Sugestie sau poate intrebare....

Sugestie sau poate intrebare.... | Autor: try

Link direct la acest mesaj

Inteleg motivul pentru care se sterg anumite postari de la anumite subiecte: deviaza de la subiectul original sau devin dispute, neintelegeri conflicte etc. Si sunt perfect de acord cu acest lucru, in fond voi sunteti "consiliul de administratie", e normal sa fixati regulile pe care le vreti si mi se pare absolut normal ca atunci cand cineva care nu respecta regula sa fie sactionat ca atare.
Insa nedumerirea mea este de ce nu ii instiintati pe cei in cauza de sanctiune? Mi-as dori ca atunci cand mi se sterge un mesaj (indiferent de motivul pentru care mi-a fost sters si indiferent de justetea deciziei) sa mi se comunice si mie.
Mi se pare normal ca cei carora li se sterg mesaje sau postari sa fie anuntati: "Georgele, vezi ca la sub. x, ti-am sters postarea pentru ca ai incalcat regulamentul". Daca cineva e curios sa vada cum a incalcat regulamentul, nu are decat sa se duca sa-l citeasca singurel si sa se dumireasca, dar mi se pare absolut firesc sa fie anuntat de treaba asta, nu lasat in "bezna". Poate ca in felul asta ne invatam minte si sa respectam regulamentul sau sa ne controlam mainile pe taste. Daca nu-mi spui unde gresesc si de ce, e posibil sa nu invat nimic din experienta asta si incidentul sa se intample si cu alte ocazii...
Si politia cand iti pune catusele si te baga la parnaie iti zice unde-ai gresit, care-i motivul pentru care te "ridica".
Asa ca intrebarea mea este "Se poate ca cei carora li se sterg/muta mesajele sa fie anuntati?"

25+ sapt DNP 31 oct.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Pentru mesajele mutate primesti automat instiintare pe e-mail.Pentru cele sterse de obicei moderatorul isi motiveaza actiunea cumva.Depinde de circumstante!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Sa inteleg ca in cazul meu nu au fost circumstantele potrivite pentru a fi anuntata?
Habar n-am care-i moderatorul care a sters mesajele, ca altfel ma adresam lui direct. Doar am vazut ca au fost sterse niste postari din zilele anterioare (nu numai ale mele).

25+ sapt DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Daca este vorba de subiectul de la Parintzi intreaba/raspund - cel cu educatia, eu am sters raspunsurile off-topic.
Stergerea a fost anuntata (in cadrul acelui subiect) cu mai bine de 24 ore inainte.

Cu respect,
Florin

Choose life

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Persoana care a postat un mesaj este anuntata in mod automat prin program pe adresa de mail asupra mutarii subiectului. Este automat procesul. Uneori se poate intampla sa nu vina mailul ... rar dar s-a intamplat...defectiuni tehnice motiv pt care ne cerem scuzele de rigoare atunci cand se mai intampla.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

eu am deschis 2 subiecte zilele trecute si mi-au fost amandoua mutate, am primit si instiintare pe mail; problema este ca unul nu il mai gasesc, adresa unde mi se spune ca a fost mutat nu imi arata nimic!

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

Raluca, nu e asta de la container?

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29389

da, cred si eu ca ar trebui anuntata stergerea unui mesaj. dar la cate sunt........

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

mesajele care au declansat off topic-ul sunt inca acolo in toata splendoarea intolerantei lor. daca nu exista acest atac la persoana, nu ar fi existat nici replicile in virtutea dreptului la replica. a fost lasat mesajul asta si sterse celelalte.

"Try..nici tu nu crezi ce spui!
Prea multa bagare in seama si alinte duce sigur la coarne crescute!Iar eu la experienta pe taramul asta de ma doare capul!Faptul ca-l iubesc in somn nu inseamna ca in reste un asuprit!si nebagat in seama.
[b]Da chestii din astea cu Dumnezeirea si pacea...nu cred ca au ce cauta in educarea copilului!
Iar acum ce sa zic???Teoretizarea e o treaba si practica alta!!!"

"Mai am de spus un lucru:Cine nu are copii..nu a crescut nici unul si nu s-a lovit de asta..nu poate fi in masura sa dea sfaturi!Cine trece prin noptile nedormite..grijile merului in 4 labute...emotia primei zile de scoala...atunci poate sa-si dea cu parerea nu sa dea sfaturi!!!"

iar mesajul meu cenzurat semana picatura de apa cu al lui Descantec, in esenta:

"Asta suna a prigoana comunista . Fara suparare, nu combat mesajul tau, ai spus acolo cateva lucruri maiastre , dar de unde pana unde intelectualii isi cresc mai prost copiii decat restul lumii? Copiii de patroni sunt mai bine crescuti? Ai taranilor? Ai muncitorilor? De ce? Cartile strica oamenii de cap, nu? Sa le ardem, atunci."

ma intreb ce rost a avut sa stergeti si mesajul meu cu floricica pentru Try, totusi? :(
nu protestez, doar imi notez pentru mine cum se face educatia adultilor de catre adulti. nu numai de la copii avem de invatat, ci si unii de la altii. eu va multumesc pentru lectia oferita si de data aceasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

S-a raspuns la subiectul de natura tehnica. Si acum de exemplu acest mesaj urmeaza tot conform procedurilor www.desprecopii.com un alt drum.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by joxy

Stergerea a fost anuntata (in cadrul acelui subiect) cu mai bine de 24 ore inainte.

Cu respect,
Florin

Choose life

Joxy, m-am dus inapoi la subiect (am crezut ca hormoneii mi-au pupazat nu numai memoria, dar si vazul) si n-am vazut nici un fel de atentionare. Singura persoana care a amenintat cu inchiderea subiectului a fost Korinna, desi inteleg ca ea e un simplu membru ca si mine pe acest forum si ca nu avea puterea de decizie in aceasta privinta deci , banuiesc ca nu aiia ai considerat tu "stergere anuntata".
Asadar, ai postat tu vreun mesaj in cadrul acelui subiect cum ca urmeaza sa stergi niste mesaje?
Daca da, cat timp a stat acel mesaj postat pentru ca acum nu mai e acolo?

Intrebarile sunt cat se poate de serioase si lipsite de orice urma de ironie, sarcasm sau mai stiu eu ce altceva rau mai poate intelege cineva din ce sriu...

25+ sapt DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Eu am vazut mesajul, postat de joxy, in care va sfatuia sa va salvati ce aveti de salvat, deoarece toate interventiile off-topic vor fi sterse.

D.

Mergi la inceput