grad) care a tinut sa ne anunte sosirea lor maine dimineata la Viena.Asta la ora 7, si eu trebuie sa-mi fac planul dupa ei..ca musai sa-si vada nepotul.Asa urasc neamurile astea care'ne scuzati ca n-am mai sunat pana acum, dar nu stiam ce sa va zicem'..asta e.Si culmea e ca acum 2 saptamani soacra-mea ne zice:un vecin vine in Austria si vrea sa vina la voi.S-a enervat pana si blandul Vio..ca ce, astia isi amintesc de el numai cand e vorba de venit?Si uite-asa maine fac si eu pe nesimtita si ma sui in masina si ma intalnesc la punctul x si le duc la o inghetata(la 7 dimineata e ceva, nu?) si atat.
Astazi nu stiu ce voi face in rest ..poate mai dam o fuga in parculet....Ah..acum spal..dar de calcat nu am chef

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Ioana, multi ani fericiti alaturi de cei dragi - in primul rind gemenii, evident!!!

Roxana, felicitari si multa bafta in continuare!

Andra, cum se mai simte Matei-vorbaretul?


Zymafluor - Ericai ii dau cite o pastiluta sub limba si o inghite. La inceput ma chinuiam si eu sa le sfarim, mare parte din prafulet raminea pe farfurioara, apoi am indraznit sa i le dau sa le inghita singura si n-am avut nici o problema.


Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Babee, tocmai am "vizionat" pozele din parc. Super faine si comentariile, amuzante!

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Cerealele - indispensabile pentru o alimentație sănătoasă a copilului

"BUCUREȘTI, 21 iulie - Micul dejun format din cereale, lapte și fructe este ideal pentru o bună creștere și dezvoltare a copiilor, au arătat, marți, participanții la o conferință organizată de agenția PRAIS Corporate Communications sub patronajul companiei Nestlé, în cadrul programului "Mic dejun cu cereale - obiceiuri alimentare la copii".
Programul a început în luna mai a acestui an, fiind derulat de Nestlé România cu participarea Societății Române de Pediatrie, pentru a informa părinții și copiii privind importanța micului dejun cu cereale pentru dezvoltarea optimă a organismului. Părinții și copiii acestora au la dispoziție pliantul „Mic dejun cu cereale!” - un material informativ complet privind importanța micului dejun în alimentația zilnică și beneficiile consumului de cereale pentru asigurarea și menținerea sănătății organismului.
„Micul dejun este o sursă importantă de calorii, fibre, minerale, vitamine ș.a., ce nu poate fi suplinit de nici o altă masă a zilei și este recomandabil să asigure circa 20-30% din necesarul zilnic de energie. Rezultatul benefic al respectării acestui bun obicei, de a servi micul dejun în fiecare dimineață, este relevat și de cercetările realizate în ultimii ani în domeniul alimentației copiilor, ce demonstrează efectele pozitive asupra dezvoltării fizice și psihice a copiilor și creșterea performanțelor obținute de ei la școală“, a precizat Adrian Georgescu, directorul Institutului pentru Ocrotirea Mamei și Copilului.
Includerea cerealelor în meniul pentru micul dejun asigură energia și substanțele nutritive necesare pentru sănătate, precum și în procesul de creștere. Studiile internaționale realizate cu privire la alimentația copiilor au relevat că elevii care consumă cereale sunt mai puțin expuși oboselii și depun un interes ridicat în procesul de învățare. Lipsa micului dejun din alimentația zilnică a copiilor determină deficiențe de vitamine și minerale, cum ar fi fierul, calciul, zincul și vitamina B2.
Din alimentația zilnică a copiilor nu trebuie să lipsească proteinele de natură animală - lapte, brânzeturi, ouă, pește, carne, legume și fructe - sursă majoră de vitamine, și produsele cerealiere ce aduc un aport important de fibre, vitamine din grupul B, minerale (calciu, fier, magneziu ș.a.) și au un conținut redus de grăsimi. Pentru asigurarea alimentației raționale a copiilor se recomandă evitarea exceselor de sare, de grăsimi animale (unt, smântână, slănină, carne grasă), zahăr, condimente, alimente prăjite în tigaie.
Compania elvețiană Nestlé, liderul mondial al industriei alimentare, a fost înființată în anul 1866 și a pătruns pe piața românească în anul 1995. Compania deține mai mult de 500 de fabrici în peste 70 de țări și are o îndelungată tradiție în inițierea și derularea de programe de informare și educaționale adresate părinților, copiilor și cadrelor medicale, programul „Mic dejun cu cereale!” fiind o continuare firească a acestor activități."

MA SCUZATI, DAR NU AM TIMP SA TRANSORM TZ in T, SH in S, etc

Ioana,

YANN
& PHILIP
_28.01.2004_

http://community.webshots.com/user/yannphilip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

La multi ani Ioana si numai sanatate tie si familiei minunate pe care o ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da, Adina s-ar putea sa ai dreptate si noi cele cu cezariana trebuie sa mai asteptam pana la bebe2....Doamne fereste de complicatii!!!.....eu sper sa fie tot baietel, de m-ar auzi soti s-ar supara ca el isi doreste si o "printesa"......, dar sunt asa de frumoase familiile cu doi baietei.......dar si cu doua nurori, nu?

Andra si noi am patimit la fel cu dintisorii vreo trei zile.....si tot nu au iesit inca, dar imi spunea pediatrul ca s-a format doar dentitia gingivala...mai asteptam.

Pupici,
Ioana&Co


Ioana & Co.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:



La multi ani Ioana

Felicitari, Roxana si bafta multa la sustinerea diplomei!

AM SCAPAT!!!a iesit negativ testul. Adina tu tii cu ursul(adica cu sotul meu?)
Lui Bibi ii dau 10pic. de fier(fer-sol)care contine si vit.C si 2 pic. de Vigantol.La fiecare doua luni 1/2 fiola Ca gluconic.Cred ca in cazul nostru nu e recomandat zymafuorul.
Babee,cum am mai zis: frumosi bebei nostrii .Sa-ti traiasca si tu sa ai o sarcina superusoara.
Andruska- mie pediatra mi-a recomandat pentru febra comprese reci pe frunte( cica se evita intrarea in convulsii). Anduta fiind mare ii pun cate un cubulet de ghiata intr-un prosopel ud.
Vorbim later ca s-a trezit Bibi.
O zi buna tuturor!!


Tania= Anduta(14 sept'96)+ Bibi(14 febr'04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Ioana, la multi si minunati ani, sa ne traiesti si sa ai parte de ce e mai bun pe lumea asta, alaturi de ai tai scumpi Arturici si sotul tau!!!

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Sa ne traiesti, mama a Arturicilor, si sa ne aduci si o Arturica! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunile din viata ta!
Mai Daddy68, mi-ai dat o veste proasta. Te asteptam peste o luna cu vestea cea buna. Si bineinteles ca eu tin cu ursul, doar n-o sa tin cu VULPEA.
Ane, asa e, si doar stiam exact povestea cu cezariana ta. Hai c-ai scapat de data asta.
Buli, lasa tu varsta, ca asta tot fofilat se cheama.
Diana, pai eu fac asa: dimineata ii fac ceiutul. Ii pun pastiluta cand e ceiutul fierbinte. si uite ca se dizolva. In maxim 1 minut. Probabil ca tu o pui cand e rece si merge mai greu. Si m-ai distrat cu explicatiile cum zdrobesti pastiluta, dar mi-am amintit ca si eu am incercat asa, numai ca nu-mi iesea nimica. Imi zbura pastila cat colo de nu mai aveam ce da fetii. Asa ca am renuntat la varianta asta.
Andruska...lasa vrajeala...programeaza fetita...

Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Tot eu.
Sfatuiti-ma, va rog, ca nu stiu ce sa fac.
Ma tot bate Cristi (sotul meu) ca cap sa plecam in concediu macar o saptamana, in Turcia sau altundeva, halim si sa stam doar cu burta la soare. Ideea asta o are de multicel, adica face vreo 2 luni. Tot am incercat eu sa-i zic ca nu-mi vine, ca o sa ne fie dor de maimutica, ca nu ma lasa sufletul...el tot ii da sus si tare ca e cam obosit, ca o sa sunam zilnic acasa, ca maimu o sa faca bine (sigur ca o sa faca, ca si acum face bine, ca noi o vedem doar dimineata vreo 1/2 ora cand ne pregatim de mers la servici si seara vreo 2-3 ore...deci oricum se descurca copilul cu bunicile si bona...fara noi)...
Nu stiu acuma ce sa fac. Mi-e mila de el, ca stiu ca lucreaza ca un apucat si abia asteapta o oaza de odihna, dar asa sunt de sigura ca n-o sa-mi tihneasca acolo...si asa o vad rar pe maimutache, acuma ma duc si in concediu...
Voi ce-ati face?

Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Adina, eu m-as duceeeee....de ieri, daca se poa`!!!!!

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

Mergi la inceput