Va rog salvati o viata!

Va rog salvati o viata! | Autor: Anette123

Link direct la acest mesaj

Indraznesc sa postez si eu un anunt pe acest forum, in speranta ca ne va putea ajuta cineva, macar cu sfaturi sau cu idei.

Avem o situatie disperata in familie. Rodica are 33 de ani si are inca de la 19 ani o hepatita autoimuna care i-a facut toata tineretea un cosmar. Diagnosticul exact este "ciroza hepatica etiologie autoimuna decompensata portal si parenchimatos, inclusa pe lista de asteptare pentru transplant hepatic". Acum a intrat deja in faza terminala si are urgent urgent nevoie de un transplant, putand muri in orice zi.

Banii pentru transplant (tratament properator, postoperator) nu-i putem strange pe toti, iar cei de la Spitalul Fundeni care o trateaza i-au sugerat sa incerce sa stranga sponsorizari. Ea este din Oradea si de acolo a strans cate ceva, dar inca ii mai trebuie cateva zeci de mii de euro.

Cunoasteti pe cineva care ar putea sa o ajute cu o sponsorizare oricat de mica? Cu oricat....

Eu am o copie dupa scrisoarea medicala primita de ea de la Fundeni si dupa un contract cadru de sponsorizare, si am inteles ca toate sponsorizarile pe care le-a primit sunt in conformitate cu legea si cu toate documentele necesare anexate. Am mai inteles ca in limita a 3:1000 din cifra de afaceri a unei firme (dar nu mai mult de 20% din profitul total), sponsorizarile pot fi deduse din impozitul pe profit datorat catre stat.

Va rog din suflet daca aveti idee de firme sau chiar persoane fizice care ar putea sa o ajute cu o sponsorizare sau o donatie sa imi spuneti si mie. Suntem disperati toti din familie si am vorbit peste tot pe unde mai cunoastem si noi. Zilele trecute Xerox Romania i-a donat o suma de 1000 USD si tipa aproape ca a plans la telefon cand auzit ce suma mare i-au donat.

Va multumesc pentru ajutor si va doresc in primul rand multa sanatate.

Pentru cine doreste sa verifice veridicitatea situatiei si are aceasta posibilitate poate intreba la Institutul Fundeni. Noi stam la dispozitie oricui cu documentele care sa demonstreze veridicitatea situatiei. Datele fetei sunt:
COCIUBAN RODICA MINODORA GABRIELA(Cod Numeric Personal 2711120054700)
BANCA TIRIAC ORADEA
Cont EUR 0510596385003
Cont LEI 0510596385001
Cod SWIFT CBITROBU

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anette123 spune:

Va rog mult ajutati-ne macar cu idei despre fundatii carora ne-am putea adresa. Suma necesara transplantului este de 40.000 Euro. In conturi in momentul de fata sunt mai putin de 5.000 Euro. Suma era ceva mai mare, dar doar tratamentul necesar supravietuirii pana la eventualul transplant este de 15.000.000 pe luna, asa incat in fiecare luna se scoate aceasta suma din cont.

Ne uitam la Rodica cum se stinge si nu putem sa o ajutam pentru ca nu avem nenorocitii astia de bani. Am vazut aici niste oameni minunati, plini de idei si energie si care prin eforturile lor de admirat au salvat vieti. Noi deja ne-am cam pierdut sperantele, dar am descoperit de curand acest site si mi-am spus ca merita macar sa incerc sa cer ajutorul vostru. Timpul pare prea scurt si suma prea mare pentru a o strange. Doctorii ne-au spus ca poate muri in orice moment. La 33 de ani pare a fi condamnata la moarte pentru ca nu avem banii necesari. Speram doar intr-o minune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Suma este intradevar foarte mare. www.desprecopii.com va sta la dispozitie cu aceste mijloace de informare dar nu ne putem substitui unei fundatii sau societati comerciale. Nu dispunem de fonduri speciale, nu avem surse de venit. Totul dar absolut totul vine doar din partea membrilor sau a cititorilor.
Ne aliniem cererii dvs.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vick spune:

Anette, ti-am trimis un mesaj cu cateva date, sper sa te ajute.
Te rog ai incredere in OAMENI, pentru ca ei, EXISTA.Si nu uita sa crezi in puterea Domnului ! Sa ne rugam pentru Rodica. Cu ajutorul nostru si al celui de sus va reusi !
Uite ea trebuie sa fie fericita, deja te are o prietena de nadejde si sunt sigura ca nu esti singura ei prietena.
Sanatate multa !
Doamne ajuta !
Cu drag,
Vicky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibaba spune:

pana se string banii necesari pentru transplant de ce nu incercati un tratament naturist ...eu am citit despre cazuri de ciroza hepatica decompensata care s-au vindecat ... poate operatia nu e singura sansa

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anette123 spune:

Multumim pentru idee alibaba. Ai cumva mai multe detalii? Poti te rog sa-mi scrii pe PM?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

chiar la oradea sunt doi dr naturisti, cu mari succese in tratamentul bolilor de ficat (erau aproape luna de luna pe coperta revistei Rebus, citem de cazurile pe care le-au rezolvat) din pcate nu imi mai aduc aminte de numele lor (au un nume unguresc) parca medicamentul se numea ceva cu ELCOHEP. trebuie sa-i stie daca e din oradea. a incercat la ei??
Sanatate multa
Oana

Mergi la inceput