Mamici de septembrie-octombrie 2004 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Salutare la fete cu burtici!
Danyce si eu am patit de nenumarate ori sa scriu ditamai scrisorile si sa trimis un fas!
Mina: nici eu nu iau in greutate cum zice la carte drept pentru care am crize periodice cum ca daca e bebe bine au ba.Ma gandesc totusi ca bebe ia in greutate chiar daca la noi nu se vede prea tare...Cel putin asa sper, ca de nu iar ma iau pandaliile...Cred totusi ca daca am sta acasa cu burtica in sus s-ar cunoaste la cantar...dar daca vin la servici e mai greu...
Lorena spor la mutat si nu te obosi prea tare! Ce mai face bebe jucaus?
Geo ma gandesc eu ca bebe-i bine protejat, nu ajung la el toate cele - asa-mi spune medicul meu mereu, asa ca nu te ingrijora.Poate fi si alergie mai stii?
Blue exercitiile ptr perineu nu pot duce la contractii?De fapt in ce constau?Tre sa incordezi muschii respectivi si sa-i tii asa cateva minute? Sau sa-i incordezi si relaxezi repetat?Nu prea mi-e clar...
Mai zice-ti si mie ce mai fac bebeii vostri prin burtica. Eu ma asteptam la suturi puternice dar in ultima vreme eu simt bebele meu numai rasucindu-se, intinzandu-se si-mi vad burtica ondulandu-se.
Cristiana si bebe din burtica (30 saptamani si 4 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

BUna fetele
Georgiana si eu am facut mai acum vreo luna o intoxicatie, adica urticarie de la niste mezeluri, cred, nu am luat nimic medicamente, dar m-am scarpinat vreo saptamana, facusem nite blande destul de mari. Da-ti cu o pudra sau spirt macar scapi de mancarimi. Numai sa ai grija sa fie sigur blande de la intoxicatie sa nu fie vreo boala contagioasa, intreaba si dr daca poti.
Mel si eu sunt in concediu si ma cam plictisesc, as face de toate dar as sta nu stiu daca ma intelegeti. Nu prea am nici putere pe calduriele astea...
Azi a trebuit sa plec un pic dimineata de abia urcasem cu catelusa in casa, am lasat-o in casa mi-am luat geanta si am plecat, la masina jos mi-am dat seama ca nu mi-am luat cheile de la masina imi venea sparg geamul de la masina asa tare m-am enervat. Problema e ca stau la etajul 4 din 4 deci in 10 minute am urcat de 2 ori, ma luasera toate transpiratiile am plecat deja obosita si sictirita noroc ca nu am avut prea multa treaba.
Nu am ajuns nici acum sa-mi fac testul de glicemie provocata poat luni sau maine oi vedea cum ma trezesc.
Eu ma mai lupt si cu noaptea pt ca nu pot dormi ca lumea ma trezesc si nu ma mai ia somnul cate o ora. La tv nu prea ai la ce sa te uiti, offf mai pe internet, mai la tv si uite asa mai trece o zi.
Cristia nu e nici o problema ca nu iei destul in greutate, bebe are destul resurse.
Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 29
sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!
In primul rand bun venit fetelor noi, si sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi!!!!!
Nu am apucat sa citesc mesajele voastre, dar sper ca sunteti bine si voi si piticii din burtici!
Noi suntem asa si asa....adica Alesio mic e tare zburdalnic si fortos, ca-mi da cate un sut de vad stele verzi(si ma fulgera pe coloana)....ce mai, are mama baiat mare!
Eu ma tot chinui cu contractiile astea pacatoase....care sunt din ce in ce mai lungi si mai dureroase(de-mi si vine sa plang de durere cateodata)....si la fiecare contractie mai serioasa ma intreb: oare nasc?Doamne fereste!
La control ma duc abia in 5 august, si sunt tare nerabdatoare pana atunci....sper sa fie totul bine.
Cam atat despre noi....va mai scriu noutati cand am si cand mai ajung la net...pana atunci va pupam dulce pe toate si pe bebicii din burtici!
Pupici, Ioana si Alesio mic(30 sapt si 1zi)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Cristia exercitiile se fac asa , iti incorzi muschii de jos sa simti pana in spate , daca se incorda un pic si fesele e ok dar sa nu se incorde burta - asta e important- tii un pic asa , numeri pana la 8 si apoi relaxezi si o iei de l acapat.

fetelor voi aveti contractii nedureroase...eu am in special spre seara si noaptea de cateva zile si ma tot gandesc daca e normal mie mi se par cam dese....sa zicem cam 10 pe zi.
Astazi vad ca nu am avut decat 3 pana acum ....

Mel chiar zilele astea ma gandeam ce mai faci ca nu ai mai scris de mult! gand la gand cu bucurie :).
Mada te inteleg cu urcatul scarilor, mie mi-e lene sa mai ies si din casa...magazinele orasului sunt jos in vale si apoi pana acasa trebuie sa urc niste dealuri de am zis ca o sa nasc in drum...asa ca nu prea mai ies.Nu e bine ce fac dar chiar m-am saturat de atata urcat.

