A fost intr-adevar fetita sau baietel ??
Raspunsuri - Pagina 5
Ela76 spune:
Ce sa va zic? Noua ne-a spus dr ca nu crede ca se inseala cand spune ca e fetita - aveam doar 13 saptamani!
Apoi am mai fost la control la un alt dr, care prin palpare a zis ca e o conformatie interna specifica fetelor - nu ma intrebati ce inseamna asata, dar asa a spus.
Apoi ecografia tridimensionala a confirmat clar ca e fetita.
Si inainte de toate astea, la putin timp dupa ce a aflat ca vom avea un copil, tati a visat ca avea o fetita pe care o chema Cristina si ca mami avea ceva probleme cu sanii. Asa a fost pana la sfarsit, inclusiv mastita pe care am facut-o cand micuta Cristina avea 10 zile.
Sarcina usoara, Moss si sa auzim de bine!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Cristina iulie-sept2004
Cristina mica
vlada spune:
Cu toate ca mi-am dorit din suflet sa greseasca, nu s-a intamplat asa...a zis baietel si....Vlad e !
P.S. : nu l-as da acum pe toate fetele din lume !
Dar sper ca urmatorul sa fie o bebelina...
Andreea si Vlad
inaioana spune:
Din sapt. 16 am stiut ca este fetiza. De la dr. Chitzescu (CMU), apoi Iosup a confirmat pana la sfarsit, si ...fetitza e!
Am o parere foarte buna despre Iosup, ma mir ca s-a inselat , asa cum zicea cineva mai sus, cu atat mai mult in luna a 7-a. Ciudat!
Ioana si Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
claza spune:
Si mie tot de pe la 16 saptamani mi s-a spus, la o ecografie vaginala, ca "pare" a fi fetita. Apoi peste inca vreo 4 asptamani mi s-a confirmat de dr. Pop ca e fata. Fetita este!
Fiquelle spune:
Mie mi-au spus inca din sapt 19 ca e fetita, si asa a fost, la dr. Peteanu, in Constanta - super medici, si el si sotia.
dunemaire spune:
noua prin luna a 5-a ne-a zis doctorul ca e fetita - si asa a si iesit - exact cum mi-o comandase sotul inainte sa o concepem :D
editat mai tarziu - aoleu ce ortografie am la ora asta!
irrinuca spune:
Eu nu am stiut cu siguranta ce este pana nu am nascut. La scan nu au vrut sa ne spuna ptr ca asta era politica spitalului.
Am facut testul ala chinezesc online care zicea ca este 99% accurate si mi-a iesit ca este fetitza. Ei bine, a fost baietzel!
Sincer, tot timpul sarcinii am simtzit ca este baietzel. Iti dai seama si dupa cum misca. Plus, parul mi s-a indesit si a crescut mai mult ca de obicei, si nu am avut pete pe fatza (ca atunci cand esti gravida cu o fetitza). Vorbe|!!!!
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
http://community.webshots.com/user/irrinuca
http://photos.wanadoo.co.uk/album/851802