Provocari...decorative
Raspunsuri - Pagina 14
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by Ina Stan
Te pomenesti ca mi-o facut cereva de pe-acilea niscaiva "Boscoane"? Hi, hi, hi, stiti ce -nseamna?
, Ina
boscoane=farmece, vraji
vezi ca stiu, daca tot is umblata pe la Bu-hu-hu
Da' nu eu ti le-am facut
Ina Stan spune:
Asa-i Adela! Cuvantul asta il folosea o prietena si uite ca mi-a ramas in minte.
Dar ce mai faceti cu decoratiunile? Ca acu se gata vara, si tre' sa ne retragem la gura sobei, in coltisorul nost' de vis.
E totul aranjat? Putem trece la dulceturi ?
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Ina Stan
Asa-i Adela! Cuvantul asta il folosea o prietena si uite ca mi-a ramas in minte.
Dar ce mai faceti cu decoratiunile? Ca acu se gata vara, si tre' sa ne retragem la gura sobei, in coltisorul nost' de vis.
E totul aranjat? Putem trece la dulceturi ?
io credeam ca boscoanele astea sunt... borcane cu dulceturi! nu radeti, mie asa imi "mirosea"!!!
io, ioachim (dpn 29 nov 04) & ileana (4 iulie 02)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/a_lustanciu/album?.dir=/7ffc&.src=ph
Ina Stan spune:
...Si dupa o lupta grea cu balaurul , am reusit sa-l pun la podea si acu isi da "obstescul" sfarsit.
Merci Cary, uite ca mi-am revenit!
Baiul e ca totusi unele parti au ramas afectate, de unde obsesia de a reveni pe aici .
Haideti, la raport cu realizarile, ca doar e 23 August!
Cary spune:
Iaca dau raportul ca tot e 23 August,eu tocmai m-am intors de la mare unde am fost de data asta cu motocicleta,nu pot sa va spun ce senzatie placuta e sa mergi pe 2 roti si sa te strecori printre masini.In fiecare seara mergeam in alta statiune.
Sigur o sa apara intrebarea daca am condus eu asa ca mai bine va spun de la inceput ca NU din pacate,ci sotul meu,eu fiind in spate.
Mi-am adus diverse scoici asa ca poate veni iarna ca eu am de lucru la gura sobei.
Cu dulceata nu ma ocup,ci o urasc,mai bine miere ca e naturala si nu contine zahar.
Hai pupici tuturor!
Subiectul continua www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31155" target="_blank">aici