Cristina 32 sapt.
Dr. Texier ,Clinique des Franciscaines

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Fetili,mi-e si rusinica de ce am sa va spun,dar simt nevoia sa-mi descarc sufletu.Al meu consort a innebunit,nu era asa cand l-am luat,dar parca de vreun an ,un an jumate,are nesimtzirea cand suntem pe strada impreuna,sau chiar de nu suntem impreuna,vine acasa si-mi spune ca ce zana a vazut el,... si cate si mai cate.Bine,ati zice ca e criza barbatului de 40+ ani,dar mie imi pica foarte greu asemenea remarci,mai ales acu cand in sapt 34 arat.Si i-am facut azinoapte pe tema asta un scandal monstru.Pai nici chia asa,azi-maine ma trezesc ca-mi da amanunte despre cum a facut-o cu vreuna.Voi aveti peripetii dintrastea sau ...doar eu am asa noroc de-un barbat crai?El zice ca i se pare normal ca dupa atatia ani de cand suntem impreuna sa fim total deschisi unul cu celalalt.Adica are si tupeu sa insinueze ca ar fi ceva rong cu mine.Voi ce ziceti,sunt eu deplasata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

FETELOR CARE AVETI ALBUM FOTO PE PHOTOS.YAHOO.COM.....CUM SA FAC AC SA POT ARATA AICI LINKUL SI VOI SA DATI CLICK PE EL SI SA PUTETI VEDEA POZELE FARA SA FITI NEVOIETE SA MAI INTRODUCETI APROLA ETC?
PUP

anne-marry 19 sapt DPN 21 Dec.

http://poze.acasa.ro/album?id=3568

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mada, multumesc de sfat dar nu cred ca are cum sa fie vreo boala pentru ca nu ma mananca peste tot ci doar pe picorul drep si mana stanga (parca te si vad razand) iar bubite nu am decat foarte putine, de fapt arata ca si cum m-am scarpinat prea tare si s-a iritat zona. Sper sa nu fie nici o problema, oricum de la pranz parca mai m-a lasat, vedem si maine cum o sa fie

Noapte buna

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

....oauuuu,au mai aparut din fete!...ce mai faceti PUFYMIC SI BLUE77,sper ca totul sa fie ok cu voi si in continuare,si imi pare rau ca nu ajungi la internet mai des(Pufymic)....dar pe unde umbla ADELA?...ca vad ca de 2 zile nu a mai scris nimic,sa speram ca e bine si va venii cu vesti noi si amuzante cum ne-a obisnuit ea......mie personal imi e dor de ea...........fetelor,azi sunt tare fericita pt ca verisoara mea a nascut ieri dimineata o fetita de 3 kg,sanatoasa si frumoasa........si acuma astept vesti de la ai mei sa vedem cum mai este,stiu doar ca sunt amandoua bine,si ma bucur tare mult pt ea...imi pare rau ca eu nu sunt in Romania sa ma bucur cu toata lumea pt bebicul ei.......dar asta este viata!...nu vreau sa ma intristez si nici pe voi,asa ca va pup si ne mai auzim maine...
Mirela si(26 sapt) Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Ah,am vrut doar sa-i mai spun doua vorbe ANNEI33..desii nu cred ca sunt in masura sa dau sfaturi pt ca sunt tanara si sotul meu e tanar,inca nu are apucaturi din astea.......dar stiu ca mama mea spune intotdeauna ca barbatii dupa 40 de ani o iau "razna".......si ca au zile cand parca nu ii ai recunosti,ca in tinerete nu s-au purtat asa,ca apoi sa-si revina...insa eu cred ca toti masculii sunt cam "dusi" dupa o varsta.......deci nu trebuie sa te mire ca vorbeste asa,mai ales ca sunt sigura ca sunt doar vorbe.......stiu ca e greu,pt ca in perioada asta noi suntem mai irascibile....incearca sa nu pui la suflet........eu rad cu al meu si ii zic ca daca ajunge si el sa-mi faca asa ,vai de capul lui.......dar astia suntem si cred ca fiecare ne schimbam dupa o varsta,trebuie sa ne suportam asa cum suntem cu defecte si calitati,dupa ce traim o viata impreuna,nu?...eu asa cred......insa in nici intr-un caz nu e ceva gresit cu tine,sa nu te gandesti la asta......
te pup si sa auzim de bine,Mirela...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Buna seara, fetelor,

Anne, nu te stresa ca nu-i face bine la bebe. E adevarat ce spune si Mirela:noi suntem acum mai irascibile si punem totul la suflet. Nu sunt de acord nici cu atitudinea sotului tau, dar adevarul e ca noi ne vedem acum ca niste balenute, nu mai suntem atat de sigure pe noi si avem nevoie uneori de protectia,incurajarile si aprecierea partenerului.Incearca sa discuti deschis cu sotul tau, deoarece eu sunt convinsa ca el nu a realizat ce efect ar putea sa aiba o asemenea remarca asupra ta.
Pe mine nu ma ``streseaza`` sotiorul meu absolut deloc, insa ma cam enerveaza unii din asa-zisii prieteni ai nostri care fac tot felul de remarci deplasate ca si cand un copilas n-ar fi decat o povara financiara in plus.Socrul meu spune ca sunt doar invidiosi pe noi, deoarece noi gandim si ne comportam altfel si suntem mai fericiti ca ei. Vreau sa adaug ca aici femeile au copii la varste relativ inaintate:30/35 ani primul copil, eu fiind cam tinerica.In plus, oamenii astia isi dau toti banii la banca pt. sumedeniile de rate la case-masini-mobile, etc. Ei, daca asa se procedeaza, cred si eu ca doar acolo, spre 40 de ani isi ``permit`` si un copil.Asta daca nu li se strica intre timp masina si mai fac un imprumut si tot asa Nu vreau sa fiu rea, dar asta inseamna ``minte ingusta`` in viziunea mea.
Cristia, merci pt. intelegere.Si bebita mea exact asa s-a miscat ieri si azi. O simteam intinzandu-se, bombandu-si poponetul si vedeam burtica modelandu-se dupa ea.
Sper sa citesc numai de bine maine. Pana atunci, noapte buna si pupici la burtici,

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput