Mamici de iulie-august 2004 + 27bb (91)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Da Roxi, acu n-am ce face decat sa astept sa nasc dar ma enerveaza cand vad bilutele astea balanganite si maronite, un pic mai mari ca gamalia unui ac, pe pielea gatului si la subrat unde ma rad cu lama acu (mi-e ca le tai naibii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Papa....cind zici neg inseamna ca e inchis la culoare? sau inseamna ca nu are cap, ca un cos? daca doare nu e bine...nu cumva e un cosulet si arata mai inchis la culoare din cauza de culoarea mamelonului?
in orice caz cred ca ar fi bine sa te vada un doctor, sau daca vine asistenta la Catrina arata-i ei....mai ales daca te rontaie in halul ala....pina atunci ar fi bine sa nu dai cu nimic....ca nu ai de unde sa stii ce e. si tina-ma la curent!!!
Alex hihihiihi, te pomenesti ca stai lejer pina saptamina viitoare.....oricum acum gata, iese leut...
eu is bine...nu contractii, nu nimic...
Lia te rog sa ai grija la epilat, sa nu cumva sa le iriti, da? daca vezi ca sunt multe mai bine epileaza-te cu crema sub brat....ca e mai safe.

Mergi la inceput

Papa, m-ai lasat masca, adica se maresc? Pai nu e de bine asta mama. Nu e vorba numa de estetica aici Vrabiuta, is mai multe implicatii. Cred ca nu e voie sa le expui la soare , si nici sa le rupi din greseala....trebuie sa tot ai grija maxima de ele...astea inseamna fara mare, fara plaja, fara lantisor la gat, si cine stie mai cate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

burtici,
am uitat sa va spun ce prostie am facut... mi-am taiat unghiile de la picioare acum vreo saptamana, de parca aveam numar de contorsionism la circ. buuun. si nu am reusit sa tai un colt de la unghia degetului mare la piciorul drept.
alaltaieri am incercat din nou, dar singurul mare succes a fost ca s-a umflat locul si s-a inrosit. si ma doare cand ma ating de ma catar pe pereti. astazi de dimineata am vazut ca s-a si ingalbenit nitelus chiar in colt acolo, cred ca s-a infectat. ma gandeam sa stau astazi cu piciorul in apa calda pana se inmoaie bine si sa incerc din nou sa tai si sa dezinfectez pe urma cu spirt.
sau sa ma duc la doctor direct?

marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

acu ma uit si vad ca alea de pe titi nu-s asa ca alea de pe gat...alea de pe titi is mai plate si muuuuuult mai putine, alea de pe gat si subrat is ca bulinele rotunde-rotunde se vad clar ca si cand ar fi montate acolo asa maro cum sunt unele din ele...sunt decoruri de-alea colorate pt prajituri (bilute colorate)...ei, cam asa sunt poate un pic mai mici unele. Naspa de naspa...ce le-o fi facut sa rasara asa ca ciupercile dupa ploaie? Chiar a venit mama si-mi povestea de o tanara (30 de ani) a nascut anu trecut, copilasu are 1 an deja si ea are mari probleme....cica pe perioada sarcinii o durea un san rau si i-a tot zis medicului, da degeaba cica...ca-i zicea ca e de la sarcina, sa astepte sa nasca...acu dupa chimioterapie... e vai de ea si-n plus nu mai are nici titi. M-a intristat asa tare povestea asta...mai bine de nu mi-ar fi povestit-o maica-mea. Si-asa sunt in stare sa plang cu un roman in mana, ca ieri, sau uitandu-ma la un film.

lia 37 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata si de la noi!

Adina, poate te-am vazut, eu eram cu ochii dupa Badiu, nu trebuia sa-l pierd, pana la urma n-a gasit alt cabinet liber si ne-a consultat la camera de garda , daca are asa multe gagici ...da cred ca-i place!
Liliana, bun venit acasa generalului, sa fie mancacioasa si cuminte, sa o lase pe mami si pe forum din cand in cand!
Anemona, am vazut pozele cu printesa ta, e dulce si in poza aia cand sta cu funduletul in sus e terminatoare!
Lia, e posibil sa fac cezariana ca e puiuta cam maricica!
DAR NU-MI MAI ESTE FRICA , vreau doar sa nasc mai repede si sa-mi vad puiul, a prins curaj gaina!
Roxi, multumim pentru vestile de la Gabi
Alex, pustoaicele noastre sint lenese rau, tinem pumnii pentru tine, mai e doar o zi si puteti avea o leoaica! e bucuros Radu?

eu si astazi sint super busy, trebuie sa-mi duc masina la service (oare mi-o repara aia in 5 min cand or sa-mi vada dimensiunile ), trebuie sa ajung la piata dupa fructe si cred ca mai am ceva de facut ...m-a lasat memoria rau de tot !

va pupacim!

Nicole 39+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.

Mergi la inceput

Chiar.....de la ce greutate a bebeului se recomanda cezariana?

lia 37 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catinca spune:

Buna la toate burticile si mamicile,

Lia. si mie mi-au aparut alunite mici pe git mai proeminente si pe sani mai plate. nu prea le-am dat importanta, dar de curind am aobservat ca si multe din cele vechi pe care le aveam s-au marit nu stiu cum.
habar n-am ce-o mai fi si asta, cred ca de la nivelul ridicat de hormoni...zic si eu, nu vad alta cauza. alea de pe git ma cam enerveaza, am vreo 3-4 si sunt proeminente, la inceput am crezut ca sunt doar simple excrescente si as fi vrut sa le rup.

\cine sterilizeaza sticlele si tetinele prin fierbere?
cum incalziti laptele? la micro, mi-a zis cineva ca n-ar fi [prea sanatos la micro.
poate ne ajutati si pe noi mamici cu pareri si sfaturi.

Pupici,
Catinca, 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia, in jur de 4 kg - peste...cam precis. dar depinde mult si de dimensiunile mamei.
Catinca, laptele nu se incalzeste la micro in primul rind ptr ca nu se incalzeste omogen nu neaparat ca nu e sanatos. de incalzit - in dispozitiv special (au toate firmele mari ce produc articole ptr copii - chicco, graco, etc.), in ibric cu apa fierbinte, etc.
pupici!

Mergi la inceput

CATINCA de rupt le-as fi rupt si eu da mi-e frica, in plus nu cred ca se rup asa usor, desi par extrem de fragile, la inceput mi-era teama sa nu le rup cu prosopul de baie cand ma sterg

Ok, ROXI, o sa-l rog expres pe medic sa-l masoare exactamente sa vedem, ca nu are nici un rost sa chinui bebelul prin pasareaua mea ingusta. Eu sunt scunda, am doar 1.62, nu sunt nici lata, nici ingusta, nici grasa nici slaba, nu stiu cat ma voi dilata....

lia 37 sapt de la UM

Mergi la inceput