cand se face testul de sarcina??????
buna fetelor ,
cand trebuie sa fac testul de sarcina? am avut ultimul ciclu pe 29 iunie, a trecut si ne-am pus pe treaba, de vreo saptamana, dimineta cand ma trezesc ma dor sanii sunt mai tari ca de obicei si parca si mai mari,de greturi nici vorba, toata lumea imi spune sa mai astept sa vad daca imi intarzie si dupa sa fac testul , dar sa mai astept inca o saptamana innebunesc, l-as face si nu l-as face...voi ce ziceti sa mai astept sau sa-l fac? e prea devreme? si cand e mai bine sa-l fac dimineata sau nu conteaza?
sper sa fiu insarcinaata, as fi cea mai fericita din lume...va anunt daca sunt, vreau si eu sa fiu pe lista burticoaselor
va pup
ADy
Raspunsuri
psj spune:
Nu e prea devreme ? In ce zi esti acum (ca eu calculez mai greu)?
Sanii isi pot modifica forma/volumul in timpul ciclului datorita hormonilor . Asta nu inseamna ca nu esti .
MRL spune:
Mai asteapta, nu de alta dar sa nu fii dezamagita. De cele mai multe ori inainte cu o saptamana de CM apar simptomele pe cale le mentionezi. Si eu patesc la fel, am facut si multe teste si tot de atatea ori am fost dezamagita. Nu vreau sa te descurajez dar mai bine mai asteapta si incearca sa te gandesti la altceva (daca poti, eu nu prea reusesc).
Iti tin pumnii ca sa fi o burticoasa fericita.
Sa ne tii la curent.
LilianaM
puffy spune:
si mie tot pe 29 mi-a venit ultima oara.mai ai alte simptome??sau ptr cunoscatoare...ce indicii in afara de temperatura ar putea indica o sarcina pana la efectuarea unui test de sarcina??
adrianafedorca spune:
alte simtome nu mai am doar ca am inceput sa transpir foarte tare , am observat chestia asta de vreo 2 zile , chiar daca stau intr-o camera cu aer conditionat, in rest atat , azi am fost si mi-am cumparat un test de sarcina , dar sotul nu ma lasa sa-l fac a zis sa mai astept ....de parca ar fi asa usor....
p.s. sper sa va dau vesti bune in curand
ADy
saphir spune:
Eu cred ca e prea devreme sa faci testul...dar sincer pe mine nu m-ar rabda inima sa stau cu testu si sa nu-l fac Pregateste-te moral pentru orice (pozitiv sau negativ) si fa-l. Nu stiu ce fel de test ai, dar cele mai multe arata rezultatul indiferent cand e facut. Incearca si te asteptam cu vesti bune .
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos
narcis spune:
Adriana
eu spun ca e prea devreme pentru un test - Abia din data de 27.07 - 4.08 ar putea fi rentabil sa faci un test. Altfel e bine sa faci un test de sange - dar si acolo fi atenta sa-l faci cam pe la sfirsitul saptamini. Daca e negativ, mai asteapta.
Ai luat ceva hormoni? De exemplu progesteronul produce aceste stari.
I-ti doresc sa fie cum vrei tu - deci
Mult noroc.
Pupici
Narcisa
adrianafedorca spune:
narcis n-am luat nimic.....si vreau , de fapt cum o vrea dumnezeu daca nu e luna asta mai e si luna viitoare, va multumesc la toate pt raspunsuri sunteti niste dragute si niste dulci
va pup si va tin la curent
ADy
narcis spune:
ADy draga, daca nu ai luat nimic inseamna ca sunt semne bune. Ti-ai luat temperatura? Daca nu - incearca acum sa ti-o iei. Sa vezi la cit ajunge si daca ramane zilele urmatoare ridicata sunt sansele si mai mari, avind in vedere ca nu ai luat hormoni.
Va fi bine - stai linistita si nu te stresa. Asa cum spui si tu, daca nu luna aceasta - luna ce vine precis va fi
Te pup
Narcisa
adrianafedorca spune:
narcis am luat si temperatura e 36,87, e de bine ?????, zi ca da plizzzzzzzzz
te pup
p.s i-am luat-o si sotului ma gandeam ca poate daca nu sunt eu e el, el are 36,1 deci a mea e mai mare doamne ajuta
o sa-mi iau temperatura si maine dimineata cand ma trezesc
ADy
narcis spune:
Adriana, nu stiu cum e temp ta in general - dar este bine sa o urmaresti. Daca nu scade in urmatoarele zile atunci sunt sansele mari. Incearca sa-ti masori temp, dimineata, inainte de a te ridica din pat si fara sa faci multe miscari. Daca scade - n-au intrat zilele in sac, iar ciclul urmator esti si mai pregatita. Sau faci o cura de vitamine pana la urmatoare ovulatie.
PS - ce simplu ar fi sa le dam si barbateilor nostri din "povara" noastra lunara- de exemplu CM.
Te pup
Narcisa